Tipy z Aliexpressu: 9 levných věcí pro vaši svatbu

Martina Opravilová
Publikováno 1. srpna 2019

Svatba je velmi radostnou událostí, pravdou však zůstává, že její příprava není ničím levným. Pokud máte velmi omezený rozpočet, či do přípravy svatby nechcete vkládat příliš velké částky, může vám pomoci čínský Aliexpress. Díky němu totiž snadno ušetříte například na výzdobě či doplňcích.

Se samotným nákupem vám pomůže náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z Aliexpressu: 9 levných věcí pro vaši svatbu

    Svatební oznámení

    Motivů svatebního oznámení naleznete na Aliexpressu celou řadu. Snadno tak zakoupíte oznámení s fotografií, barevné, bílé či vintage.

    Nás zaujalo níže uvedené, koupíte jej v balení obsahující 10 kusů. Poštovné do ČR je v tomto případě zdarma.

  2. Tipy z Aliexpressu: 9 levných věcí pro vaši svatbu

    Set pro loučení se svobodou

    Aliexpress nabízí budoucím nevěstám také set pro loučení se svobodou, který obsahuje závoj a stuhu. Zde je však třeba počítat s faktem, že nápis na ní je v angličtině.

    Dobrou zprávou je také fakt, že i u tohoto produktu je poštovné do České republiky zdarma.

  3. Tipy z Aliexpressu: 9 levných věcí pro vaši svatbu

    Ozdoba do vlasů

    V nabídce lze nalézt také řadu doplňků. Jeden z nich představuje například decentní ozdoba do vlasů. Výborné hodnocení velkého množství jiných zákaznic naznačuje, že při nákupu tohoto produktu neuděláte chybu. Je sice nutné počítat s poštovným, to však činí v přepočtu necelé 2 Kč.

  4. Tipy z Aliexpressu: 9 levných věcí pro vaši svatbu

    Svatební šaty

    Ačkoli je nákup svatebních šatů na Aliexpressu poměrně diskutabilní, je třeba i tuto možnost zmínit. Web nabízí velké množství šatů různých stylů. V komentářích lze často vidět fotografie produktu od jiných zákaznic. Společně s hodnocením tedy není příliš složité udělat si o šatech obrázek.

    Cena svatebních šatů je zde také velmi příznivá. Bohužel je však třeba vždy počítat s rizikem, že zvolíte nevhodnou velikost. Doručené také nemusejí odpovídat vaší představě.

  5. Tipy z Aliexpressu: 9 levných věcí pro vaši svatbu

    Organzové mašle na židle

    Nyní se pojďme zaměřit na výzdobu. Jako první musíme zmínit stuhy z organzy, které poslouží jako skvělá ozdoba židlí. Vybrat si můžete z celé řady barev – v nabídce je například hned několik odstínů modré či růžové. Opět nezaplatíte za poštovné do České republiky ani korunu.

  6. Tipy z Aliexpressu: 9 levných věcí pro vaši svatbu

    LED světelný řetěz

    LED světelný řetěz je skvělou dekorací, která navíc nabízí další možnost využití. Můžete na něj například navěšet fotografie, k  čemuž je přímo určen níže uvedený set. Kromě světelného řetězu v balení naleznete i kolíčky, díky kterým snadno připevníte fotografie k řetězu.

    V nabídce naleznete různé délky produktu – 2, 5 či 10 metrů. Nezapomeňte však k výrobku dokoupit baterii, ta totiž bohužel není jeho součástí.

  7. Tipy z Aliexpressu: 9 levných věcí pro vaši svatbu

    Dekorace na skleničky

    Pokud si potrpíte na detaily, jistě vás zaujme dekorace na skleničky. Ozdoba ve tvaru ptáka je vyrobená z papíru a ačkoli si ji zatím zakoupilo jen několik zákazníků, hodnocení produktu je naprosto vynikající.

    Balení obsahující 50 kusů papírové dekorace zakoupíte za 59 Kč$2.68, i v tomto případě lze počítat s poštovným zdarma.

  8. Tipy z Aliexpressu: 9 levných věcí pro vaši svatbu

    Papírové fotorámečky

    Velmi zajímavou a zároveň levnou alternativou výzdoby může být řetěz vytvořený z fotografií. Celý dojem ještě vylepší fotorámečky z papíru, které lze zakoupit v tradiční bílé barvě, ale i v barevné kombinaci bílé, hnědé a černé. Sada obsahuje 10 kusů výrobků.

    Je třeba také zmínit, že jednoduché (nejenom) bílé rámečky lze dále vyzdobit dle vaší fantazie. Pokud se vám tedy zdají jednobarevné rámečky příliš obyčejné, ozdobte je korálky, flitry či krajkou! Všechny tyto materiály je opět možné zakoupit na Aliexpressu.

  9. Tipy z Aliexpressu: 9 levných věcí pro vaši svatbu

    Vtipné doplňky do fotokoutku

    Plánujete na svatbě zřídit fotokoutek? Pak se vám jistě budou hodit vtipné doplňky! Za sadu obsahující 31 různých kusů zaplatíte jen 54 Kč$2.44. Za poštovné do ČR opět neplatíte.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás