Tipy z Aliexpressu: 9 doplňků na běhání od 24 Kč

Redakce
Publikováno 7. března 2019

Ať už běháte, protože chcete zhubnout, nebo jste sportovec tělem i duší, vždy se budou hodit produkty, které pomáhají k lepšímu a pohodlnějšímu běhu. A pokud se Vám nebude chtít utrácet horentní sumy za běžeckou výbavu, lze se podívat na Aliexpress, kde naleznete mnoho zajímavých věcí, které se k této aktivitě budou hodit. Zvlášť, pokud jste hobby běžec a neberete běhání na závodní úrovni, můžou produkty z Aliexpressu velmi dobře sloužit. Takže nejen pokud začínáte s běháním, ale i pokud již nějakou tu dobu běháte, pak se podívejte na náš výběr a třeba si i vy něco z těchto produktů vyberete. Výbava k běhání Vás tak může stát doslova pár dolarů.

Se samotným nákupem vám pomůže náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z Aliexpressu: 9 doplňků na běhání od 24 Kč

    Sportovní top pro ženy

    Ženy to mají mnohdy s doplňky složitější. Musí být praktické, ale i módní zároveň, což se pro sport může jevit jako neslučitelná kombinace. Tento sportovní top by ale mohl být to pravé ořechové. Má jednoduchý, ale líbivý střih zároveň.

    Vyroben je z 90% z nylonu a má dobré absorpční vlastnosti, takže by pot neměl být problémem. Navíc je dobře odváděno teplo díky speciálnímu vzoru jak na zádech, tak zepředu tohoto oblečení. Vybrat si lze ze tří velikostí a hned z pěti barev.

  2. Tipy z Aliexpressu: 9 doplňků na běhání od 24 Kč

    Vodotěsná ledvinka

    Mnozí z nás to řeší – chcete si jít zaběhat a nevíte kam dát klíče, mobilní telefon a případně další věci, které potřebujete mít u sebe. Řešením může být tato velice praktická a navíc i voděodolná ledvinka.

    Pokud Vás tedy při sportování překvapí běh, nebude to problém. Nejen, že se do ní vše výše uvedené pohodlně vejde, ale má i další vychytávky. Jednou z nich je i otvor pro sluchátka pro ty, kteří rádi poslouchají hudbu při běhání. Na výběr máte z několika barev a tak si tu svou oblíbenou jistě vyberete i u tohoto produktu.

  3. Tipy z Aliexpressu: 9 doplňků na běhání od 24 Kč

    Fitness náramek Xiaomi Mi Band 3

    Velice šikovným pomocníkem může být tento náramek od firmy Xiaomi. Mi Band 3 je další v pořadí této série náramků čínské firmy. Nemá však GPS a uběhnutou vzdálenost tak vypočítává pouze na základně akcelerometru. Výhodou je voděodolnost, výměnné řemínky, notifikace, velmi dobrá výdrž, dotykový displej, měřič tepu a umí monitorovat i spánek.

    Když si uvědomíme cenu takového zařízení, pak se může jednat o ideální nástroj k zaznamenávání naší aktivity popř. o jakýsi prvotní zařízení k seznámení se s chytrými nositelnými věcmi. Dalším nákupem pak může být výkonnější a přesnější sporttester či chytré hodinky, kterých i zde na Aliexpressu nalezneme opravdu dost.

  4. Tipy z Aliexpressu: 9 doplňků na běhání od 24 Kč

    Sportovní legíny

    Legíny již nejsou jen doménou žen, ale své uplatnění si tento kus oblečení nalezne i u mužů. Zvlášť pro běžce je to jedna z nejlepších voleb – příjemně se nosí, jsou lehké, udržují teplo a pro ty, kteří běhají na čas hraje roli i aerodynamický odpor. Tyto legíny jsou navíc kompresní, takže pomáhají udržovat Vaše nohy v nejlepší kondici.

    Vzhledem k tomu, že zrovna tento typ oblečení musí padnout jako ulitý, připravil tento prodejce z Aliexpressu tabulky s mírami pro správný výběr velikosti. Velikostí je opravdu několik a tak by si měl vybrat každý. A ještě pestřejší je výběr jednotlivých barev a vzorů, které jsou i dle našeho názoru opravdu vyvedené.

  5. Tipy z Aliexpressu: 9 doplňků na běhání od 24 Kč

    Sportovní ponožky

    Ponožek na sport není nikdy dost. Jejich spotřeba pro aktivně žijícího člověka je opravdu velká. Máme zde jeden tip na sportovní ponožky, které jsou oblíbené na Aliexpressu. Jedná se o prodyšný materiál vyrobený z nylonu. Máte na výběr delší variantu nadkotníkových ponožek tak i tu kratší, která se hodí více na letní počasí.

    Zde prodejce uvádí nejrozšířenější velikost 40-46 a na výběr máte z několika zajímavých sportovně laděných vzorů.

  6. Tipy z Aliexpressu: 9 doplňků na běhání od 24 Kč

    Šortky na běhání

    V létě se neběhá kvůli horku až tak moc dobře, a proto se každý snaží mít na sobě co nejméně věcí. Aliexpress nabízí tyto letní fitness šortky, které jsou určeny primárně na běhání. Šortky jsou jednoduchého střihu a velmi vzdušné, což se právě hodí do horkého letního počasí.

    Jsou vyrobeny z polyesteru a elastického vlákna Spandex. Z přiložené tabulky u tohoto oblečení rozklíčujete správnou velikost pro Vaší postavu a následně můžete po obdržení zásilky z Číny jít pohodlně běhat.

  7. Tipy z Aliexpressu: 9 doplňků na běhání od 24 Kč

    Běžecké boty NIke Air Max 270

    Nakupovat boty z Aliexpressu může být opravdu risk. Špatně se odhaduje velikost a mnohdy i barva. Zde nás ale zaujaly tyto boty Nike. Tento model stojí u evropských prodejců více než 3 000 Kč. Jsou to běžecké boty od této světoznámé značky a podle zkušeností nakupujících se jedná opravdu o boty této značky. Pokud byste s nákupem nebyli spokojeni, můžete zaslat boty zpět a díky Ochraně kupujících byste neměli o své peníze přijít.

    Wiwisport Store – což je prodejce těchto bot – se navíc tváří, jako že prodává originální sportovní boty a oblečení nejen od Nike, ale i Adidas, Converse apod. Hodnocení má taky velmi dobré včetně počtu objednávek. Pokud máte zkušenosti s tímto prodejce nebo i jiným v rámci Aliexpressu, neváhejte se podělit se svými zkušenostmi.

    Zde nás zarazila pouze nepřítomnost loga Guaranteed Genuine, což je program Aliexpressu, kdy Vám zaručuje to, že pokud obdržíte padělek a ne originál značky, budou Vám vráceny peníze (včetně nákladů poštovného na vrácení zásilky zpět). Na dotaz u prodejce zda se jedná o opravdu originální značku Nike nám bylo odpovězeno, že se jedná o autentickou značku.

  8. Tipy z Aliexpressu: 9 doplňků na běhání od 24 Kč

    Opasek na láhev

    Pro ty, kteří si potřebují vzít sebou na běhání vodu, je připraven tento opasek, na který lze umístit láhev s vodou. Do této ledvinky také umístíte telefon do velikosti 6 palců a nemusíte mít strach, že by při dešti zmoknul.

    Opasek je totiž vyroben z polyesteru a hlásí nepromokavost. Veškeré rozměry naleznete u popisku tohoto produktu, který se pyšní i jakýmsi “funkčním pohybem kapsy”. Což evokuje to, že opasek nebude nikde při běhu překážet a nepříjemně poskakovat. Čtyři základní barvy v nabídce musí postačit pro nabídku zákazníkům. Samozřejmě lze tento opasek použít i při jiných sportech – turistika, běh na lyžích apod.

  9. Tipy z Aliexpressu: 9 doplňků na běhání od 24 Kč

    Vodotěsné pouzdro na mobil

    Pokud nemáte sporttester či chytré hodinky zaznamenávající Váš běh a používáte k tomu mobilní přístroj a nevíte při běhu kam s ním, pak se nabízí toto pouzdro. Jistě jste něco podobného na běžcích již viděli a nejedná se tedy o žádnou novinku. Pouzdro se nasazuje na paži nad loket a tak při běhu nijak nepřekáží.

    Někdo musí být na příjmu i při běhání, a tak tento produkt vše vyřeší. Navíc lze přes průhlednou krycí fólii telefon dotykově obsluhovat. Na pásku naleznete u malé pouzdro na klíč. Telefon je ochráněn i před vodou, protože pouzdro je voděodolné. Na výběr jsou dvě velikosti – S pro telefony menší 5 palců a velikost L, která je určena pro telefony nad 5 palců.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás