Tipy z AliExpressu: 8 věcí pro pohodové grilování

Redakce
Publikováno 20. července 2017

V našem dalším díle nákupů z Aliexpressu se půjdeme podívat na oblíbenou letní činnost mnohých z nás – na grilování. To je celosvětovým pojmem a tak není divu, že i na Aliexpressu je nepřeberná nabídka zajímavých produktů, které by se mohly hodit ke grilování. Nákupy z Číny nejsou nic složitého, pomůže vám náš návod jak nakupovat na AliExpress.com.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z AliExpressu: 8 věcí pro pohodové grilování

    Nepřilnavé podložky pro grilování

    Největším hitem v oblasti grilování se stala tato nepřilnavá podložka – Non-Stick BBQ Grill Mat Pad. Dva kusy této podložky koupíte mírně nad 3 dolary a opravdu vám udělají velkou službu.

    Podložku lze pěkně srolovat, má rozměry 40 x 33 cm, snadno se čistí – je omyvatelná vodou. Pokud tedy nechcete čistit gril po grilování od připálenin, stačí použít tuto podložku.

  2. Tipy z AliExpressu: 8 věcí pro pohodové grilování

    Kuchyňská stříkačka

    Další neocenitelný pomocník nejen pro grilování, ale i do kuchyně obecně. Kuchyňská stříkačka je vyrobena z plastu a nerezové oceli. Marinádou můžete nejen maso potírat, ale pokud je potřeba dostanete marinádu či jiné koření přímo do masa.

    Kapacita této stříkačky je 30 ml.

  3. Tipy z AliExpressu: 8 věcí pro pohodové grilování

    Digitální teploměr

    Za cenu kolem 2 dolarů je zde další produkt, který vám pomůže při grilování masa. Např. u steaků je důležitá vnitřní teplota masa, která se bez teploměru stěží odhadne. Pro středně propečené bifteky (medium rare) by měla být teplota uvnitř masa kolem 54-56 °C. Kdo nepohrdne propečeností steaku na well done, pak je potřeba teplota centra steaku vyšší než 70 °C.

    Tuto teplotní alchymii u steaků vám pomůže poodhalit tento digitální teploměr.

  4. Tipy z AliExpressu: 8 věcí pro pohodové grilování

    Bambusové špejle na špízy

    Jistě to mnozí z nás znají, na špízy jsou potřeba špejle. A máme buď klasické dřevěné, které jsou mnohdy slabé a lámou se nebo jsou k dispozici ocelové a ty se musí pak umývat. Aliexpress nabízí bambusové špízové špejle.

    Za necelý 1,50 USD nakoupíte balíček 90 kusů bambusových 20 cm špejlí vhodných na grilování.

  5. Tipy z AliExpressu: 8 věcí pro pohodové grilování

    Vodotěsný kryt na gril

    Velice užitečný pomocník, který ochrání váš drahocenný gril. Jedná se totiž o voděodolný kryt na gril. Vyrobený z polyesteru s rozměry 77 x 58 cm a za cenu kolem 7 USD (nyní v akci).

    Takhle lze snadno a jednoduše ochránit váš gril před prachem a vlhkostí, aby vám mohl posléze co nejdéle sloužit.

  6. Tipy z AliExpressu: 8 věcí pro pohodové grilování

    Silikonové grilovací rukavice

    Při grilování je potřeba myslet i na bezpečnost. Žádný z nás se přece nechce při přípravě masa popálit. Aliexpress nabízí silikonové ochranné rukavice, které jsou tepelně odolné a k využití se dostanou nejen při grilovačce, ale i při běžných pracích v kuchyni.

    Jsou vzhledově velmi povedené a navíc si lze objednat svou oblíbenou barevnou variantu. Cena 4,20 USD za jeden pár rukavic.

  7. Tipy z AliExpressu: 8 věcí pro pohodové grilování

    Potírací silikonová kartáčová lahvička

    Poněkud krkolomný český překlad, ale o to více praktičnosti tento výrobek skrývá. Umožňuje totiž lahvičku naplnit např. olejem či marinádou pro snazší potírání masa.

    Velikost jednoho výrobku je necelých 12 cm na výšku a je nabízen ve dvou barevných variantách – modré a zelené. S cenou 1,39 USD je to jasná volba ke koupi.

  8. Tipy z AliExpressu: 8 věcí pro pohodové grilování

    Čistící kartáč s rukojetí

    Pokud jste si ještě nepořídili grilovací podložku, kterou dnes také představujeme, budete potřebovat tento ocelový kartáč pro snadnější čištění grilu.

    Je vyroben z nerezové oceli, kartáč je široký 17 cm a je velmi vhodný k nákupu pro udržování čistoty grilu. Cena pouhých 3,18 USD.


J
Jakub 27.07.2017 – 12:07

Pokud lze vyzvednout osobne, pak jsou vyhodnejsi spejle napr. obcas byvaji i v supermarketech za par korun.

Odpovědět

P
Petr 04.01.2018 – 19:57

Zajímavý kanál na YouTube se spousty užitečnými recepty...Určitě se podívejte 😉 https://www.youtube.com/channel/UCN8J3NuItn9FyfXJ3S_VsTg

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás