Tipy z Aliexpressu: 8 tipů na super sportovní vybavení od 12 Kč

Martina Opravilová
Publikováno 30. ledna 2020

Vánoční svátky jsou už sice dávno za námi, mnohým z nás však na ně zůstala památka v podobě několika kil navíc. Jiní si zase stanovili předsevzetí v podobě pravidelného sportování. Ať patříte do kterékoli z těchto skupin (či jen milujete sport), dnešní várku tipů z Aliexpressu byste si rozhodně neměli nechat ujít – posvítíme si totiž na sportovní vybavení.

Nevíte, jak na Aliexpressu nakupovat? Přečtěte si náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z Aliexpressu: 8 tipů na super sportovní vybavení od 12 Kč

    Posilovací gumy

    Troufáme si říci, že posilovací gumy jsou jistou klasikou, která má poměrně multifunkční využití. Snadno s nimi posílíte snad všechny části těla, díky různým variantám je také možné regulovat obtížnost.

    Gumy navíc nyní pořídíte v akci. Výrobky jsou dodávány v praktickém obalu, který usnadní skladování. V neposlední řadě má produkt i zcela vynikající hodnocení – již ho hodnotilo více než 21 000 zákazníků a celých 84 % mu udělilo 5 hvězdiček.

  2. Tipy z Aliexpressu: 8 tipů na super sportovní vybavení od 12 Kč

    Balanční podložka

    Balanční podložka bude (nejenom) pro ženy skvělým pomocníkem na cvičení. Na Aliexpressu ji navíc pořídíte ve 2 barevných variantách – v modré a žluté. Ačkoli má podložka zatím jen 3 hodnocení, všechna jsou maximálně pozitivní.

  3. Tipy z Aliexpressu: 8 tipů na super sportovní vybavení od 12 Kč

    Lahev na vodu

    Co by vám nemělo při cvičení rozhodně nemělo chybět? Přece lahev s vodou! I tu koupíte na Aliexpressu – doporučujeme však vybírat pečlivě a vždy si dobře přečíst, z čeho je lahev vyrobená.

    Lahev značky ZORRI je sice plastová, výrobce však uvádí, že je bez BPA, v klidu ji můžete dát do myčky a navíc si ještě vyberete z několika barev a velikostí. Také ji snadno otevřete jednou rukou, což se při tréninku rozhodně hodí. I tato lahev se může pochlubit perfektním hodnocením (4,9 hvězdy z 5), poštovné do České republiky je navíc zdarma.

  4. Tipy z Aliexpressu: 8 tipů na super sportovní vybavení od 12 Kč

    Kapsa na telefon

    Pokud se chystáte teprve na první návštěvu fitness centra, možná si budete pokládat otázku “Kam s ním?”. Ano, řeč je o telefonu. Kam ho dát, když si chcete při cvičení pouštět hudbu a váš oděv nezahrnuje kapsy?

    Nejjednodušším řešením je si kapsu na mobil jednoduše obstarat – na Aliexpressu ji navíc seženete jen za 3,77 $. Samozřejmostí jsou pak různá barevná provedení i velikosti (S, M, L).

  5. Tipy z Aliexpressu: 8 tipů na super sportovní vybavení od 12 Kč

    Barevná sada na cvičení

    Rádi byste si vyrazili dát pořádně do těla, ale nemáte co na sebe? I s tím vám Aliexpress pomůže. Sadu trička a legín v různých velikostech a barvách seženete již od 8 $. Produkt je dostupný ve velikostech S-XL, v popisku navíc najdete tabulku, která vám s výběrem správné velikosti pomůže.

    Ani u tohoto produktu neplatíte za poštovné do České republiky. Zmíníme také, že sada obdržela super hodnocení  – 4,2 hvězdy z 5.

  6. Tipy z Aliexpressu: 8 tipů na super sportovní vybavení od 12 Kč

    Závěsný posilovací systém

    Na Aliexpressu koupíte i závěsný posilovací systém na cvičení – a to hned v několika variantách a barvách. Balení nesou označení PRO 1 až PRO3, jednotlivé varianty se pak liší především velikostí sady. Výrobek také získal super hodnocení – 4,8 hvězdy z 5.

  7. Tipy z Aliexpressu: 8 tipů na super sportovní vybavení od 12 Kč

    Dámské sportovní hodinky

    Sledujte jednoduše počet spálených kalorií díky sportovním hodinkám! Ty vám navíc ukáží i počet kroků či vzdálenost, kterou jste urazili – což se hodí nejenom při běhu. Snadno tak můžete sledovat i množství kroků, které denně ujdete. A to není vše. Produkt dokáže ukázat i momentální tep a samozřejmě také aktuální čas. Výrobce slibuje voděodolnost, která umožňuji s hodinkami i plavat.

    Hodinky pořídíte už za 4,75 $. Vzhledem k nízké ceně by mohl být kdekdo skeptický, co se týče kvality hodinek. Vynikající hodnocení však mluví jasně – celých 74 % zákazníků udělilo hodinkám 5 hvězdiček. Za zkoušku tyto hodinky proto rozhodně stojí.

  8. Tipy z Aliexpressu: 8 tipů na super sportovní vybavení od 12 Kč

    Kaliperační kleště

    Říkáte si, o co že se to jedná? Kaliperační kleště vám pomohou přiblížit množství podkožního tuku. Měření je navíc extrémně jednoduché, takže ho zvládne opravdu každý. Kleště pořídíte již za 0,69 $. Je však třeba počítat s poštovným – to však není nijak vysoké. Konkrétně se jedná o částku 0,29 $


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás