Tipy z Aliexpressu: 8 tipů na skvělé kabelky

Martina Opravilová
Publikováno 12. září 2019

Na čínském Aliexpressu je možné nalézt řadu různého zboží. Výjimkou nejsou ani kabelky. Nabídka je zde navíc opravdu velmi široká. Skoro by se dalo říci, že zde koupíte téměř jakýkoli typ kabelky, na jaký si jen vzpomenete. Pojďte se proto s námi podívat na 8 stylových kousků, které nás nejvíce zaujaly!

Se samotným nákupem vám navíc pomůže náš návod na AliExpress. Po jeho přečtení už nebudete mít z nákupu na Aliexpressu obavy!

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z Aliexpressu: 8 tipů na skvělé kabelky

    Ratanové psaníčko

    Poměrně neobvyklou variantu představuje ratanové psaníčko. V nabídce naleznete různé tvary, vzory i barvy tohoto doplňku. Je tedy jen na vás, zda zvolíte tradiční hnědou variantu, či raději sáhnete po elegantní bílé se zajímavým vzorem.

    Cena začíná již na 6,87 $, navíc má výrobek opravdu výborné hodnocení (4,8 hvězdy z 5). 

  2. Tipy z Aliexpressu: 8 tipů na skvělé kabelky

    Sada kabelek a peněženky

    Toužíte po kabelce, která vám bude barevně ladit s peněženkou? Pak byste se měli podívat na některou ze sad, které Aliexpress nabízí. Ta níže uvedená obsahuje hned 4 kusy produktů. Informace k použitým materiálům naleznete v popisu produktu. Na výběr máte hned z 5 barevných odstínů.

  3. Tipy z Aliexpressu: 8 tipů na skvělé kabelky

    Psaníčko s motivem citrónu

    Patříte mezi milovnice netradičních doplňků? Pak vás jistě zaujme psaníčko s motivem citrónu. Díky žluté barvě s ním budete nepřehlédnutelná! Kromě vzhledu je jeho velkým plusem také pžíznivá cena a poštovné zdarma.

  4. Tipy z Aliexpressu: 8 tipů na skvělé kabelky

    Elegantní kabelka

    Na své si na Aliexpressu přijdou také ty z nás, které mají v oblibě elegantní kabelky. V nabídce je jich opravdu mnoho, samozřejmostí jsou různé velikosti, tvary a barvy. Nás zaujala tato jednoduchá kabelka, kterou je možné pořídit hned ve třech barevných variantách.

    Výrobek také získal vynikající hodnocení – celých 80 % zákaznic jej ohodnotilo 5 hvězdami.

  5. Tipy z Aliexpressu: 8 tipů na skvělé kabelky

    Psaníčko s novinovým motivem

    Dalším poměrně originálním výrobkem je psaníčko s novinovým motivem. Ačkoli cena není příliš nízká, zajímavý design za nákup této kabelky jistě stojí. Výrobek má bohužel zatím jen 4 hodnocení, všechna však maximálně pozitivní!

  6. Tipy z Aliexpressu: 8 tipů na skvělé kabelky

    Kabelka s geometrickým vzorem

    A na zajímavé kousky se zaměříme i nadále. Jedním z nich je kabelka s geometrickým vzorem. Zakoupit si ji můžete zakoupit hned ve dvou velikostech, v nabídce jsou i různá barevná provedení. Nás osobně nejvíce zaujala zlatá a tradiční bílá varianta.

    I tento výrobek má výborné hodnocení a za poštovné nezaplatíte ani korunu.

  7. Tipy z Aliexpressu: 8 tipů na skvělé kabelky

    Kabelka střední velikosti

    Hledáte kabelku střední velikosti? Pak se rozhodně podívejte na níže uvedený odkaz. Tato kabelka by pro vás totiž mohla být tou pravou. Zvolit si můžete z několika barevných variant, počítat lze opět s poštovným zdarma.

  8. Tipy z Aliexpressu: 8 tipů na skvělé kabelky

    Stylový batůžek

    Na závěr musíme zmínit ještě jednu zajímavou alternativu. Co zkusit vyměnit kabelku za stylový batůžek? Dáte do něj vše potřebné a zároveň (díky menší velikosti) příliš nezatížíte svá záda. Tento doplněk samozřejmě není vhodný ke všem outfitům, věříme však, že své využití najde. Mohlo by se také jednat o skvělý dárek pro kamarádku či sestru.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás