Tipy z Aliexpressu: 8 tipů na dámské zimní doplňky

Marie Janáčová
Publikováno 4. října 2018

Období letních šatů je u konce a nám nezbývá nic jiného, než z šatníku po půl roce opět vytáhnout teplé oblečení. S blížící se zimou však kromě teplého oblečení potřebujete další nezbytné doplňky, které vás zaručeně udrží v teple. Pořiďte si včas šálu, čepici či rukavice. Aliexpress je plný různorodých doplňků a my jsme pro vás vybrali 10 věcí, které v chladném počasí jistě oceníte.

Se samotným nákupem vám pomůže náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z Aliexpressu: 10 tipů na dámské zimní doplňky

    Lehká čepice beanie

    Pokud se chcete zavčasu vyhnout nepříjemnému nachlazení, začněte nosit čepici co nejdříve. Pořiďte si třeba tuto lehkou čepici ve stylu beanie, která bude pro chladné podzimní dny plně dostačující. Beanie čepice jsou v posledních letech velmi populární, vyzkoušejte ji. Prodejce nabízí čepici v 19 barvách, stačí si vybrat svou oblíbenou.

    Velikost čepice je jednotná (one size). Materiál použitý k výrobě je bavlna s akrylem. Poštovné pro tento produkt činí 0,28 dolarů čili 6 Kč.

  2. Tipy z Aliexpressu: 10 tipů na dámské zimní doplňky

    Kulatá šála

    Tuto nekonečnou šálu si oblíbíte. Dá se se dobře kombinovat s oblečením a navíc je velmi praktická. Jakmile si ji jednou nasadíte, není potřeba ji během nošení upravovat, krásně totiž drží tvar.

    Šály na Aliexpress stojí pár korun a obvykle můžete vybírat z mnoha barev, tento prodejce nabízí 15 barev pletených kulatých šál. Jako materiál šály je uvedena vlna. Velikost je univerzální (one size).

  3. Tipy z Aliexpressu: 10 tipů na dámské zimní doplňky

    Teplé ponožky

    Kotníkové ponožky můžete s klidem založit na delší čas do skříně a pořiďte si ponožky teplé, které navíc klidně můžete nechat vykouknout z bot. Vyzkoušejte třeba tyto jednoduché vysoké ponožky, které vám poslouží nejen k zahřátí vašich chodidel, ale také jako módní doplněk.

    Ponožky mají univerzální velikost a jsou vyrobené ze směsi bavlny, elastanu a polyesteru. K dostání jsou ve čtyřech barvách, každá barva je navíc obohacena o jemné různobarevné tečky.

  4. Tipy z Aliexpressu: 10 tipů na dámské zimní doplňky

    Stylové nadkolenky

    Vedle ponožek mějte v šatníku na zimu připravené také minimálně jedny nadkolenky, které využijete k sukni či k šatům. Nejenže vypadají šik, ale především budou vaše nohy opravdu v teple. Objednejte si např. tyto nadkolenky, které prodejce nabízí ve více variantách.

    Vyberte si buď nadkolenky s pleteným vzorem či hladké. U obou variant je k dispozici několik barev. Tyto nadkolenky jsou vyrobené z bavlny.

  5. Tipy z Aliexpressu: 10 tipů na dámské zimní doplňky

    Maxi šátek

    Šály jsou neodmyslitelnou součástí zimní výbavy a klasický maxi šátek trojúhelníkového tvaru je nestárnoucí klasikou. Na Aliexpress najdete spoustu různých šál, podívejte se třeba k tomuto prodejci, který nabízí opravdu bohatý výběr maxi šátků různých barev a motivů. Najdete zde šátky jednobarevné, ale i kostkované nebo pruhované.

    Rozměr šály je 140 x 140 x 210 cm a váha 120 g. Materiál použitý k výrobě je kašmír a akryl.

  6. Tipy z Aliexpressu: 10 tipů na dámské zimní doplňky

    Hladká šála

    Do třetice všeho dobrého, další typ šály je klasická šála podlouhlého obdélníkového tvaru, která se velmi jednoduše obtočí kolem krku. Určitě je vhodné mít minimálně jednu takovou šálu v šatníku. Pořiďte si třeba tuto tenčí hladkou šálu s třásněmi na koncích.

    Šála je nabízena v 16ti barvách. Rozměr šály je 70 x 180 cm, velikost je jednotná. Materiál šály je polyester, jedná se o imitaci kašmíru. Šála je vhodná jak pro ženy, tak i pro muže.

  7. Tipy z Aliexpressu: 10 tipů na dámské zimní doplňky

    Vlněný baret

    Podzim je skvělou příležitostí k nošení tradičního vlněného baretu (jinak řečeno rádiovky). Jedná se o velmi šik doplněk, který však musíte velmi opatrně kombinovat a především dbát na jeho správné nasazení na hlavu. Nasazuje se ze šikma a obvykle jen na část hlavy.

    Vyzkoušejte něco nového a pořiďte si na tuto zimní sezónu jeden z baretů, které nabízí tento prodejce. Vyberte si z osmi variací jednobarevných baretů, které jsou vyrobeny z pevného vlněného materiálu. Velikost je univerzální.

  8. Tipy z Aliexpressu: 10 tipů na dámské zimní doplňky

    Barevné punčocháče

    Také v zimě chceme nosit sukně a šaty, s holýma nohama by to však jistě nešlo. Sáhněte tedy po punčocháčích, které vaše nohy udrží aspoň trochu v teple. A proč si nepořídit rovnou punčocháče barevné? U tohoto prodejce najdete 15 barevných punčochových kalhot. Vyberte si vaši oblíbenou zářivou barvu nebo sáhněte po klasické černé.

    Velikost je jednotná, ale v detailních informacích produktu naleznete informaci, že punčocháče budou nejlépe sedět ženám o výšce 150-168 cm a bocích 85-100 cm. Materiál punčoch je 80% nylon a 20% elastan.
    U tohoto produktu je stanoveno poštovné, ale nezoufejte, zaplatíte za něj pouhých 0,08 dolarů čili 1,77 Kč. Cena punčoch je také velmi příznivá.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás