Tipy z Aliexpressu: 8 levných věcí do kuchyně

Martina Opravilová
Publikováno 25. července 2019

Troufáme si tvrdit, že většina z nás už někdy o čínském Aliexpressu slyšela. Zde je možné zakoupit celou řadu různého zboží, často navíc za velmi přívětivou cenu. Další výhodou bývá také poštovné, za které ve velkém množství případů nezaplatíte ani korunu. Jak asi tušíte, je možné zde nalézt také řadu kuchyňských doplňků. Podívejte se na 8 z nich, které nás zaujaly!

Pokud se chystáte na první nákup na Aliexpressu, nemějte z něj obavy. Vše potřebné se dozvíte v našem návodu na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z Aliexpressu: 8 levných věcí do kuchyně

    Stylová nálepka na zeď

    Oživte svou kuchyň stylovou nálepkou! Na Aliexpressu zakoupíte tuto vinylovou nálepku v různých motivech i velikostech. Všechny jsou navíc v univerzální černé barvě. Cena začíná již na 13,25 Kč$0.60 za kus.

    Máte přesto obavy a nejste si jistí, zda nálepku zakoupit? Podívejte se na hodnocení ostatních zákazníků. Zjistíte, že většina zákazníků byla se zbožím spokojená, o čemž svědčí báječné hodnocení nálepek – 4,7 hvězdiček z 5.

  2. Tipy z Aliexpressu: 8 levných věcí do kuchyně

    Hodiny pro milovníky kávy

    Tyto hodiny budou skvělým doplňkem kuchyně každého milovníka kávy. Zakoupit je můžete v černé nebo červené variantě. Za poštovné do České republiky navíc neplatíte.

  3. Tipy z Aliexpressu: 8 levných věcí do kuchyně

    Nalepovací mozaika

    Oživit vaši kuchyň můžete také pomocí nalepovací mozaiky. Ta je vodotěsná a dle výrobce také odolná proti teplu. A pokud se vám mozaika nehodí do kuchyně, můžete s ní zkusit ozdobit například koupelnu.

    K dostání jsou opět různé barevné varianty. Za poštovné ani v tomto případě nebude nutné připlácet.

  4. Tipy z Aliexpressu: 8 levných věcí do kuchyně

    Pomůcka k otevírání sklenic a lahví

    Asi každou z nás už někdy potrápila příliš utažená sklenice, kterou nebylo možné otevřít. S otevíráním sklenic už se ovšem trápit nemusíte. Stačí si na Aliexpressu zakoupit pomůcku, která vám otevírání usnadní.

    Dobré hodnocení navíc naznačuje, že pomůcka opravdu funguje. Poštovné zdarma už je tak jen milým bonusem.

  5. Tipy z Aliexpressu: 8 levných věcí do kuchyně

    Minutka s motivem zvířátek

    Věříme, že nejenom děti zaujme minutka s motivem zvířátek. Vyberete si spíše medvěda, či krávu? Bohužel je časovač dodáván bez baterie, zakoupíte ho však momentálně se slevou.

  6. Tipy z Aliexpressu: 8 levných věcí do kuchyně

    Netradiční formy na led

    Aliexpress nabízí také formy na led různých tvarů. Je libo ovoce, medvídky, či srdíčka? V nabídce naleznete formy nejenom na tyto tvary. Hodnocení zákazníků je opět velmi pozitivní.

  7. Tipy z Aliexpressu: 8 levných věcí do kuchyně

    Bambusové kuchyňské náčiní

    Jste-li fanoušky bambusového kuchyňského náčiní, i vy si na Aliexpressu přijdete na své. Za sadu obsahující 6 kusů náčiní zde nyní zaplatíte 159 Kč$7.19, v přepočtu tedy necelých 165 Kč.

  8. Tipy z Aliexpressu: 8 levných věcí do kuchyně

    Nálepky na sklenice

    Pomocí nálepek z Aliexpressu si snadno označíte všechny sklenice nejenom v kuchyni. Přestože výrobce v názvu mluví o nálepkách jako o tabuli, dále uvádí, že pro uvedení názvu není možné použít křídu, ale je nutné sáhnout po fixu. I přesto se nám dané nálepky líbí, za cenu 18,33 Kč$0.83 navíc získáte nálepek rovnou 36. Rozměry jsou 5 x 3,5 cm.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás