Tipy z Aliexpressu: 8 levných podzimních bund a kabátů

Martina Opravilová
Publikováno 3. října 2019

Čínský Aliexpress nabízí opravdu širokou nabídku zboží. Koupíte zde téměř vše, na co si vzpomenete. Výjimkou nejsou ani podzimní bundy a kabáty. Pojďte se proto společně s námi podívat na 8 stylových kousků!

Se samotným nákupem vám navíc pomůže náš návod na AliExpress. Po jeho přečtení zvládnete nákup na Aliexpressu levou zadní!

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z Aliexpressu: 8 levných podzimních bund a kabátů

    Asymetrický kabátek

    V chladnějších dnech vás výborně zahřeje asymetrický kabát, který zároveň i skvěle vypadá. Na Aliexpressu ho navíc naleznete hned v několika barevných variantách. Je navíc dostupný až do velikosti 5XL.

    A jak je to s poštovným do České republiky? Za dopravu do České republiky nezaplatíte ani korunu!

  2. Tipy z Aliexpressu: 8 levných podzimních bund a kabátů

    Oboustranná bunda

    Oboustranná bunda je jednoznačně kouskem, který stojí za pozornost. Máte totiž na výběr, zda z ní učiníte bundu barevnou či černou. Stačí ji jednoduše přetočit. K dispozici jsou navíc 2 barevné varianty – dáte přednost černé v kombinaci s khaki, či s červenou?

    Cena tohoto praktického kousku je navíc jen 14,88 $. Zmínit musíme i perfektní hodnocení, které na ALiexpressu výrobek obržel – 4,9 hvězdy z 5.

  3. Tipy z Aliexpressu: 8 levných podzimních bund a kabátů

    Barevný křivák

    Křivák je pro mnoho z nás “must have” kouskem. Ačkoli má černá varianta bezpochyby své kouzlo, co vyzkoušet i některou z dalších barev? Modrý či hořčicový křivák jistě přitáhne mnoho pohledů. Nebo dáte raději přednost pastelově růžové?

    Troufáme si tvrdit, že s nákupem tohoto produktu neuděláte chybu – výrobek byl totiž hodnocen poměrně velkým množstvím dalších zákazníků, kteří mu udělili 4,8 hvězdy z 5.

  4. Tipy z Aliexpressu: 8 levných podzimních bund a kabátů

    Barevná parka

    V chladnějším počasí vás výborně zahřeje stylová parka, kterou na Aliexpressu koupíte hned v několika barvách. Je dostupná ve velikostech S-3XL.
    S výběrem té správné veliksoti vám pomůže tabulka, kterou najdete v popisu. Ačkoli získal výrobek pouze 2 hodnocení, patří tento kousek k těm, o kterých byste rozhodně měli vědět.

  5. Tipy z Aliexpressu: 8 levných podzimních bund a kabátů

    Prošívaná bunda

    Na Aliexpressu není nouze ani o prošívané bundy. V odkazu se můžete podívat na některé z nich – ty navíc stojí pouze 10,01 $. Vybrat si budete moci z několika barev. Našim favoritem se stala jednozačně červená varianta.

    V komentářích u hodnocení navíc naleznete fotografie výrobku od dalších zákaznic – budete se tak moci přesvědčit, že reálný vzhled bundy opravdu odpovídá popisu.

  6. Tipy z Aliexpressu: 8 levných podzimních bund a kabátů

    Bunda do přírody

    Potřebujete podzimní bundu do přírody? I s tím vám dokáže Aliexpress pomoci. Vkusnou bundu či kabát zde koupíte už od 10,23 $. Různá barevná provedení jsou samozřejmostí.

    Poštovné do České republiky je zdarma, navíc získal produkt skvělé hodnocení.

  7. Tipy z Aliexpressu: 8 levných podzimních bund a kabátů

    Zateplená džínová bunda

    Je džínová bunda vaším oblíbeným kouskem a rádi byste ji nosili i v chladnějších dnech? Pak sáhněte po zateplené variantě! Vnitřní kožíček vás zahřeje a vy si zároveň budete moci užívat nošení vašeho oblíbeného kousku.

    Velmi kladně hodnotíme i fakt, že bunda je k dostání až do velikosti 4XL. Bohužel je však možné jen doručení z Číny, kvůli němuž je bunda dražší. Cena 19,18 $ je však podle nás stále přijatelná.

  8. Tipy z Aliexpressu: 8 levných podzimních bund a kabátů

    Barevný kabát

    Ponuré podzimní dny skvěle rozzáří barevný kabát, který seženete na Aliexpressu hned ve 3 barevných variantách. Pokud chcete zazářit, zvolte některou z růžových variant, skvěle však kabát vypadá i v šedé barvě.  Tento kousek je navíc dostupný od velikosti M až po 5XL.

    Produkt také získal skvělé hodnocení – konkrétně 4,5 hvězdy z 5. Poštovné do České republiky je opět zdarma.


M
Miroslava 06.10.2019 – 04:52

Dobrý den,často se stane že chci rozkliknout příspěvek/chci vědět víc/ a nejde

Odpovědět

BK
Blaženka Kašparová 06.10.2019 – 09:06

Dobrý den, dívám se na vaši nabídku. Není mi ale jasný další postup, pokud bych měla zájem o nějaké zboží. Pokud si něco nechám zobrazit v Aliexpresu, zobrazí se to ale není možnost v českém jazyce. Takže tím můj zájem končí, protože nevím, jak dál ..... Pokud mi můlžete poradit, ráda si neco objednám. Děkuji

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás