Tipy z Aliexpressu: 19 inspirativních kousků do dětského pokoje

Lucie Telievová
Publikováno 23. srpna 2018

Čekáte miminko a chystáte se mu připravit ten nejkrásnější pokojíček na světě, nebo už doma nějaké to dítko máte? Pokud chcete ušetřit, Skrblík pro vás našel ty nejhezčí a nejlevnější dekorace a vybavení do pokojíčku!

Se samotným nákupem vám pomůže náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z Aliexpressu: Inspirativní kousky do dětského pokoje

    Baldachýn

    Krásný baldachýn pro princezny (k dostání v několika barvách) zútulní každý pokojíček. Dá se použít jak nad postýlku miminka, tak i jako solitérní prvek pro větší děti, kde si pak můžou číst nebo hrát. A najdou zde i svůj úkryt. Děti schovávačky prostě milují!

  2. Tipy z Aliexpressu: Inspirativní kousky do dětského pokoje

    Měkoučká hrací podložka

    Podlaha bývá nejoblíbenějším místem ke všem hrám. Aby děti nestudila a netlačila, pořiďte jim měkkou hrací podložku. Ocení ji jak miminka, tak i větší děti jako relaxační zónu.

  3. Tipy z Aliexpressu: Inspirativní kousky do dětského pokoje

    Pěnové tatami s plyšem (30×30 cm)

    Málo kdo si může dovolit často měnit podlahu. Proto vám skrblík našel nejlevnější řešení! Tatami si můžete poskládat jako puzzle v libovolné barevné kombinaci a v požadované velikosti. Složte z něj příjemnou hřejivou hrací podložku, nebo klidně i celý pokoj!

  4. Tipy z Aliexpressu: Inspirativní kousky do dětského pokoje

    Dřevěné poličky

    Nevíte, kam uložit dekorace, nebo výtvory vašich milovaných ratolestí? Dřevěné poličky jsou to správné místo! Vyjímat se zde budou fotky, plyšáci, hračky, ale klidně cokoliv jiného, co uznáte za vhodné.

  5. Tipy z Aliexpressu: Inspirativní kousky do dětského pokoje

    Hodiny ve tvaru mráčku

    Často se hodí vědět, kolik je hodin. Ať už se to týká nočního vstávání k miminku, anebo je potom využije váš potomek,  až se bude učit hodiny. Tyto v podobě mráčku nejen že skvěle padnou do každého dětského pokoje, ale určitě se budou líbit i vašim ratolestem.

  6. Tipy z Aliexpressu: Inspirativní kousky do dětského pokoje

    Samolepicí mapa světa se zvířátky

    Pokud chcete svým dětem vyzdobit pokojíček a ještě je při tom něco naučit, je tahle samolepka to pravé ořechové. Můžete spolu cestovat prstem po celém světě a společně zažívat dobrodružství s místními zvířátky.

  7. Tipy z Aliexpressu: Inspirativní kousky do dětského pokoje

    Samolepicí metr na zeď

    Taky jste jako malí každého půl roku dělali čárky na futra? Už nemusíte. Od toho vám Skrblík našel speciální samolepku, na kterou si můžete se svými dětmi dělat poznámky a značkovat, jak rychle vám rostou! Jednou si ji pak můžete nechat na památku, až děti odrostou.

  8. Tipy z Aliexpressu: Inspirativní kousky do dětského pokoje

    Sladké sny – dřevěná dekorace řas

    Tato dekorace je v současné době velmi oblíbená, proto Skrblík pro vás našel tu úplně nejlevnější! Jedná se o dřevěnou dekoraci na zeď v podobě zavřených očí s dlouhými řasami. Roztomilejší ozdoba k postýlce už prostě být nemůže! Sladké sny.

  9. Tipy z Aliexpressu: Inspirativní kousky do dětského pokoje

    Zrcadlo mráček

    Abyste k mráčkovým hodinám doladili ještě i zrcadlo, Skrblík pro vás našel jeden levný, ale parádní kousek. Roztomilé zrcadlo na dřevěném podkladu vkusně doplní každý pokojíček.

  10. Tipy z Aliexpressu: Inspirativní kousky do dětského pokoje

    Samolepky ve stromečkovém vzoru

    Oživte jednobarevnou fádní stěnu samolepkami! Třeba těmi se stromečky. Výhodou je, že samolepky jsou levné, a ve chvíli, když budete chtít změnu, je stačí pouze sloupnout. Ušetříte si malování celé zdi.

  11. Tipy z Aliexpressu: Inspirativní kousky do dětského pokoje

    Indiánský lapač snů s peříčky

    Spinká vaše miminko špatně? Tahle dekorace je nejen zajímavá a krásná, ale prý zachytí i každou noční můru vašeho děťátka. Vyzkoušejte ji.

  12. Tipy z Aliexpressu: Inspirativní kousky do dětského pokoje

    Kolotoč nad postýlku ze dřeva a korálků

    Nepotrpíte si na plastové kýčovité kousky? Pak sáhněte po tom decentním dřevěném s korálky, který pro vás našel Skrblík. Bude se skvěle vyjímat nad postýlkou vašeho miminka.

  13. Tipy z Aliexpressu: Inspirativní kousky do dětského pokoje

    Obrázky se zvířátky

    Minimalistické obrázky se zvířátky padnou do každého dětského pokoje. Máte raději pandu, nebo zajíčka? Kombinovat je můžete různě, dokonce v několika velikostech.

  14. Tipy z Aliexpressu: Inspirativní kousky do dětského pokoje

    Barevná zvířátka na zeď

    Kdo má raději barvy, ale nechce to s nimi přehnat, může sáhnout po roztomilých animovaných zvířátkách v šedých, růžových a tyrkysových odstínech.

  15. Tipy z Aliexpressu: Inspirativní kousky do dětského pokoje

    Dřevěný list do vázy

    Jestliže patříte k těm, kteří zahubí i kaktus, nezoufejte. Skrblík pro vás našel trochu dekorativní zeleně, která se dá dát třeba do vázy a nikdy neuschne. Jedná se o dřevěný list, který oživí poličku nebo skříňku.

  16. Tipy z Aliexpressu: Inspirativní kousky do dětského pokoje

    Svítící písmenka

    Děti nemají rády tmu. Rozsviťte jim v pokoji a vytvořte každý večer útulnou atmosféru díky svítícím písmenkům! Světýlka se hodí jak k postýlce, tak na poličku nebo skříňku. Zvolit si můžete libovolné a vytvořit z něj třeba jméno vašeho dítěte.

  17. Tipy z Aliexpressu: Inspirativní kousky do dětského pokoje

    Ratanové svítící koule

    Přírodní ratanové svítící koule skvěle padnou do každého temného kouta nebo na kteroukoliv nudnou poličku. Večer vytvoří krásně útulno.

  18. Tipy z Aliexpressu: Inspirativní kousky do dětského pokoje

    Koš na prádlo nebo hračky

    Nevíte, kam se všemi těmi věcmi a hračkami? Nejjednodušším řešením je schovat je na jedno místo. K tomu výborně poslouží veliký úložný koš. Vybrat si můžete z velkého množství vzorů.

  19. Tipy z Aliexpressu: Inspirativní kousky do dětského pokoje

    Samolepicí křídová tabule

    Máte kreativní dítě a nechcete ho nechat čmárat po čerstvě vymalovaných zdech? Vyjděte mu vstříc a vytvořte prostor, kde si to může beztrestně užít! Samolepicí křídová tabule je přesně to místo, kde se bude moct výtvarně vyřádit. Spolu se můžete učit písmenka, číslice, nebo si prostě jen tak kreslit.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás