Tipy z Aliexpressu: 18 tipů na (ne)obvyklé zboží s vlastním potiskem

Martina Opravilová
Publikováno 3. prosince 2020

Čínský Aliexpress nabízí zboží všeho druhu – včetně toho, které si můžete individuálně přizpůsobit. Bez problému tam lze tedy sehnat tričko, ponožky či flash disk s vlastním motivem. To ale samozřejmě není vše – výběr zboží je zde mnohem širší. Nevěříte? Pak čtěte dál!

Nevíte, jak na AliExpressu nakupovat? Přečtěte si náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z Aliexpressu: 18 tipů na (ne)obvyklé zboží s vlastním potiskem

    Tričko s vlastním motivem

    … aneb klasika na začátek. U tohoto konkrétního obchodníka si sice nemůžete vybrat barvu trička, motiv je však čistě jen na vás. Pozitivní také je, že poštovné do České republiky neplatíte a hodnocení jsou (i přes jejich malý počet) maximálně pozitivní. A cena? Ta není vůbec špatná – vychází jen na 9,09 $.

  2. Tipy z Aliexpressu: 18 tipů na (ne)obvyklé zboží s vlastním potiskem

    Náhrdelník se jménem

    Pokud první místo na našem seznamu patřilo tričku s vlastním potiskem, to druhé si zaslouží (jakožto opět jistá klasika) náhrdelník se jménem. Na výběr budete mít ze zlatého, stříbrného nebo růžového (kovového) vzhledu, na výběr jsou také 4 různé délky. Samozřejmostí je pak možnost výběru písma.

  3. Tipy z Aliexpressu: 18 tipů na (ne)obvyklé zboží s vlastním potiskem

    Pečeť

    Trochu neobvyklým tipem je pak pečeť – i tu, s motivem podle vašeho přání, na Aliexpressu seženete. Na výběr budete mít z několika průměrů, poštovné je v tomto případě navíc opět zdarma. A hodnocení? To je přímo skvělé! Produkt už ohodnotilo více než 200 zákazníků, kteří mu udělili 4,9 hvězdičky.

  4. Tipy z Aliexpressu: 18 tipů na (ne)obvyklé zboží s vlastním potiskem

    Kryt na mobil

    Na Aliexpressu lze sehnat také kryt na telefon dle vašich představ. Zvolíte zajímavý obrázek, nebo dáte přednost fotografii (například s vašimi blízkými)? Samozřejmostí jsou pak různé rozměry dle typu mobilního telefonu.

  5. Tipy z Aliexpressu: 18 tipů na (ne)obvyklé zboží s vlastním potiskem

    Ponožky

    Ponožky s vlastním motivem? Proč ne! Vybrat si budete moci z 5 barevným variant, velikost je však zde konkrétně pouze jedna. Za poštovné se neplatí a i hodnocení je skvěé (4,8 hvězdiček z 5).

  6. Tipy z Aliexpressu: 18 tipů na (ne)obvyklé zboží s vlastním potiskem

    Medailonek s fotkou

    Medailonek s fotkou sice nepředstavuje nic kdovíjak originálního, ale jako drobný dárek či památka poslouží skvěle. Vybrat si budete moci ze 3 barev kovu

  7. Tipy z Aliexpressu: 18 tipů na (ne)obvyklé zboží s vlastním potiskem

    Polštář

    Polštář s vlastním motivem může předstvovat super dárek. Rozměry polštáře jsou 45 × 45 cm, ani zde se za poštovné neplatí a ani hodnocení rozhdně není špatné. Polštáře jsou navíc nyní v akci, při nákupu tak ušetříte celých 40 % běžné ceny.

  8. Tipy z Aliexpressu: 18 tipů na (ne)obvyklé zboží s vlastním potiskem

    Ručník

    Dalším tip představuje ručník – i na něj si lze na Aliexpressu natisknout motiv podle svého přání. Na výběr je opět několik roměrů – v tomto případě konkrétně 7. Potisknout si tak můžete nechat menší ručník na ruce, ale i větší osušku. Produkty jsou pak vyrobené z 95 % z polyesteru, zbylých 5 % tvoří bambusové vlákno. Ručníky by měly být rychleschnoucí. Produkt si lze zároveň nechat potisknout buď z jedné, či z obou stran.

  9. Tipy z Aliexpressu: 18 tipů na (ne)obvyklé zboží s vlastním potiskem

    Hodinky

    Věděli jste, že na Aliexpressu si můžete nechat potisknout i hodinky? Při pohledu na ciferník se tak můžete podívat na fotku vašich bízkých či jakýkoli jiný obrázek. Produkt má sice zatím jen 12 hodnocení, všechna jsou ale maximálně pozitivní.

  10. Tipy z Aliexpressu: 18 tipů na (ne)obvyklé zboží s vlastním potiskem

    Prsteny

    V nabídce lze najít i další šperky – kromě hodinek, náhrdelníků či náramků si lze nechat potisknout i prsteny. Nabízí se různé barevné varianty či tloušťky prstenu. Cena začná už na 0,67 $.

  11. Tipy z Aliexpressu: 18 tipů na (ne)obvyklé zboží s vlastním potiskem

    Nálepka na auto se jménem

    V nabídce tohoto tržiště nechybí ani poticky na auto s vlastním nápisem. Délku i barvu písma si lze přizpůsobit. Produkt je pak vyroben z vinylu. Nálepky mají super hodnocení (4,6 hvězd z 5), zároveň je ale třeba počítat s poštovným – to však není nijak vysoké, v současnosti činí jen 0,51 $.

  12. Tipy z Aliexpressu: 18 tipů na (ne)obvyklé zboží s vlastním potiskem

    USB

    Ačkoli je nabídka USB disků více než široká (díky tomu lze narazit na nespočet kombinací barev, velikostí či motivů), pokud toužíte po flash disku s potiskem přesně podle vás, i s tímto přáním vám dokáže Aliexpress pomoci. V nabídce jsou sice jen 4 barevné varianty, na výběr však budete mít z 9 velikostí kapacit.

  13. Tipy z Aliexpressu: 18 tipů na (ne)obvyklé zboží s vlastním potiskem

    Falešné tetování

    Rádi byste si tak trochu “nanečisto” vyzkoušeli, jak bude vaše vysněné tetování v reálu na dané části těla vypadat? Pak byste měli vědět, že na “Ali” si můžete nechat vyrobit i tetování (samozřejmě to falešné) dle vlastního přání. Cena začíná na 5,99 $ za plátno o velikosti 18 × 28 cm. Samozřejmě je však možné nechat si vyrobit tetování i o větších rozměrech. Produkt si zatím vysloužil jen 10 hodnocení, ta jsou však velmi pozitivní. Také poštovné je zdarma.

  14. Tipy z Aliexpressu: 18 tipů na (ne)obvyklé zboží s vlastním potiskem

    Plachta

    Další tip, který ovšem nebude úplně pro každého, představuje plachta. Na Aliexpressu ji lze sehnat v různých velikostech (například 60 × 250 cm nebo 90 × 150 cm), nápis si pak můžete přizpůsobit.

  15. Tipy z Aliexpressu: 18 tipů na (ne)obvyklé zboží s vlastním potiskem

    Boty

    Možná to leckoho překvapí, ale navrhnout si můžete i vlastní boty. Na své si navíc přijdou jak dámy, tak pánové – škála velikostí totiž začíná na čísle 37, končí pak u čísla 46. Ani v tomto případě na vás nebude čekat příliš mnoho hodnocení, budou ovšem maxmálně pozitivní. Na výběr budete mít hned ze 2 barevných variant – čistě bílé a kombinace bílé s černou.

  16. Tipy z Aliexpressu: 18 tipů na (ne)obvyklé zboží s vlastním potiskem

    Spodní prádlo

    Vlastní motiv si můžete nechat natisknout také na spodní prádlo. Samozřejmostí jsou opět různé velikosti a barvy. Zde však budete mít na výběr i z množství kusů v balení – objednat lze balení s až 10 kusy.

  17. Tipy z Aliexpressu: 18 tipů na (ne)obvyklé zboží s vlastním potiskem

    Obojek pro psa

    A zapomenout nesmíme ani na naše čtyřnohé přátele. Na Aliexpressu si totiž můžete pořídit pro vašeho miláčka obojek s jeho jménem, a to hned v několik barvách. Opět můžete vybírat z několika velikostí, poštovné je navíc zdarma a hodnocení opravdu vynikající.

  18. Tipy z Aliexpressu: 18 tipů na (ne)obvyklé zboží s vlastním potiskem

    Svatební samolepky

    V nabídce lze najít také svatební samolepky. Ty pak lze využít například pro ozdobení obálek na svatební oznámení či k nalepení na drobné dárky pro svatebčany. Motivů je na výběr celá řada, v jednom balení jich je pak celých 96.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás