Tipy z AliExpressu: 15 užitečných věcí na kempování

Martina Opravilová
Publikováno 18. června 2020

Léto se kvapem blíží a spousta z nás už začala přemýšlet, kam vyrazí letos na dovolenou. Pokud patříte do skupiny lidí, kteří ji plánují strávit pod stanem, pak právě pro vás budou dnešní tipy jako stvořené. Představíme vám totiž 15 produktůz AliExpressu,které se vám při kempování rozhodně budou hodit.

Nevíte, jak na AliExpressu nakupovat? Přečtěte si náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z AliExpressu: 15 užitečných věcí na kempování

    Rozsviťte si ve stanu

    Dejte sbohem baterce a posviťte si ve stanu závěsným světlem. Na výběr budete mít hned ze 3 barev (žlutá, modrá, zelená), lehce si tak vyberete odstín, který vám nejvíce vyhovuje. Poštovné je zdarma, produkt také získal skvělé hodnocení. O nízké ceně ani nemluvě.

    Pro svícení budete potřebovat 3 AAA baterie, ty však bohužel nejsou součástí balení.

    • Tipy z AliExpressu: 15 užitečných věcí na kempování

      Zalepte díru ve stanu snadno a jednoduše

      Malá dírka se ve stanu může vytvořit raz dva. Abyste pak po deštivé noci nemuseli vaše oblečení ždímat, pojistěte se lepicí páskou, která vám se zalepením menších dírek pomůže. I tento výrobek získal skvělé hodnocení (4,8 hvězdy z 5), doposud mu udělilo hodnocení 20 lidí. Páska je bohužel dostupná jen v jedné variantě. Její délka je 20 metrů.

      • Tipy z AliExpressu: 15 užitečných věcí na kempování

        Ušetřete místo se skládacími příbory

        Další Skrblíkův tip zaujme nejenom ty, kteří míří do kempu, ale například i vášnivé cestovatele, kteří se chystají na trek. Díky skládacím příborům totiž ušetříte místo v batohu, díky malé velikosti jsou totiž opravdu velmi skladné. Velkou výhodou je pak praktické pouzdro. Samozřejmostí jsou také různé barevné varianty.

        • Tipy z AliExpressu: 15 užitečných věcí na kempování

          Mějte šňůru stále při sobě

          Mít při sobě pár metrů šňůry se může hodit – nikdy nevíte, na co ji v přírodě použijete. Díky tomu, že je smotaná do náramku, ji navíc budete mít stále při sobě. Na výběr budete mít bohužel jen z jedné barevné varianty.

          • Tipy z AliExpressu: 15 užitečných věcí na kempování

            Multifunkční nástroj

            Skvělým, pomocníkem nejenom při kempování je multifunkční karta, která obsahuje například pravítko, nožík či otvírák na lahve. Díky malé velikosti ji dáte (stejně jako platební) karty  jednoduše do peněženky.

          • Tipy z AliExpressu: 15 užitečných věcí na kempování

            Nafukovací křeslo

            Rádi byste si i v přírodě dopřáli trochu pohodlí? Pak sáhněte po nafukovacím křesle. To je skládací, takže nezabere mnoho místa, zároveň ho také nafouknete během chvilky. Navíc je na kempování přímo ideální, stejně tak se ale bude hodit třeba i při posezení v parku. Na výběr budete mít z několika barev, bude tak záležet jen na vás, zda dáte přednost, modré, žluté či například růžové variantě. Produkt je vyrobený z nylonu.

          • Tipy z AliExpressu: 15 užitečných věcí na kempování

            Svítící šňůra

            Jen si to představte. Ve tmě se vracíte ke stanu, když si najednou neuvědomíte, že stan je přichycený k zemi šňůrami. Následuje zakopnutí, v horším případě pád. Ale kdo mohl šňůry vidět v té tmě?

            Tak tato situace už se opakovat nemusí. Stačí si ke stanu pořídit provázky, které ve tmě svítí – během chůze je pak spolehlivě uvidíte už z dálky. Navíc můžete barvu ladit se stanem. Nabízí se zelená, modrá bílá či například růžová.

          • Tipy z AliExpressu: 15 užitečných věcí na kempování

            Skládací stolička

            Skrblíkův osmý tip jistě zaujme také vášnivé rybáře. Na Aliexpressu totiž seženete i skládací stoličku, kterou snadno zabalíte do batohu a po rozložení vám nabídne super posezení. K dispozici je navíc ve 2 velikostech – M a L.

          • Tipy z AliExpressu: 15 užitečných věcí na kempování

            Ultralehký hliníkový hrnek

            Klasické hrníčky s sebou do kempu jistě brát nebudete, do čeho si ale uvařit dobrou kávu či čaj? Sáhněte po hliníkovém hrnku, který je zároveň ultralehký. Jeho obsah činí 300 ml. K dispozici je bohužel pouze jediná varianta.

          • Tipy z AliExpressu: 15 užitečných věcí na kempování

            Cestovní sprcha

            Nemíříte do kempu, ve kterém se nachází sociální zařízení, ale zkrátka jen pod stan někam do přírody? Pak si možná pokládáte otázku, jak řešit hygienu. Řešení může představovat cestovní sprcha. Nalijete do ní 20 litrů vody a díky hadici, která je připevněná k vaku, si pak užijete pohodové sprchování. Vak je vyroben z PVC černé barvy, pokud tedy necháte sprchu na slunci delší dobu, budete se moci těšit i na teplou vodu.

          • Tipy z AliExpressu: 15 užitečných věcí na kempování

            Skládací hrnek

            Při pobytu v přírodě (ať už v kempu či jinde) jistě oceníte i skládací silikonový hrnek, který vám nezabere mnoho místa a poslouží více než skvěle. Pokud si budete chtít dopřát trochu dobré kávy či například čaje, stačí jej rozložit. Po použití ho pak jednoduše složíte a dáte klidně i do kapsy. Různé barvy jsou samozřejmostí.

          • Tipy z AliExpressu: 15 užitečných věcí na kempování

            Skládací lahev

            A když už byla řeč o skládacím nádobí, pojďme si představit i skládací lahev. Ta se dá jednoduše srolovat, ušetříte tak spoustu místa v batohu. Její objem je 550 ml, neobsahuje BPA a seženete ji v několika barevných variantách.

          • Tipy z AliExpressu: 15 užitečných věcí na kempování

            Rychleschnoucí ručník

            V přírodě se vám bude hodit i rychleschnoucí ručník, díky kterému vám odpadnou obavy o to, kde ručník sušit a zda vám stihne uschnout. Zároveň ale tuto vychytávku využijete třeba i při návštěvě tělocvičny, samozřejmě ho využijete i na koupališti. Produkt je zabalen v praktickém obalu a je k dispozici v několika rozměrech, od menšího ručníku až po opravdu velkou osušku.

          • Tipy z AliExpressu: 15 užitečných věcí na kempování

            Buzola

            V našem seznamu samozřejmě nesmí chybět ani buzola. Tu seženete na Aliexpressu už za 4,71 $.

          • Tipy z AliExpressu: 15 užitečných věcí na kempování

            Přívěšek pro milovníky přírody

            Na závěr pro vás máme tip na produkt, který plní spíše estetickou než praktickou roli. Je jím přívěsek s motivem hor, který si jistě zamiluje každá milovnice přírody. Díky malé velikosti vám nebude na cestách překážet, navíc si budete moci zvolit, jestli dáte přednost zavěšení na řetízku, nebo raději sáhnete po šňůrce.


          MK
          Martin Ksandr 18.06.2020 – 15:49

          Dobrý den, prosím Vás, lepší než abyste generovali potřebný počet článků za týden s nulovým obsahem, tak lepší nic nepište. Děkuji

          Odpovědět

          Napsat komentář

          Další články z kategorie Tipy z AliExpress


          💵

          Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

          🖋️

          Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

          😊

          Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

          Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

          🙏

          Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

          Rubriky
          O nás