Tipy z AliExpressu: 12 užitečných doplňků, které oceníte při běhání

Lapetka
Publikováno 15. dubna 2021

Běhání (nebo zdraví velmi prospěšná svižná chůze), jsou sporty, kterým se může věnovat opravdu každý, stačí k nim tenisky, triko a šortky. Pokud jste si tento způsob pohybu oblíbili, podívejte se na pár skvělých tipů, které vám jej mohou ještě více zpříjemnit. Jejich cena začíná na skvělých 29 korunách.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z AliExpressu: 12 užitečných doplňků, které oceníte při běhání

    Běžecké reflexní popruhy

    Bezpečnost především, proto hned první tip, který přinášíme, vede ke zvýšení bezpečnosti při běhu. Jedná se o běžeckou vestu, nebo, chcete-li, spíše popruhy. Tento produkt poskytne za málo peněz velkou službu, lze jej snadno sbalit do kapsy a vytáhnout až v případě potřeby.

    Snadno se navléká, na přední straně je plastový klip pro zapnutí a ještě snažší manipulaci tak, abyste nemuseli běh přerušovat. Dá se použít  na kolo a i dle recenzí zákazníků je viditelnost opravdu velmi dobrá. Uvedená cena je včetně drobného poštovného.

  2. Tipy z AliExpressu: 12 užitečných doplňků, které oceníte při běhání

    Sportovní návleky na boty

    Běžecké návleky na boty jsou nízké, pružné, a snadné na manipulaci. Ochrání vás nejen před sněhem, ale i pískem, kamínky, nebo jehličím, které mohou být v botě velmi obtěžující. U tohoto prodejce nakoupíte obě varianty, které se běžně prodávají, tedy návleky na suchý zip, které kolem kotníku i obuté boty “omotáte”, nebo ty, které musíte nejprve nazout, třeba jako ponožku.

    Oba typy mají své výhody i příznivce, záleží tedy, které máte odzkoušené, případně, které jsou vám sympatičtější na pohled. Běžecké návleky se suchým zipem se vyrábějí ve dvou velikostech, ty navlékací jsou pružnější a jsou univerzální velikosti, nad kotníkem je lze mírně stáhnout. Oba typy jsou ve více barevných variantách.

  3. Tipy z AliExpressu: 12 užitečných doplňků, které oceníte při běhání

    Sportovní bezdrátová sluchátka

    Zbavte se překážejících kabelů a kupte si tento pár sportovních bezdrátových sluchátek za skvělou cenu. Jsou spojená jedním kabelem, který vede za krkem, takže vás nebude v pohybu nijak omezovat. Na uších bezdrátová sluchátka bezvadně drží díky ergonomickému, plastovému háčku.

    Sluchátka koupíte v zelené, modré, nebo červené barvě, nabíjejí se zhruba 2 hodiny a výdrž udávaná výrobcem je okolo 5 až 6 hodin.

  4. Tipy z AliExpressu: 12 užitečných doplňků, které oceníte při běhání

    Běžecká vesta

    Pokud to myslíte s běháním vážně a chystáte se na delší trať nebo na horské běhy, rozhodně vám přijde vhod běžecká vesta. Je to vlastně něco mezi lehkým batohem a vestou. Výhodou je, že má prostorné kapsy na přední straně, takže máte vše potřebné na dosah. Do zadní části si můžete dát věci, které během běhu máte s sebou, ale nepotřebujete je mít celou dobu po ruce.

    Běžecká vesta je oproti batůžku výhodná také v tom, že opravdu skvěle na těle sedí (jako vesta) a při běhu na zádech neskáče a nepřekáží. Vesta je v nabídce ve dvou velikostech a prodává se buď samostatně, nebo s hydrovakem či pružnou láhví.

  5. Tipy z AliExpressu: 12 užitečných doplňků, které oceníte při běhání

    Návleky na ruce

    Výborná volba při letním, ale trochu nestabilním počasí, nebo jako ochrana před sluncem. Návleky na ruce, které poslouží jako náhražka lehčí, druhé vrstvy s dlouhým rukávem. Složené nezaberou téměř žádné místo a jsou velmi elastické.

    Zakoupit je lze v mnoha různých barvách a ve dvou variantách, s dírou na palec, nebo bez, tedy končící jako standardní triko. V balení je vždy jeden pár návleků. Pokud je budete používat v horkém počasí jako ocharnu před sluncem, lze je před použitím vychladit v lednici.

  6. Tipy z AliExpressu: 12 užitečných doplňků, které oceníte při běhání

    “Hands free” běžecké vodítko pro psa

    Jestli patříte mezi běžce, kteří s sebou rádi berou svého čtyřnohého mazlíčka, nesmí ve vaší výbavě chybět hands free vodítko. Je to souprava složena z popruhu, který si snadným klipem zapnete kolem pasu a z vodítka, kterým si pejska k pásu připevníte.

    Vodítko je pružné a zároveň není příliš dlouhé, a poskytuje tak ideální kompromis mezi volností pro pejska a bezpečností pro vás i pro okolní chodce.

  7. Tipy z AliExpressu: 12 užitečných doplňků, které oceníte při běhání

    Multifukční jednobarevný tunel

    Jednobarevný, multifunkční tunel, který by ve výbavě žádného sportovce neměl chybět. Na výběr je velmi mnoho barevných variant, takže ho dokonale sladíte k jakémukovil oblečení. Díky nízké ceně si navíc můžete bez výčitek koupit i více kusů do zásoby :)

    Dá se nosit jako čelenka, nákrčník, přes obličej jako nouzová rouška i ochrana před chladným vzduchem, nebo, pokud nesnesete nic na hlavě, můžete tunel omotat kolem zápěstí, kde bude sloužít jako potítko, kterým si snadno setřete z čela pot.

  8. Tipy z AliExpressu: 12 užitečných doplňků, které oceníte při běhání

    Běžecké rukavice na dotykový displej

    Skvělé sportovní rukavice, které se dají uplatnit nejen na běhání, ale třeba i na kolo nebo procházky. Běžecké rukavice mají kolem zápěstí pouze manžetu, žádný suchý zip nebo přezky,  které by se někde zachytávaly.

    K dispozici jsou v neutrální černé barvě a ve 4 velikostech, podrobná tabulka s rozměry je k dispozici na stránkách prodejce. Jsou odolné vůči vodě i větru a na dlani mají protiskluzovou úpravu.

  9. Tipy z AliExpressu: 12 užitečných doplňků, které oceníte při běhání

    Sportovní, bezdotykové chytré hodinky

    Mnoho lidí nakupuje na Aliexpressu jen levnější kousky, ale množství poztivních recenzí jak na prodejce, tak na tyto chytré hodinky nás přesvědčily o tom, že tento tip zde stojí za to zařadit. Pokud nad koupí sporttesteru nebo chytrých hodinek stále váháte, tady seženete za málo peněz hodně muziky.

    A pokud zjistíte, že chytré sportovní hodinky pro vás nejsou to pravé, nemusíte až tak moc litovat – cena je opravdu skvělá! Hodinky mimo jiné počítají kroky, vzdálenost, monitorují spánek i upozorní na dlouhou nečinnost.

  10. Tipy z AliExpressu: 12 užitečných doplňků, které oceníte při běhání

    Svítící LED bezpečnostní pásek na paži

    Skvělý tip pro večerní a noční běžce. Díky LED pásku, který je napájen dvěmi CR2032 bateriemi, budete vždy dobře vidět a okolojedoucí auta vás již nebudou nijak ohrožovat. LED pásek je multifunkční a můžete jej umístit i třeba na batoh, kolo, nebo stan, nebo psí obojek.

    Svítící pásky jsou v nabídce v 7 různých barvách a baterie jsou součástí balení.

  11. Tipy z AliExpressu: 12 užitečných doplňků, které oceníte při běhání

    Ledvinka pro běžce s držákem na láhev

    Naprosto jednoduchá, lehká a pružná ledvinka. Zamilují si ji všichni běžci, kteří u sebe nepotřebují mít víc, než klíče, telefon a pití. Ale ano, nějaká drobná tyčinka nebo hroznový cukr se sem samozřejmě taky vejde :)

    Má jednu menší a jednu vetší kapsu s výstupem na sluchátka a gumičku, ze které snadno vytvarujete držák na láhev s pitím. K dispozici je v pěti barvách.

  12. Tipy z AliExpressu: 12 užitečných doplňků, které oceníte při běhání

    Náhradní hydrovak v různých velikostech

    Hydrovaky do batohů jsou skvělá a praktická věc, ale jejich nevýhoda je, že mohou snadno načichnout,  pokud v nich máte jiné pití, než vodu. Na AliExpressu tyto vaky koupíte ze skvělé ceny a proto není problém mít po ruce náhradní, třeba jeden na vodu a druhý na iontový nápoj.

    Hydrovaky zakoupíte v různých velikostech i objemech, od 1 do 3 litrů, před objednáním si proto změřte místo, které na něj v batohu máte.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás