Tipy z Aliexpressu: 11 divných věcí s cenou do 112 478 Kč

Redakce
Publikováno 31. prosince 2017

Vybíráním zajímavého zboží z Aliexpressu jsme v průběhu celého roku strávili mnoho hodin. Častokrát jsme produkty doporučili z vlastní zkušenosti nebo jen proto, že se nám zboží zdálo praktické či výhodné díky ceně. Mnohdy jsme ale nevěřícně kroutili hlavami, co vše je možné na Aliexpressu nakoupit a dnes proto bude tento seriál „Tipů z Aliexpressu“ malinko odlišný.

Vybrali jsme totiž výběr toho bizarního, šíleného či jinak obdobně „zajímavého“ zboží, které můžeme na Aliexpressu nalézt :-)

Budeme rádi, když se v komentářích podělíte i o vaši zkušenost s čím vším jste se na tomto tržišti, mnohdy neskutečných věcí, setkali. Není totiž v našich silách zde v našem výběru zahrnout všechny podivnosti, kterých je na Aliexpressu opravdu přehršle.

Se samotným nákupem vám pomůže náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z Aliexpressu: 12 divných věcí s cenou do 170 336 Kč

    Přerostlá žlutá kačenka

    Bazén na zahradě má dnes již kdekdo. Znáte ale někoho, komu by v něm plavala dvanáctimetrová nafukovací kačenka? My ne – a to je šance pro vás.

    Cena 112 478 Kč se někomu může zdát nepřiměřená, zahrnuje však již poštovné do České republiky.

  2. Tipy z Aliexpressu: 12 divných věcí s cenou do 170 336 Kč

    Tričko s LED ekvalizérem

    Trumfem vesnických tancovaček se v roce 2019 mohou stát trička s potiskem z LED diod, které reagují na hudbu a blikají do rytmu. LED trička jsou sice na trhu více než 5 let, ale to ničemu nevadí.

    Vybírat můžete z celé řady designů: jednoduchého ekvalizéru, tvrďáckého motivu s rockovou kytarou nebo obligátního nakousnutého jablíčka. Cena 225 Kč zhruba odpovídá dvanácti malým panákům tuzemáku.

  3. Tipy z Aliexpressu: 12 divných věcí s cenou do 170 336 Kč

    Zlaté svítící boty

    Ani svítící boty nejsou žádnou novinkou, na Aliexpressu se však prodávají v 10 různých barevných variantách. Jsou určené dětem a za zmínku stojí především stříbrné a zlaté barevné provedení.

  4. Tipy z Aliexpressu: 12 divných věcí s cenou do 170 336 Kč

    Kravaty s velmi zajímavými vzory

    Dnes se chodí na nejrůznější tématické párty a vybrat si adekvátní vzor na kravatě by mohlo přinést kýžené body a být poté hvězdou večera. Šílený vzor a na Aliexpress i šílená cena – ikdyž pokud je uváděný materiál opravdu hedvábí… nebo pokud máte svého šéfa v oblibě, pak jste pro něj nalezli ideální dárek.

  5. Tipy z Aliexpressu: 12 divných věcí s cenou do 170 336 Kč

    Antistresová houba

    Doba je rychlá, uspěchaná a najít si relax není v dnešní době vůbec jednoduché. Aliexpress myslí i na toto a proto nabízí úžasnou antistresovou hračku v podobě houby – tu si můžete dokonce vybrat a třeba muchomůrka červená je opravdu na odbourání stresu jako stvořená.

    Stačí pak s houbou různě kroutit, natahovat a třískat a stres zmizí jako mávnutím proutku. Takže ji mějte po ruce – bůhví, jaký bude rok 2019. Prodejce správně uvádí, že tato houba není jedlá, ale toto by nás ani ve velkém stresu nenapadlo jíst. Proč je antistresová hračka zrovna ve tvaru houby, je nám záhadou.

  6. Tipy z Aliexpressu: 12 divných věcí s cenou do 170 336 Kč

    USB pejsek

    Náramná věcička pro váš notebook! Nejenže makáte na počítači vy, ale společnost vám může dělat i váš pejsek, který po zapojení do USB běží. Alespoň to tak vypadá… ikdyž dle toho, jak je USB vstup u pejska vymyšlen, si lze představit cokoliv.

    Nevíme pak, proč jej prodejce upřednostňuje v popisu jako dárek pro děti, když velkou parádu s tímto USB pejskem jistě uděláte i jako dospělí. Nejlépe někde na přednáškách či v internetové kavárně. Jistě sklidíte obdiv svého okolí.

  7. Tipy z Aliexpressu: 12 divných věcí s cenou do 170 336 Kč

    USB ventilátor na telefon

    Tohle musí být letním hitem. Výběr ze 6 barev, nízká cena a vysoká praktičnost. V létě pak budete svým telefonem chlazeni a zatímco se budou ostatní potit, vy budete nejen styloví, ale budete mít i teplotní komfort.

    V kapse bohužel toto zařízení nefunguje a protože prodejce to neuvádí, máme jednu malou poznámku. Pokud už budete mít zapojený větráček ve vašem telefonu a držet jej v ruce a někdo vám zavolá, nezapomeňte větráček vypnout. Přece jen uváděných několik tisíc otáček větráčku na vaši tváři může nějakou tu stopu zanechat.

  8. Tipy z Aliexpressu: 12 divných věcí s cenou do 170 336 Kč

    Plovací blány mezi prsty

    Kdo se rád koupe a chodí plavat, jistě nepohrdne touto vychytávkou v podobě ploutví. Mít blány mezi prsty, jako mají vodní ptáci, je jistě snem nejednoho plavce a Aliexpress vám toto zajistí za pár dolarů. Vaše výkony v plaveckém bazénu či na dovolené u moře se rázem zvednou o desítky procent. K dispozici jsou tři velikosti a skvělý hydrodynamický tvar vám zvedne zážitek z plavání.

  9. Tipy z Aliexpressu: 12 divných věcí s cenou do 170 336 Kč

    Basketbalová souprava na záchod

    Nudíte se na záchodě? S mobilem už to na WC není ono a noviny nečtete? Pak je zde pro vás připraven tento basketbalový set a můžete se tak postupně při vykonávání potřeby vypracovat v profesionálního hráče basketbalu. Alespoň toho záchodového.

    V setu je i podložka na záchod, koš do kterého budete házet a jakýsi zásobník balónů, abyste je měli po ruce a nemuseli tak vstávat z trůnu. Začněte trénovat, nikdy nevíte, kdy se v jaké disciplíně bude hrát třeba světový šampionát. Vy se tak díky Aliexpressu budete moct ukázat.

  10. Tipy z Aliexpressu: 12 divných věcí s cenou do 170 336 Kč

    Zimní dětská čepice

    Zlobí vás vaše děti? Tady je pro ně ideální dárek a navíc velice praktický a vy se tak nemusíte bát, že by vašemu dítěti byla venku zima. Tato čepice ho ochrání před mrazem opravdu dokonale a stydět se ani nebude muset, protože jej málokdo v této čepici pozná. Zde výrobce nabízí dvě barvy, a tak nebude problém si vybrat.

  11. Tipy z Aliexpressu: 12 divných věcí s cenou do 170 336 Kč

    Zvířecí obleček pro pejsky

    A na konec zvířátka tak, jak se to dělá v Televizních novinách. Našli jsme totiž pro ně super báječné oblečky, dokonce i s motivem vánoc. Naším favoritem je obleček s dýní – v něm se bude váš miláček jistě cítit příjemně a ostatní psi budou tiše vrčet závistí. V nabídce je několik velikostí pro různé rasy a velkou výhodou je i to, že pokud se vám pejsek ztratí, nemusíte udávat barvu obojku.


P
Pavel 31.12.2017 – 05:48

Ještě mi přišly zajímavé slipy se zvláštním úložným prostorem na pánské nádobíčko ve zvětšeném módu a dále oblázky z polodrahokamů v sadě od menšího po větší na cvičení síly úchopu dámským přirozením. Ty mají integrovanou šňůrku na vytažení. Najděte sami.

Odpovědět

j
jana 31.12.2017 – 07:41

cepici mame a je velka i dospelakovi. nesedi. Natoz diteti

Odpovědět

Z
Zivan 31.12.2017 – 07:52

Ty vyhřívané papuče se používají, stará kamenná budova, státní instituce šetřící na topení (samozřejmě zákaz vlastního přímotopu) a kancelář ve sklepě, kde je i v létě potřeba nosit svetr...a když je potřeba sedět pár hodin u PC, tak se hodí.

Odpovědět

K
Karolina 31.12.2017 – 09:10

Zkuste si najít někoho, kdo vám bude kontrolovat gramatiku a interpunkci.

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás