Tipy z AliExpressu: 9 užitečných věcí na zahradu do 739 Kč

Redakce
Publikováno 30. května 2019

Také na Aliexpressu myslí na všechny, kteří mají rádi své zahrádky, proto tamní prodejci nabízejí mnoho produktů, které najdou své využití a nemusí se přitom jednat jen o nástroje na kopání.

Se samotným nákupem vám pomůže náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z AliExpressu: 11 užitečných věcí na zahradu do 418 Kč

    Zahradnické nůžky pro roubování

    Toto zahradní náčiní z Aliexpressu je hojně nakupováno. Využijí ho především ti, kteří se starají o stromy – zvlášť ty ovocné. Nejedná se přitom jen o klasické nůžky na větve, ale především je nástroj využíván pro roubování.

    Roubovaný řez může být ve tvaru klasického U či písmene omega. Připravit si takto lze větvičky od průměru 5 mm až po 1,4 cm, kdy lze snadno udělat roubovací štěp, díky kterému rostlinu snadno naroubujete. Materiál je z uhlíkové oceli. V našich e-shopech se identický či podobný nástroj nabízí za cenu kolem pěti set korun. Zde je cena pouze do 9 dolarů.

  2. Tipy z AliExpressu: 11 užitečných věcí na zahradu do 418 Kč

    Roubovací páska

    Když už jsme u toho roubování, tak v přehledu nesmí chybět ani roubovací páska. Ta poté upevňuje a zároveň chrání místo, kde se roub spojí s podnoží. Roubovací páska je vyrobena ze směsi polyvinylchloridu (PVC) a široká je 2 cm, přičemž na jednom kotouči naleznete až 100 metrů.

    Samotná páska je vodotěsná a roztahovací pro snadnější přikládání na požadované místo. Pro zahrádkáře, kteří se vydávají i cestou roubování rostlin a dřevin, je toto povinná výbava.

  3. Tipy z AliExpressu: 11 užitečných věcí na zahradu do 418 Kč

    Vázací kleště

    Pro někoho poněkud zvláštní nástroj, ale kdo to zná, jistě potvrdí nepostradatelnost těchto kleští v zahradní výbavě. Jedná se o vázací kleště, které jsou určeny pro rychlé připevnění rostlin pomocí speciální vázací pásky a spon. Urychlí práci, ale hlavně jsou šetrné k samotným rostlinám.

    Nástroj je k dispozici ve třech barvách a dokoupit bude potřeba samotné vázací pásky, kterých můžete objednat 20 kusů v modré či červené barvě. Pásky jsou odolné slunečnímu záření a větru. Spony, kterých prodejce prodává v počtu 10 000 kusů, vám jistě postačí na mnoho let. Ať už máte sad několika stromků, keříkové rajčata či jen okrasné květiny, tak vázací kleště najdou své uplatnění.

  4. Tipy z AliExpressu: 11 užitečných věcí na zahradu do 418 Kč

    Sběrač ovoce

    Česáček je velmi dobrý pomocník při sběru jablek, hrušek a dalšího ovoce ze stromů. Stačí ho nasadit na nějakou delší tyč – nejlépe teleskopickou a dosáhnete i na ty nejvýše rostoucí jablka a klidně i ze země.

    Průměr sběrače je 15 cm a hloubka tašky, kam ovoce padá, je 20 cm. Česáček je vyroben z kovu a taška z bavlny. Zaoblené zuby krásně pomůžou odtrhnout ovoce od stromu, a sběr tak bude pohodlnější a šetrnější k samotnému stromu. Pokud se s tímto česáčkem naučíte, tak již nebudete chtít česat ovoce ze stromu bez něj.

  5. Tipy z AliExpressu: 11 užitečných věcí na zahradu do 418 Kč

    Mini nářadí

    Toto je sada tří kusů mini nářadí primárně určeného pro bonsaje, ale své využití nalezne třeba i na balkóně nebo samotné zahradě před domem. Nářadí není větší než 18 cm na délku a rukojeť je ze dřeva s průměrem 2,7 cm, takže dobře padne do ruky.

    Pro obdělávání zeminy v různých květináčích jsou tyto nástroje více než vhodné. Využít můžete lopatku, rýček a hrabičky. Ač jsou rozměrově malé, tak svou práci zastanou dobře a budou jistě užitečné.

  6. Tipy z AliExpressu: 11 užitečných věcí na zahradu do 418 Kč

    Závěsné výsadbové kapsy

    Velice efektní na výsadbu menších rostlin mohou být tyto “kapsičky”. Používají se jako závěsné a do každé z těchto kapes může být vložena jiná rostlina. V nabídce je 14 různých druhů dle velikosti a počtu kapes na výsadbu. Takže vybrat si můžete od dvou kapes až po 72 kapes, který pokryje 1 metr čtvereční.

    Použít takový produkt by bylo vhodné i na balkónech, protože esteticky to působí velmi zajímavě a nezabere to tolik místa.

  7. Tipy z AliExpressu: 11 užitečných věcí na zahradu do 418 Kč

    Plastová hadice se stříkací pistolí

    Zahradník musí zalévat a zavlažovat. Na Aliexpressu naleznete hned několik zavlažovacích systémů a hadic. Mezi nejprodávanější však patří produkt zn. Farmer Bobo. Polyesterová hadice má zajímavou vlastnost, kdy se dokáže až třikrát prodloužit, pokud má dostatečný tlak vody – prodejce uvádí prodloužení z 16,5 metrů až na 50 metrů.

    Samotná hadice je lehká, velice odolná a pružná. Stříkací pistole umí 7 režimů stříkání vody, stačí si nastavit požadovaný režim. Zakoupit si můžete modrou, zelenou či oranžovou hadici i se stejně barevnou stříkací pistolí.

    Prodejce nabízí osm různých délek hadice od 2,2metrové až po nejdelší 16,6metrovou.

  8. Tipy z AliExpressu: 11 užitečných věcí na zahradu do 418 Kč

    Solární LED osvětlení na zahradu

    Na zahradu patří i dekorace a prodejce nabízí solární LED svítilny. Ty lze jednoduše zapíchnout do země nebo přivrtat na zeď. Umístění je opravdu jednoduché. Svítilna je nastavitelná s úhlem svícení a malý solární panel, který dodává energii ke svícení je také nastavitelný pro ideální pohlcení slunečního záření.

    Materiál je vysoce kvalitní ABS plast a i díky tomu je osvětlení voděodolné. Udávaná doba nabíjení je 6-8 hodin a poté pracovní doba je 8 až 12 hodin. Vybrat si lze mezi studeným, teplým nebo 7 barevným LED osvětlením. Poslední varianta může má funkci automaticky měnit barevné světlo.

  9. Tipy z AliExpressu: 11 užitečných věcí na zahradu do 418 Kč

    Automatický zavlažovací systém

    Potřebujete zalít květiny a nebudete doma? Problém by mohl vyřešit automatický časovač na zavlažování. Závlaha tak bude k dispozici podle Vámi předem stanoveného režimu. Stačí časovač napojit na přívod vody a nastavit ho a máte vystaráno. Těchto programů je k nastavení celkově osm.

    Časovač je vybaven LCD displejem pro zobrazování základních údajů včetně stavu baterií. Je potřeba se podívat na technickou specifikaci produktu, aby byl kompatibilní s přívodem vody a šel časovač bezproblémově napojit. Pro někoho to může být velice užitečný pomocník pro pravidelnou závlahu pokud se o ni nemůže postarat sám.


MP
Martin Přikryl 02.06.2019 – 11:42

Ne vše je z Číny levnější, někdy je dobré se podívat i do českých e-shopů a kamenných obchodů. Sběrač ovoce 68Kč + poštovné 89Kč: V běžném marketu bych čekal cenu do 100 Kč a bez poštovného. Naopak jsem spokojený s tímto postřikovačem z AliExpresu: https://www.aliexpress.com/item/32931361635.html Je poněkud menší, ale to je zároveň i výhodou, protože když spadne, tak se vahou nerozbije, jak se nám to již několikrát stalo s dražšími kusy. Bohužel se mi teď nedaří najít bez poštovného.

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás