Tipy z Aliexpressu: 9 tipů na levné doplňky pro psy

Marie Janáčová
Publikováno 6. prosince 2018

Máte doma pejska? V tom případě víte, že takový domácí mazlíček není zrovna levnou záležitostí – obojky, hračky a různé doplňky potřebuje každý pes. Naštěstí všechno toto příslušenství můžete zakoupit mnohem levněji na Aliexpress. Vybrali jsme pro vás 9 různých praktických věcí pro pejsky. Na Aliexpress samozřejmě najdete mnoho dalších věcí pro vaše mazlíčky, stačí hledat v kategorii Pet products.

Se samotným nákupem vám pomůže náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z Aliexpressu: 11 tipů na levné doplňky pro psy

    Svítící obojek

    Svítící obojek oceníte při každé procházce s pejskem ve tmě, obzvlášť v zimním období. Pokud chcete mít jistotu, kde se váš pejsek ve tmě při pobíhání nachází, pořiďte mu tento led obojek. Ocení jej také kolemjdoucí lidé, kteří pejska uvidí už z dálky.

    Obojek obsahuje baterii, kterou dobíjíte pomocí USB kabelu, ten je dodáván spolu s obojkem. Doba nabíjení je 30 minut. Výdrž světla je pak 60-120 minut. Materiál obojku je nylon. K dostání jsou velikosti od XS po XL, rozměry jednotlivých velikostí najdete přímo ve výběru velikosti nebo v galerii.

  2. Tipy z Aliexpressu: 11 tipů na levné doplňky pro psy

    Rukavice na chlupy

    Máte pejska v bytě? Pak jistě řešíte problém s chlupy. Ty se drží jak na gauči, posteli, tak i na koberci nebo našem oblečení. Vyzkoušejte tuto speciální silikonovou rukavici na zvířecí chlupy. Stačí si ji jednoduše nasadit a přejíždět s ní po místě, které chcete očistit od chlupů. Můžete s ní přejíždět i rovnou po vašem pejskovi, jedná se navíc o perfektní masáž. Chlupy se nachytají na rukavici, ze které je následně jedním tahem všechny sundáte a úklid je hotový.

    Rukavice se nedodává v páru, balení obsahuje jeden kus. Vybrat si můžete modrou nebo růžovou barvu a levou nebo pravou rukavici. Velikost rukavice je 24 x 16 cm. U tohoto produktu je poštovné ve výši 0,63 dolarů (14,5 Kč).

  3. Tipy z Aliexpressu: 11 tipů na levné doplňky pro psy

    Jmenovka na obojek

    Na Aliexpress si můžete pořídit také jmenovku na míru pro vašeho psa. Vyzkoušejte třeba tohoto dobře hodnoceného prodejce, u kterého si můžete vybrat ze 14 designů přívěsků. Na jmenovku si kromě jména můžete nechat přidat i vaše telefonní číslo, kdyby se náhodou pejsek ztratil, a také znak pohlaví. Přívěsky jsou z nerezové oceli a prodejce nabízí zlatou, stříbrnou, černou nebo bronzovou barvu v různých tvarech. Velikost volte S nebo L, rozměry najdete v detailu produktu.

    Důležité je zanechat zprávu prodejci při vytvoření objednávky, do které vepíšete požadovaný obsah jmenovky. Po vytvoření objednávky vám bude načteno sesumírování vaší objednávky, kde si volíte adresu a způsob platby. Zde najdete přímo pod objednávaným produktem kolonku s popiskem “Leave a message for this seller”, do této kolonky vepište text, který požadujete na jmenovce. Na tento krok nezapomeňte, jinak vám přijde jmenovka prázdná. Poštovné u tohoto produktu je 0,63 dolarů.

  4. Tipy z Aliexpressu: 11 tipů na levné doplňky pro psy

    Plyšová hračka

    Hračky vyžaduje každý pejsek, dopřejte mu je. Pokud se chcete vyhnout rozkousání jiných předmětů, dejte vašemu pejskovi něco, co může kousat zcela bez provinění. Zkuste třeba tuto látkovou hračku, kterou můžete zakoupit ve třech variantách – žlutá kachna, růžové prase nebo šedý slon. Hračka po zmáčknutí vydává typický zvuk pro psí hračky.

  5. Tipy z Aliexpressu: 11 tipů na levné doplňky pro psy

    Pinzeta na klíšťata

    Klíšťata jsou častým letním problémem všech pejskařů. Váš pes je může chytit nejen v lese, ale i ve městě. Pro tyto případy mějte doma vždy připravenou speciální pinzetu. S touto pinzetou “hokejkou” bude vytahování klíštěte hračka. Klíště jednoduše zasunete do mezery a podeberete, poté párkrát otočíte a klíště je venku. Tato pinzeta je vhodná k vytahování především velkých zvířecích klíšťat, na malá klíšťata u lidí používejte tenkou pinzetu.

    Balení obsahuje dvě pinzety ve dvou různých velikostech. Větší pinzeta je dlouhá 5,2 cm a menší 4,8 cm. Vybrat si můžete buď zelenou nebo žlutou barvu.

  6. Tipy z Aliexpressu: 11 tipů na levné doplňky pro psy

    Cestovní silikonová miska

    Tato silikonová miska se perfektně hodí na cesty, nakupte si více kusů, které jednoduše zasunete do sebe a vložíte do batohu, jsou lehké a skladné. Miska má víčko, takže v ní pohodlně přepravíte i porci jídla pro vašeho pejska. Velikost misky je 13 x 5,5 x 9 cm. Misku můžete umýt v myčce a ohřívat v ní jídlo v mikrovlnce.

    Vybírat můžete z pěti barev. Velikost je jednotná. U tohoto produktu je poštovné ve výši 0,63 dolarů.

  7. Tipy z Aliexpressu: 11 tipů na levné doplňky pro psy

    Měkká dečka

    Deka je vhodná ideálně pro menší psy či štěňata, můžete ji použít na osušení po koupání nebo jen tak do psího pelechu pro větší pohodlí. Deka je teplá, měkká a příjemná na dotek. Můžete si vybrat ze tří barev – růžová, hnědá a bílá, všechny jsou zdobené roztomilým motivem psích tlapek.

    Velikosti jsou k dostání tři: 20 x 20 cm, 40 x 60 cm a 62 x 76 cm. Materiál deky je fleece.

  8. Tipy z Aliexpressu: 11 tipů na levné doplňky pro psy

    Barevný obojek

    Obojky jsou neodmyslitelnou součástí výbavy pro všechny pejsky. Na Aliexpress najdete spoustu různých obojků všech druhů, barev a velikostí. My jsme pro vás našli tyto klasické jednobarevné obojky, které jsou doslova za pár korun. Prodejce nabízí obojky v 16 barvách, můžete si tedy klidně nakoupit na každý den v týdnu jinou barvu.

    Obojky jsou ve velikosti S a M. Velikost S je dlouhý 30 cm, délka velikosti M je 37 cm. Více informací o velikostech jsou uvedeny v detailu produktu. Cena se liší podle zvolené velikosti. Obojek je vyrobený z materiálu vzhledově podobnému kůži (PU).

  9. Tipy z Aliexpressu: 11 tipů na levné doplňky pro psy

    Hygienické sáčky

    Povinností každého pejskaře je po svých mazlíčcích ve veřejném prostoru uklízet a k tomu dobře poslouží tyto sáčky na odpad. Sáčky jsou barevné s motivem tlapek. Balení obsahuje 5 rolí, což je dohromady 75 kusů sáčků. Vybírat můžete ze šesti barev, cena se liší dle zvolené barvy.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás