Tipy z Aliexpressu: 8 náramkových hodinek v ceně od 26 Kč

Redakce
Publikováno 15. února 2018

Tentokrát jsme pro vás vybrali 8 náramkových hodinek s cenou od 26 Kč. Některé hodinky z Aliexpressu se snaží napodobit světoznámého výrobce hodinek, jiné chtějí zaujmout originalitou. My se podíváme, co zákazníci Aliexpressu z tohoto sortimentu nakupují nejčastěji. Bude to tedy výběr nejoblíbenějších a nejzajímavějších náramkových hodinek, které Aliexpress nabízí.

Se samotným nákupem vám pomůže náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z Aliexpressu: 11 náramkových hodinek v ceně od 26 Kč

    Hodinky Gofuly

    Model hodinek Gofuly je vůbec jeden z nejprodávanějších z celého Aliexpressu. Počet objednávek přesáhnul více než 65 000. Hlavní zásluhu bude mít cena necelé 3 dolary, je však třeba dodat, že vzhled těchto hodinek opravdu zaujme. Ciferník je řešen pouze římskou číslicí VI, uprostřed je ozubené kolo a z něj se otáčí ručičky hodinek.

    Má se jednat o luxusní hodinky z nerezové oceli. Hodinky nejsou vodotěsné a šířka pásku je 19 mm. Jsou nabízeny v černé a bílé variantě, která více sluší ženám.

  2. Tipy z Aliexpressu: 11 náramkových hodinek v ceně od 26 Kč

    Hodinky O.T.SEA

    Druhým hojně prodávaným modelem náramkových hodinek na Aliexpressu je O.T.SEA. Na Aliexpressu jsou označeny přívlastkem vojenské, sportovní a luxusní hodinky. Jedná se o model z nerezové oceli o průměru 45 mm, přičemž pásek k těmto hodinkám je kožený v šířce 26 mm.

    Výhodou těchto hodinek výběr ze čtyř barevných provedení – klasické černé, hnědé, oranžové a modré, které mají zlatou barvu lunety hodinek. Ciferník je přehledný a jsou na něm uvedeny velké sudé číslice, z boku hodinek vystupují tři větší tlačítka. Nutno upozornit, že dva menší ciferníky na pozadí těchto hodinek jsou nefunkční a jsou pouze k dokreslení vzhledu těchto hodinek.

  3. Tipy z Aliexpressu: 11 náramkových hodinek v ceně od 26 Kč

    Sportovní hodinky NAVIFORCE

    Military styl je oblíbený nejen v módě, ale i u náramkových hodinek. Model Naviforce se tímto stylem vyznačuje nejen vzhledem, ale i některými funkcemi. Hodinkám vévodí jednoduchý a přehledný ciferník, který je doplněn o digitální ukazatel času, který využijete především ve tmě. Stejně tak je zamýšlena i šipka, která ukazuje na den v týdnu.

    Hodinky působí robustním dojmem, čemuž dopomáhají i tlačítka po obvodu těla. Produkt je z nerezové oceli a je vodotěsný (3ATM), jak se na vojenské hodinky sluší a patří. Pásek je kožený a lze si vybrat barevné sladění hodinek.

    V nabídce Aliexpressu je několik military kousků různého provedení.

  4. Tipy z Aliexpressu: 11 náramkových hodinek v ceně od 26 Kč

    Dámské analogové hodinky

    V jednoduchosti je krása. Ženy tolik hodinky obecně neřeší jako muži. Tento model hodinek je jeden z nejprodávanějších pro ženy. Hodinky jsou stylově čisté a jediné co uvidíte, jsou dvě ručičky ukazující čas.

    Alespoň se ženy nemusí rozptylovat ničím jiným, ukazují to, na co jsou hodinky vyráběny. Žádné nastavování tedy nehrozí, jen zakoupit a nosit. K dispozici je několik variant barevného provedení. Cena je vskutku lidová a pro ženy, které mají hodinky jako doplněk k šatníku, není problém zakoupit několik barevných typů najednou.

  5. Tipy z Aliexpressu: 11 náramkových hodinek v ceně od 26 Kč

    Hodinky se zapalovačem

    Hodinky nejsou zcela jistě nejprodávanější, ale do přehledu se dostaly kvůli své přidané hodnotě. Pro kuřáky budou mít tyto hodinky jistě své opodstatnění, kde totiž dostanete 2v1 a kdo se může pochlubit tím, že si zapálí svou cigaretku hodinkami?

    Hodinky mají kožený pásek, ciferník je menší, ale přehledný s velkými číslicemi 3, 6, 9, 12. Hodinky mají jedno tlačítko a z druhé strany je posuvné podélné tlačítko, které při posunutí směrem dolů způsobí to, že z horního otvoru vykoukne plamínek. Kdo si zapomíná zapalovač a přitom jej potřebuje může být toto řešením.

  6. Tipy z Aliexpressu: 11 náramkových hodinek v ceně od 26 Kč

    Dětské náramkové hodinky

    Aliexpress samozřejmě míří i na dětské uživatele a sortiment náramkových hodinek je bohatě zastoupen. Tento model je spíše pro holky, ale obdobný se prodává i pro kluky s tím rozdílem, že na hodinkách se vyjímá třeba Spiderman.

    Pro holky je připraven motiv sněhové královny a hodinky jsou doplněny na horní hraně hodinek o jakýsi šperk, který jen doplňuje dívčí vzhled těchto hodinek. Hodinky jsou opravdu jednoduché, nejsou voděodolné. Mají i sekundovou ručičku a k výběru je hned několik barev.

  7. Tipy z Aliexpressu: 11 náramkových hodinek v ceně od 26 Kč

    Dětské smart hodinky s GPS Hold Mi Q90

    Rodiče mají o své děti přirozenou obavu, hodinky GPS Hold Mi Q90 pomůžou rodičům své děti více ohlídat. Díky moderním technologiím lze poté využívat např. GPS k tomu, aby věděli, kde se děti pohybují.

    Hodinky jsou plastové s dotykovým displejem a lze na nich nastavit vymezené území. Když dítě vymezenou lokalitu opustí, dají hodinky vědět předdefinovanému kontaktu – hodinky je potřeba vybavit micro SIM kartou. Historii pohybu lze zjistit až 30 dní zpětně.

    Dlouhým stiskem příslušného tlačítka se zaktivuje SOS funkce, můžete posílat hlasové či textové zprávy či poslouchat prostřednictvím těchto hodinek co se děje v okolí. Upozorní rodiče na sundání hodinek z rukou dítěte a další funkce, kterými tyto hodinky disponují. Jde o velmi zajímavý model s praktickým využitím za lidovou cenu. Hodinky opravdu stojí za vyzkoušení.

  8. Tipy z Aliexpressu: 11 náramkových hodinek v ceně od 26 Kč

    Smart hodinky LEMFO LEM 5

    Z chytrých hodinek jsme vybrali model LEMFO LEM 5, výčet funkcí je pestrý.

    Hodinky Lemfo LEM 5 mají čtyřjádrový procesor Mediatek, 2 GB RAM, systém Android a 16 GB ROM paměť (k využití zbývá něco kolem 13 GB). Do hodinek se zasouvá nano SIM karta k využití telefonních služeb. Samozřejmostí je WiFi, Bluetooth, 3G, dotykový OLED displej s rozlišením 400×400 px, GPS, monitor tepové frekvence, krokoměr a další. Voděodolnost je pouze IP55, takže si s hodinkami nezaplavete, ale pro běžné nošení je to dostačující.

    Nevýhodou hodinek je nedostatečná kapacita baterie, udávaná pohotovostní doba 100 hodin je hezká jen na papíře. Ve skutečnosti je třeba hodinky dobíjet obden. Špičkou z hlediska výdrže zůstávají hodinky Garmin (Fénix 3, Fénix 5), které zvládnou týden bez nabíjení.

    V kategorii chytrých hodinek Aliexpress prodává také hodinky podobné Samsungu Gear S3 nebo hodinky Finow X5 s klasickým vzhledem.


L
Leo 18.02.2018 – 07:56

To vazne na mobilu u jednotlivych hodinek nemate obrazek? K cemu ten clanek pak je? Myslite, ze budu klikat na kazde hodinky abych se mohl podivat jak vypadaji? 👎

Odpovědět

P
Pavel 02.12.2018 – 05:48

Já takové hodinky měl. U jedněch vodotěsných se od počátku rosilo sklíčko zevnitř. Ze všech rychle slézala barva. Odešla datumovka. Díky nekvalitními převodu šly ručičky velmi obtížně seřídit. Ale byly levné. Značka například Xinew.

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás