Tipy z Aliexpressu: 9 vychytávek do domácnosti s cenou do 1 $

Marie Janáčová
Publikováno 31. ledna 2019

Aliexpress je plný levných a užitečných maličkostí. Najdete zde mnoho věcí, které vás vyjdou na méně než 1 dolar. Tentokrát jsme pro vás vybrali 10 praktických drobností do domácnosti, které vám usnadní úklid i bydlení. Mnoho z těchto věcí najdete i na českých e-shopech, ovšem často s vysokou přirážkou, objednejte si je tedy přímo z Aliexpress levněji.

Se samotným nákupem vám pomůže náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z Aliexpressu: 10 vychytávek do domácnosti s cenou do 1 $

    Multifunkční držák

    Také vás zlobí houbička na nádobí, která je věčně někde pohozená a nemůžete ji najít? Pořiďte si tento šikovný držák na houbičku. Vždy ji najdete na stejném místě a nebudete ji věčně hledat pod nádobím. Držák jednoduše připevníte na stěnu dřezu.

    Využití najde také v koupelně, kde si jej můžete umístit např. do sprchy a využívat ho na mýdlo, mycí žínku či jiné věci. Barva vám bude zaslána náhodně. Rozměr předmětu je 7 x 4 x 8 cm.

  2. Tipy z Aliexpressu: 10 vychytávek do domácnosti s cenou do 1 $

    Ochrana rohů

    Pokud máte v domácnosti malé dítě, tak jistě víte, že není radno nechávat odkryté rohy nábytku, dítě do rohu může velmi jednoduše narazit. Pořiďte si tyto násadky na rohy, které jednoduše na nábytek připevníte a můžete si být jistí, že vaše dítě je v bezpečí.

    Vybírat můžete z několika typů a několika barev. Vyzkoušejte buď pěnové nebo gumové rohy. Rohy připevníte oboustrannou lepící páskou, která vám bude dodána společně s nimi. Podívejte se do galerie, kde najdete inspiraci, kam všude rohy umístit.

  3. Tipy z Aliexpressu: 10 vychytávek do domácnosti s cenou do 1 $

    Pomůcka na čištění brýlí

    Špinavá sklíčka brýlí jsou pravidelným problémem všech lidí s brýlemi. Pořiďte si tuto jednoduchou a praktickou vychytávku na čištění brýlí, která zároveň čistí obě strany sklíčka. Čistá sklíčka jsou základ.

    Kartáček je k dostání v několika barevných variantách, barva vám ale bude zaslána náhodně. Materiál polštářků je mikrofiber. Sklíčka jednoduše vložte mezi polštářky a pomalým pohybem je vyčistěte. Tento způsob čištění je efektivnější a rychlejší než klasickým hadříkem.

  4. Tipy z Aliexpressu: 10 vychytávek do domácnosti s cenou do 1 $

    Vychytávka na zubní pastu

    Taky mačkáte pastu na zuby uprostřed a vaše drahá polovička či spolubydlící nemůže váš zlozvyk vystát? Nebojte, nejste v tom sami. Mačkání pasty od prostředka je běžným jevem vyskytujícím se u spousty lidí. Našli jsme pro vás parádní vychytávku.

    Pořiďte si tento plastový předmět, který nasunete zezadu na tubu zubní pasty a tím ji zafixujete. Můžete tak s klidem mačkat doprostřed a budete mít jistotu, že se pasta nedostane zpátky do zadní části tuby. U tohoto prodejce je v nabídce tvar rtů, u jiných prodejců ale najdete i odlišné motivy.

  5. Tipy z Aliexpressu: 10 vychytávek do domácnosti s cenou do 1 $

    Multifunkční čistící štěteček

    Tento štětec ve vaší domácnosti jistě najde plnohodnotné využití. Obzvlášť se vám bude hodit na čištění různých spár, typicky třeba u sprchového koutu, balkonových dveří atd. Použít ho můžete také k vyčištění klávesnice od počítače či různých jiných nepříliš dostupných míst.

    V balení se štětečkem najdete i malou lopatičku, která vám pomůže ihned nepořádek odklidit. Délka štětečku i lopatky je 18,5 cm. Poštovné u tohoto produktu je 0,56 dolarů.

  6. Tipy z Aliexpressu: 10 vychytávek do domácnosti s cenou do 1 $

    Žehlicí podložka

    Žehlíte často jemné materiály a chcete je ochránit před zničením? Vyzkoušejte tuto žehlící podložku, kterou jednoduše dáte na daný materiál a poté ho přes podložku přežehlíte. Chrání také různé potisky, kovové ozdoby, zipy, nášivky, nažehlovačky a jiné aplikace. Podložka je vysoce odolná i při vysoké teplotě (až 200°C).

    Podložka je průhledná, aby přes ni bylo na žehlenou tkaninu dobře vidět. Rozměr podložky je 58 x 39,5 cm a je vyrobena z polyesteru.

  7. Tipy z Aliexpressu: 10 vychytávek do domácnosti s cenou do 1 $

    Houbička na sklenice

    Dalším pomocníkem bude ve vaší domácnosti tato houbička na sklenice. Některé sklenice, zvlášť ty úzké, se nemyjí zrovna snadno a často hrozí jejich rozbití. S touto houbičkou je ale umyjete raz dva a bez rizika poškození. Houbička má speciální tvar, aby vyčistila i celé dno sklenice. Navíc má šikovnou rukojeť, takže nebudete muset do sklenice vůbec dávat ruce.

    Houbička se bude hodit také na mytí zavařovacích sklenic a různých jiných nádob. Houbičku poté klasicky opláchnete a příště použijete znovu. Houbička je v několika barevných variantách, barva vám bude však zaslána náhodně. Délka předmětu je 25 cm.

  8. Tipy z Aliexpressu: 10 vychytávek do domácnosti s cenou do 1 $

    Držák na utěrky a hadříky

    Praktická úchytka na utěrku, hadřík, rukavice či malý ručník najde využití v kuchyni či v koupelně. Utěrku jednoduše zastrčíte do otvoru. Na zeď držák připevníte oboustrannou lepící páskou, která bude dodána společně s ním. Stačí z ní odlepit papírovou vrstvu a připevnit držák na zeď (dobře bude držet především na kachličkách).

    Držák je k dostání v několika barvách, která bude vybrána a zaslána náhodně. Rozměr držáku je 5,3 x 2,5 cm

  9. Tipy z Aliexpressu: 10 vychytávek do domácnosti s cenou do 1 $

    Pomůcka pro čištění WC

    Vyzkoušejte tento kartáč na čištění špatně dostupných míst. Ideálně jej využijete na čištění WC. Snadno s ním vyčistíte spáry a záhyby, do kterých se běžnými nástroji nedostanete. Vyčistíte s ním i např. špatně dostupná místa za baterií nebo ve sprchovém koutu. Tvar rukojeti kartáče je uzpůsoben tak, aby se dostal i do těch nejnepřístupnějšího míst, tvrdé štětiny pak místo krásně vyčistí.

    Barva kartáče bude vybrána náhodně. Poštovné u tohoto produktu je 0,52 dolarů (11,70 Kč). Délka kartáče je 21 cm. Materiál je plast.


R
RUDOLF 05.01.2020 – 11:58

Chtěl jsem objednat houbičky na čištění sklenic co doporučujete na ALIEXPRESU ale nelze dodat do České Republiky TAK Nevím k čemu ta rada co se dá objednat za dolar když skutečnost je jiná hezký den R. Bartek

Odpovědět

J
Jakub 05.01.2020 – 12:45

Když obchod už nezasílá do ČR, stačí sjet na konec stránky a vybrat produkt v jiném obchodě. Pak klikněte na poslání z Číny místo z USA. Aktuálně houbičky doručují např. tyto: https://www.aliexpress.com/item/4000120543847.html

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás