Tipy z Aliexpressu: 10 věcí ze světa herních konzolí

Redakce
Publikováno 21. prosince 2017

Člověk je tvor hravý a dnešní doba mu díky technice přináší nejrůznější možnosti v oblasti her. Ať už se jedná o PC či mobilní hry, herní konzole. Jejich vývoj jde dopředu a skoro každý rok je představena herní konzole či její následovník s lepšími herními parametry. Pojďme se podívat, co v době, kdy je představena zřejmě nejlepší konzole současnosti Xbox One X, nabízí Aliexpress a co by stálo za naše povšimnutí a případný nákup.

Se samotným nákupem vám pomůže náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z Aliexpressu: 10 věcí ze světa herních konzolí

    Protiskluzový kryt pro DualShock ovladač

    Někomu se při hraní můžou potit ruce a sklouzává mu pak z ovladače, někdo chce zase jen ochránit svůj ovladač před opotřebením. I pro tyto případy jsou zde protiskluzové silikonové kryty na herní ovladač od PlayStationu. Na výběr máte z několika barevných provedení a lze si tak DualShock “vytunit” do svých oblíbených barev. V balení jsou obsaženy i dva kloboučky na vrchní díl joysticku herního ovladače. Kryty jsou určeny pro PS4 Pro Controller, PS4 Slim Controller, PS4 Controller . Velká oblíbenost tohoto produktu v kombinaci s velmi příznivou cenou dělá z tohoto výrobku hit.

  2. Tipy z Aliexpressu: 10 věcí ze světa herních konzolí

    Herní konzole Data Frog HD

    Mnozí rodičové si pamatují jak začínal svět her na počítačích a herních konzolích. Slavné 8 či 16 bitové hry, které byly na starých zařízeních Atari, Commodore či Amiga, se nejednomu z nich doslova vypařili z hlavy. Nyní máme příležitost si tyto hry opět nejen připomenout, ale i zahrát a popř. ukázat našim dětem na čem vyrůstali v oblasti herního světa předchozí generace. Herní konzole Data Frog je zde oproti slavnějším a vyspělejším konkurentům pouze za pár stovek, ale nabídne docela zajímavou výbavu:

    paměť: 4 GB, RAM : DDRII 128MB, Podpora TF karet, Maximum 32 GB, obsahuje 600 klasických her, HDMI výstup, podpora dvou hráčů.
    Součástí balení: 1 x herní konzole, 2 x Wired LED řadiče, 1 x HDMI kabel, 1 x AV kabel, 1 x EU a USA napájecí adaptér.

  3. Tipy z Aliexpressu: 10 věcí ze světa herních konzolí

    Kapesní herní konzole Data Frog

    Od stejné značky si lze zakoupit i herní handheld s 5 palcovým displejem. Inspirace s PlayStation Portable se nezapře, toto může být zajímavá volba pro děti např. do auta na delší cesty či pro jiné příležitosti. Produkt má v sobě více než 500 her, lze jej propojit s televizí díky TV výstupu, podporuje stahování a přidávání dalších her, přehrávání filmu, videa, e-knihy, MP3, prohlížení obrázků. Paměť je velikosti 8 GB, rozlišení displeje 480 x 270. Velikost: 16,2 x 86,5 X 197 mm.
    Balení obsahuje: 1 x Herní konzole, 1 x sluchátka, 1 x kabel USB, 1 x Uživatelská příručka, 1 x EU nebo US zástrčka.

  4. Tipy z Aliexpressu: 10 věcí ze světa herních konzolí

    Nabíjecí a chladící stojan pro PS4 Pro a příslušenství

    Při hraní graficky náročnějších her se PlayStation 4 Pro zahřívá a aby se nepřehříval k tomu vám může posloužit tento zajímavý chladící stojan. Díky ventilátorům nejenže chladí vaší herní konzoli, ale dokonce umí i nabíjet vaše ovladače DualShock. Stojan totiž obsahuje dva nabíjecí sloty pro tyto ovladače. Za nevelké peníze tedy poslouží tento stojan dvakrát a prodlouží vám životnost vaší oblíbené konzole.

  5. Tipy z Aliexpressu: 10 věcí ze světa herních konzolí

    Bezdrátový ovladač pro Microsoft Xbox One

    Pokud byste si rádi zahráli na svém Xboxu ovladačem bez kabelu, na Aliexpressu naleznete i tento bezdrátový ovladač. Tento je velice dobrou alternativou originálnímu produktu, který však nestojí takové peníze a svou službu udělá taky. Kompatibilní pro XBOX ONE.
    Specifikace:
    Velikost produktu: cca. 165 x 150 x 55 mm
    Čistá hmotnost: cca. 120 g
    Barva: bílá, černá

  6. Tipy z Aliexpressu: 10 věcí ze světa herních konzolí

    Cestovní taška pro PlayStation 4

    Nejrůznější kufříky a tašky pro přenos notebooků vidíme všude kolem nás, jejich nabídka je opravdu nepřeberná. Zapomíná se ale na to, že i majitelé herních konzolí občas potřebují svou herní konzoli přemístit např. na chatu, ke kamarádovi apod. A Aliexpress není v tomto pozadu – nabízí totiž cestovní bag pro zařízení PlayStation 4. Majitelé těchto zařízení tak pohodlně poskládají svého miláčka včetně ovladačů do této tašky a navíc budou mít vše chráněno před okolními vlivy prostředí a navíc vše krásně pohromadě. Taška má plně polstrovaný design pro maximální ochranu a nastavitelný ramenní popruh a rukojeť pro pohodlné přenášení.

  7. Tipy z Aliexpressu: 10 věcí ze světa herních konzolí

    Hry pro konzoli značky SEGA a NINTENDO

    Máte někde doma starší konzoli od firmy SEGA a už na ni máte vše odehráno? Zkuste se podívat na Aliexpress a třeba naleznete nějaké zajímavé cartridge s hrama o kterých jste třeba ani nevěděli. Zde je pouze ukázka – hra Mortal Combat 3 pro SEGA Mega Drive, ale hezkou nabídku naleznete i pro konzoli NINTENDO. V nabídce je opravdu dost zajímavých kousků a tak je škoda, pokud již máte nějakou starší konzoli, aby ležela ladem..

  8. Tipy z Aliexpressu: 10 věcí ze světa herních konzolí

    Nabíjecí baterie do ovladače DualShock k PS4

    Znáte to, v nejlepším herním zápřahu vám dojde šťáva u bezdrátového ovladače a vy si tak musíte dát nucenou pauzu. S tímto setem z Aliexpressu bude pauza pouze na výměnu baterie v herním ovladači. Stačí mít po ruce v pohotovosti tuto dobíjecí Li-ion baterii s kapacitou 1000mAh, která se dobíjí pomocí přiloženého USB kabelu.

  9. Tipy z Aliexpressu: 10 věcí ze světa herních konzolí

    Bezdrátový přijímač pro ovladač Xbox 360 na PC

    Někdo si na svůj oblíbený bezdrátový ovladač tak zvykl, že ani když přejde na hry, které hraje na PC, nechce jej pustit z ruky. Tento receiver díky dodaným ovladačům pro Windows XP, 7 a 8 rozchodíte i na vašem PC a vy se tak nebudete muset obejít bez svého gamepadu. Stačí produkt připojit do volného USB portu a nainstalovat ovladače a pak můžete využívat až 4 ovladače naráz. Velice oblíbená věcička u spousty hráčů o čemž svědčí i množství více než 2000 objednávek z Aliexpressu a vysoké hodnocení tohoto produktu.

  10. Tipy z Aliexpressu: 10 věcí ze světa herních konzolí

    Herní sluchátka s mikrofonem

    V době online her je potřeba se nějak se svými spoluhráči domlouvat a k tomu je ideální set herních sluchátek s mikrofonem. Sluchátka ale poslouží i pro ty, kteří nechtějí při hraní rušit své okolí. Tyto vyrábí společnost ZAPET a je v provedení několika barev, takže si ty své vyberete dle svých preferencí. Na Aliexpressu je nepřeberný výběr sluchátek ověřených samotnými hráči, takže pokud nevyhovují tyto, jistě si naleznete jiné, které budou vyhovovat vašim požadavkům.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás