Tipy z Aliexpressu: 8 věcí s halloweenskou tematikou

Marie Janáčová
Publikováno 20. září 2018

Původem irský svátek Halloween připadá každoročně na 31. října. Tento svátek nepatří v České republice k lidovým svátkům, přesto jej po vzoru anglicky mluvících zemí bere na vědomí stále více Čechů. Tradiční koledování se u nás nepraktikuje, za to výzdobu dýněmi a strašidelné dekorace můžeme v tento den spatřit na mnoha místech. Na Halloween se konají nejrůznější akce pro děti i dospělé. Chcete uspořádat dětem party se strašidelnou tematikou či si jen tak pro radost vyzdobit dům? Vyhledali jsme pro vás na Aliexpressu 10 věcí s halloweenskou tematikou.

Se samotným nákupem vám pomůže náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z Aliexpressu: 10 věcí s halloweenskou tematikou

    Světelný řetěz s dýněmi

    Perfektní halloweenskou dekorací budou tato světýlka v podobě dýní. Jednoduše je zavěsíte na zeď či okno podobně jako vánoční světýlka. Dýně vykouzlí strašidelnou atmosféru na oslavě, karnevalu nebo jakékoliv jiné akci. Stejně tak jimi můžete vyzdobit pokoj či verandu.

    Pro větší prostory nakupte rovnou více kusů, na jednom řetězu o délce 120 cm se nachází 10 světýlek. Můžete si zvolit ze dvou režimů osvětlení: stálé světlo nebo blikavé. Světla jsou na baterie, tudíž nemusíte řešit často logisticky náročné zapojení do zásuvky. Světla mají nízkou spotřebu energie a vydrží svítit dlouhou dobu.

  2. Tipy z Aliexpressu: 10 věcí s halloweenskou tematikou

    Závěsná pavučina

    Pavučina bude skvělým doplňkem pro každou party. Zkuste ji společně s jinými dekoracemi použít např. k vytvoření strašidelného fotokoutku. Pavučinu lze nastavit na potřebnou velikost, ze sítě můžete roztažením vytvořit jednu velkou pavučinu nebo také několik menších.

    Pavučina je k dostání v několika barvách: oranžová, bílá, černá, zelená a fialová. Balení obsahuje bavlněnou síť a 2 malé plastové pavouky.

  3. Tipy z Aliexpressu: 10 věcí s halloweenskou tematikou

    Ubrusy s motivem pavučiny

    Pokud byste chtěli vyzdobit stůl či krbovou římsu, není lepšího nápadu, než pořídit pořádně děsivý ubrus. A co třeba ubrus v podobě pavučiny? Není problém. Vyzkoušejte ubrusy od tohoto prodejce, nabízí hned několik variant.

    Najdete zde ubrus pro velký jídelní stůl či třeba menší kulaté ubrusy na konferenční stolek. Vyberte si ten, který vám bude nejvíce vyhovovat. Ubrusy jsou ve tvaru pavučin, některé navíc s vyobrazenými pavouky nebo netopýry.

  4. Tipy z Aliexpressu: 10 věcí s halloweenskou tematikou

    Halloweenské nafukovací balónky

    Balónky patří neodmyslitelně k mnoha dětským i dospěláckým oslavám. Děti balónky prostě zbožňují. Nakupte tematické balónky také na Halloween. Vyberte si ze dvou motivů: oranžové balónky s obrázkem dýně nebo černé balónky s pavučinami a nápisem “Happy Halloween”. Můžete zvolit i variantu půl na půl (5 ks oranžových + 5 kusů černých).

    V jednom balení vám dorazí 10 kusů balónků. Balónky nafoukněte vzduchem nebo héliem, používat je můžete opakovaně. Velikost balónků po nafouknutí je zhruba 30 cm.

  5. Tipy z Aliexpressu: 10 věcí s halloweenskou tematikou

    Nafukovací dekorace

    Vyberte si z mnoha variant nafukovacích dekorací s halloweenskou tematikou. U tohoto prodejce najdete nejrůznější motivy (dýně, pavučiny, lebku, kostru, nápisy, ducha atd.) Dekorace mají různé velikosti, kliknutím na některé náhledy obrázků zjistíte přesný rozměr. Dekorace nafukujte ideálně héliem. Ceny se u jednotlivých motivů liší.

    Tyto výrazné dekorace jsou ideálním doplňkem výzdoby na oslavy, karnevaly pro děti apod.

  6. Tipy z Aliexpressu: 10 věcí s halloweenskou tematikou

    Svítící samolepky

    Ve tmě svítící samolepky v podobě hvězd jsou součástí mnoha dětských pokojů, v době halloweenu můžete jako výzdobu vašich oken či zdí použít tyto svítící samolepky ve tvaru očí. Samolepky se “nabijí” denním světlem a ve tmě potom září fosforeskující zelenou barvou.

    Balení obsahuje 9 očí velikosti 2,5 x 6,5 cm, 5 očí o velikosti 8,5 x 3 cm a 4 oči velikosti 11 x 4,5 cm. Samolepky se jednoduše nalepí i odlepí, můžete je různě přemisťovat, aniž by došlo k jejich poškození.

  7. Tipy z Aliexpressu: 10 věcí s halloweenskou tematikou

    Pirátský set

    Chystáte se s dětmi na halloweenský karneval nebo jste učitel a potřebujete převleky např. pro školní divadlo? Pořiďte jim tento pirátský set.. Sada obsahuje 12 kusů nalepovacích knírů různých tvarů, tvar kníru si můžete vyřezat i vlastní. Knírky jsou lepicí. Dále sada obsahuje 6 ks pásek na oko s lebkou a 6 kusů bavlněných šátků s lebkami na krk či na hlavu.

    Rozměr šátku je 55 x 55 cm, velikost pásky na oko je 8 x 6 cm, velikost knírů je přizpůsobitelná.
    Poštovné činí 1,46 dolarů (31,82 Kč)

  8. Tipy z Aliexpressu: 10 věcí s halloweenskou tematikou

    Závěsný duch

    Pokud chcete co nejstrašidelnější výzdobu, je tento závěsný duch/kostra ideální dekorací na vchodové dveře. Stejně tak můžete závěsnou dekoraci vyvěsit na halloweenské party nebo karnevalu. Velikost ducha je 100 cm x 60 cm. Barva je černo-bílá. Duch má hlavu ve tvaru lebky, zbytek těla jsou cáry látek, které budou ve větru zlověstně vlát. Dekorace je vhodná spíše pro starší děti.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás