Tipy z Aliexpressu: 10 věcí k vodním radovánkám

Redakce
Publikováno 6. července 2017

Ačkoliv mnozí mají k čínskému zboží mnohdy oprávněnou nedůvěru, i tak se na AliExpressu dají nalézt zajímavé věci za skvělou cenu. Tipy na to nejzajímavější vám přináší náš nový seriál.

Léto je v plném proudu a v parném dni si užíváme vodních radovánek ať už u rybníka nebo u moře. Pojďme se podívat co nabízí Aliexpress za zajímavé věci, které by se mohly hodit při pobytu u vody. A pokud nemáte zkušenosti s nakupováním z Číny nebojte se toho. Není to nic složitého a navíc vám pomůže náš návod jak nakupovat na AliExpress.com.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z AliExpress: 10 věcí k vodě

    Plážový stan z Aliexpressu

    Pokud nemáte v ceně dovolené slunečník a nechce se vám za něj na pláži platit, nabízí se vám tato volba – plážový stan. Ten se velice snadno během několika málo sekund sám rozkládá, místa je v něm pro dvě osoby (150 x 180 cm), je nepromokavý a velice skladný.

    Investice do něj kolem 25 USD se vám již po jedné dovolené, kdy nebudete muset platit za slunečníky, jistě vrátí.

  2. Tipy z AliExpress: 10 věcí k vodě

    Podvodní brýle

    Tyto podvodní brýle jsou velmi oblíbenou volbou pro potápěče – amatéry. Jsou vyrobeny z tvrzeného skla a silikonu a velkou výhodou těchto brýlí je úchyt na rozšířené sportovní kamery GoPro. Pak lze velmi jednoduše pořizovat obrazový materiál z vaší potápěčské výpravy.

    S cenovkou pod 10 USD se jedná o opravdu dobrý tip k nákupu.

  3. Tipy z AliExpress: 10 věcí k vodě

    Plážová taška

    Tady se budou inspirovat převážně ženy. Aliexpress nabízí totiž nepřeberné množství plážových tašek různých rozměrů, barev a motivů. Zde budete mít problém si vybrat. My jsme vybrali jednu, která je velmi dobře hodnocená a zákazníky prověřená volba. Plážová taška z Aliexpressu je uzavíratelná na zip, má rozměry zhruba 30 x 35 cm, uvnitř má ještě praktickou menší oddělenou část na zip, kam uschováte např. doklady apod.

    Plážová taška MIYAHOUSE je ve variaci více motivů a za cenu 5,46 USD je to jistě skvělá a praktická volba.

  4. Tipy z AliExpress: 10 věcí k vodě

    Láhev na vodu

    U vody by se nemělo zapomínat na pití. Velmi zajímavou volbou proto může být tato 700ml láhev na vodu se zabudovaným dílem pro nějaké ovoce – ideálně citrón.

    Voda pak bude o to více osvěžující. Lze zakoupit ve více barevných variantách a láhev se prodává s praktickým úchytem pro lepší přenášení.

  5. Tipy z AliExpress: 10 věcí k vodě

    Plážová deka

    Tento výrobek nesmím vynechat, protože jej doma máme a žena a ani já si jej nemůžeme vynachválit pro jeho praktičnost. Jedná se o skládací plážovou deku, která vám poskytne hodně prostoru pro válení se u vody pro celou rodinku. Samozřejmě lze využít i pro piknik apod. Velikost je 150 x 200 cm, jedna strana je omyvatelná, deka je lehká, skládací a lehce se přenáší.

    Jediný problém byl (u mne, ne u ženy) naučit se tuto deku složit tak, aby jste ji mohli poskládat do velikosti malé taštičky. Má totiž i rukojeť na snadné přenášení. Opravdu oblíbená a praktická věc s cenovkou kolem 12 USD.

  6. Tipy z AliExpress: 10 věcí k vodě

    Nafukovací lehátko z Aliexpressu

    Při výběru věcí k vodním radovánkám nesmí chybět i nafukovací lehátko. A když tak pořádné třeba ve formě nafukovacího preclíku. A ten je opravdu veliký – jeho rozměry jsou 140 x 150 x 15 cm. Výhoda tohoto lehátka můžou být otvory pro až tři děti najednou, které lehátko poté můžou využívat. S cenovkou pod 15 USD jasná volba.

    A pro ty, kterým se nelíbí zrovna tato varianta jistě na Aliexpressu nalezne jiné nafukovací lehátko – např. ve formě melounu, banánu či ananasu a dalších možných či nemožných předloh.

  7. Tipy z AliExpress: 10 věcí k vodě

    Plážová osuška

    Jít k vodě či na pláž bez ručníku nebo osušky je nepříjemné. My jsme vybrali na Aliexpressu jeden výrobek, který se stal doslova hitem a výrobek je velmi dobře hodnocen mnoha lidmi, kteří si tento výrobek zakoupili. Jedná se o ručník nebo chcete-li osušku z mikrovláken. Vyroben je z rychleschnoucí látky z mikrovláken, která je navíc rozměrově menší než klasické ručníky jaké známe.

    Nabízí se ve čtyřech velikostech S,M,L,XL (od 35×75 cm až po největší 90 x 180 cm) a v mnoha barevných provedeních. Na základě vámi vybrané varianty výrobku pak zaplatíte od 4,69 – 16,24 USD.

  8. Tipy z AliExpress: 10 věcí k vodě

    Nafukovací vodní koule

    Máme zde již tip pro ženy a ani na děti nezapomeneme. Tato nafukovací vodní koule se totiž v horkých letních dnech opravdu může hodit. Stačí ji naplnit hadicí vodou a poté se z této koule budou chrlit na všechny strany osvěžující proudy vody. Velikost balónu je 60 cm.

    Za cenu kolem 12 USD opravdu dost zábavy pro vaše ratolesti.

  9. Tipy z AliExpress: 10 věcí k vodě

    Držák nápojů

    Zajímavý nápad na držák nápojů se nabízí k prodeji na Aliexpressu. Cena je pouze kolem 1 USD a vybrat si můžete z mnoha motivů od labutě, palmičky, melounu, ananasu až po koblihu.

    Pak nejenže váš oblíbený nápoj nepřevrhnete jen tak, ale navíc si jej poznáte díky svému oblíbenému motivu držáku na nápoj.

  10. Tipy z AliExpress: 10 věcí k vodě

    Vodní balónkové bomby

    Tohle by nemělo chybět na žádné letní párty. Vodní bitva pak může začít, je to zábavné a osvěžující. V jednom svazku máte 37 kusů balónků za cenu pod 1 USD.

    Jak velkou vodní bitvu chcete zažít pak záleží jen na vás, kolik svazků těchto vodních balónků nakoupíte tak velká bitva se pak odehraje.


K
Kamil 06.07.2017 – 11:25

No, jen poznámka - pokud to objednáte až teď, v červenci, tak je velmi pravděpodobné, že to z Číny dojde až po vaší dovolené :-)

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás