Tipy z AliExpressu: 10 užitečných věcí s cenou do 1 $

Marie Janáčová
Publikováno 9. listopadu 2017

Tentokrát jsme pro vás vybrali 10 nejzajímavějších věcí s cenou do 25 Kč.

Se samotným nákupem vám pomůže náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z AliExpressu: 10 užitečných věcí s cenou do 1 $

    Kotníkové ponožky

    Ponožky se ztrácí jako na běžícím pásu, proto není od věci mít doma pořádnou zásobu. Klasické kotníkové ponožky jsou neodmyslitelnou součástí každého šatníku. Na Aliexpress najdete ponožky, které nestojí ani 1 dolar, a to v mnoha barevných variacích.

    Velikost je psaná jako univerzální, nicméně počítejte spíše s menší velikostí sedící především ženám. Poštovné je zdarma, stejně jako u všech dalších níže doporučených věcí.

  2. Tipy z AliExpressu: 10 užitečných věcí s cenou do 1 $

    Společenský motýlek

    Společenský motýlek vás nemusí vždy přijít na tučnou sumu, ale můžete si ho pořídit i doslova za pár korun. Parádu s ním uděláte nejen na plese, ideálně se může hodit na jakoukoliv společenskou událost. Motýlek využijí především muži, ovšem žena s ním může svůj outfit také velmi stylově okořenit.

    Na výběr je mnoho barev, které můžete střídat dle aktuální nálady a outfitu. Motýlek z Aliexpress je již uvázaný, stačí jej jednoduše obepnout kolem krku.

  3. Tipy z AliExpressu: 10 užitečných věcí s cenou do 1 $

    Nalévátko na láhev

    Tuto nenápadnou vychytávku v domácnosti jistě oceníte. Umožní vám přesné a rychlé nalití jakékoliv tekutiny díky zúženému profilu. Nalévátko jednoduše nasadíte na hrdlo láhve.

    Můžete jej použít na alkohol, ale také na olej, ocet nebo třeba sirup.

  4. Tipy z AliExpressu: 10 užitečných věcí s cenou do 1 $

    Záložka do knihy

    Záložka je neodmyslitelným pomocníkem každého knihomola. Už nemusíte používat kousky obyčejného papíru, záložka do knihy může být i originálního designu, která vás potěší pokaždé, když knihu otevřete. Na Aliexpress takové záložky pořídíte za pár korun. Tato krásná záložka bude ozdobou vašich knih.

    Můžete si vybrat z několika variant nebo si koupit všechny a vytvořit si pěknou sadu. Pokud také zvažujete koupit knihu jako dárek svému blízkému, nezapomeňte k ní záložku přibalit, dotyčného jistě potěšíte dvojnásob.

  5. Tipy z AliExpressu: 10 užitečných věcí s cenou do 1 $

    Sítko na louhování čaje

    Toto sítko je určeno pro louhování sypaného čaje. Už nebudete muset čaj složitě cedit, jednoduše čaj nadávkujete dovnitř sítka a necháte louhovat dle potřeby.

    Velikost sítka je uzpůsobena na jeden šálek čaje. Je vyrobené ze silikonu a design jahody potěší nejednoho člověka také jako dárek.

  6. Tipy z AliExpressu: 10 užitečných věcí s cenou do 1 $

    Maska na spaní

    Pouliční osvětlení často nepříjemně osvětluje ložnici, pokud nemůžete při tomto světle usnout, stačí si pořídit masku na spaní. Maska na oči vám zajistí černočernou tmu a klidný spánek. Masku ale využijete nejen doma, je také ideálním pomocníkem při cestování. Velmi dobře vám poslouží jak v letadle, tak i v jakémkoliv jiném dopravním prostředku, kde si chcete zdřímnout.

    Pro ty z vás, kteří potřebují spát ve dne z důvodu nočních pracovních směn, bude tato maska obzvlášť přínosem. Absolutní tma při spánku je blahodárná pro každého z nás, tělo si lépe odpočine a spánek se stane mnohem kvalitnějším. Po probuzení nebudete ospalí a unavení.

  7. Tipy z AliExpressu: 10 užitečných věcí s cenou do 1 $

    Gumičky na vlasy

    Gumičky na vlasy se často ztrácejí stejně hojně jako ponožky, proto je vhodné mít po ruce stále náhradní kusy. Na Aliexpress pořídíte gumičky velmi levně. Na výběr je zde mnoho barev a druhů. V přiloženém odkazu naleznete klasické černé gumičky, které využije každá žena s delšími vlasy při jakékoliv příležitosti.

    Jedná se o set tří kusů, které vás vyjdou na krásné 4 Kč. Lepší je však objednat rovnou více setů, ať máte zase na delší čas vystaráno.

  8. Tipy z AliExpressu: 10 užitečných věcí s cenou do 1 $

    Pouzdro na sluchátka

    Není radno mít sluchátka jen tak volně položená v batohu, jednak se vám pak špatně rozmotávají, ale především se rychleji snižuje jejich životnost. Sluchátka do uší je vždy dobré mít v ochranném pouzdru, zabraňujete tak jejich zkroucení a následnému zlomení. Na Aliexpress můžete zakoupit šikovné pouzdro v různých barvách.

    Je lehké a skladné, vleze se i do kabelky nebo kapsy. Stojí jen několik málo korun a dobře vám poslouží v každé situaci.

  9. Tipy z AliExpressu: 10 užitečných věcí s cenou do 1 $

    Pouzdro na brýle

    Stejně jako sluchátka by měly být v ochranném pouzdru uložené také vaše brýle. Bez pouzdra riskujete nechtěné poškrábání sklíček nebo dokonce zlomení brýlí. Těmto nehodám předejdete pořízením praktického tvrdého plastového pouzdra. Je jednoduché, ale efektivní. Brýle se vám nezničí a vy nebudete muset kupovat stále nové a nové.

    Je vhodné jak pro brýle sluneční, tak i pro brýle dioptrické. K dispozici jsou tři barvy, barvu vám však vybere sám prodejce, tudíž budete mít po otevření balíčku malé překvapení.

  10. Tipy z AliExpressu: 10 užitečných věcí s cenou do 1 $

    Otvírák

    Určitě jste se již někdy ocitli v situaci, kdy jste potřebovali otevřít lahev, ale po ruce nebyl žádný otvírák.
    Už nemusíte vršek páčit klíčem nebo jinými nepohodlnými způsoby.

    Pokud si koupíte tento malý otvírák ve formě klíčenky, budete jej mít stále po ruce a žádná situace váš již nepřekvapí, budete vždy připraveni. Ať si budete chtít otevřít pivo nebo limonádu, nezůstanete ve štychu.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás