Tipy z AliExpressu: 10 užitečných kamer od 82 Kč

Redakce
Publikováno 28. května 2020

Jakou kameru z Aliexpressu si zakoupit? Dnešní přehled bude zaměřen na nejrůznější kamery, které se dají na Aliexpressu sehnat. Některé jsou hojně kupovány a jsou nejoblíbenějším nákupem zákazníků v tomto segmentu a některé budou v přehledu pro ukázku toho, k čemu se dají kamery využít. Nebudou chybět autokamery z Aliexpressu a stejně tak velmi populární outdoorové kamerky pro sportovní využití apod.

S nákupem vám pomůže náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z AliExpressu: 10 užitečných kamer od 82 Kč

    Autokamera Xiaomi 70mai

    Vynikající recenze a mnoho a mnoho objednávek má tento produkt, který patří mezi nejúspěšnější v segmentu kamer do osobních vozidel. Mnohé překvapí, co tato kamerka od světoznámé značky Xiaomi umí a je schopna zobrazit na dvoupalcovém LCD displeji s vysokým rozlišením. Nabízí systém ADAS – inteligentní asistent řízení (pruhy a odstup), 24 hodinový monitoring parkování, G-senzor, hlasové ovládání atp.

    Kamerka nemá problém i s horšími světelnými podmínkami, jako je noc či mlha. Prodejce nabízí variantu bez GPS, ale doporučujeme si připlatit nějaký ten dolar a určitě zainvestovat i do GPS modulu, který rozšíří další funkce této autokamery. K dispozici máte i možnost zakoupení paměťové karty, na který se následně nahrává záznam jízdy. Výhodou je také to, že kamera může být obsluhována aplikací v mobilu – ta existuje jak pro iOS tak Android mobily.

  2. Tipy z AliExpressu: 10 užitečných kamer od 82 Kč

    Autokamera E-ACE

    Čtyřpalcový IPS displej nabízí tato kamera do auta. Krom přehledné obrazovky nabídne mnohé funkce, které byste od kamery ve vozidle očekávali – G senzor, hned 3 kamery (přední, boční a zadní), detekci pohybu atd.

    Prodejce nabízí i variantu s nočním viděním a vybrat si také lze to, zda budete chtít zadní kameru či nikoliv. Prodejce nabízí 9 balíčků a rozšířit objednávku lze samozřejmě i o paměťové médium v podobě 8, 16 či 32 GB SD karty.

  3. Tipy z AliExpressu: 10 užitečných kamer od 82 Kč

    Minikamera Fangtuosi

    Opustíme autokamery a podíváme se další kamery z Aliexpressu. Tato minikamerka zaujme nejen svou cenou pod 10 dolarů, ale i svými opravdu minimálními rozměry. Jedná se o malou krychličku, která není větší než jeden palec. A na to, že se jedná o tak malé zařízení, se do této kostičky vměstnalo dosti funkcí.

    Dokáže nahrávat až 100 minut při rozlišení 1080p a 30 snímcích za sekundu. Produkt lze jednoduše připojit pomocí USB k počítači. Potěší noční vidění a detektor pohybu. Určitě si přikupte i paměťovou kartu ať se mají videozáznamy kam ukládat. Prodejce opět nabízí možnost zakoupení karty ke kamerce. Kdo hledá malinkou kameru na nejrůznější použití, pak toto je jasný favorit i vůči poměru výkon/cena.

  4. Tipy z AliExpressu: 10 užitečných kamer od 82 Kč

    Kamera EKEN H9R

    Kamery na sportovní a venkovní aktivity jsou hitem zvlášt před letní sezónou a časem dovolených. Jedna z nejkupovanějších je tato kamera zn. Eken. Na první pohled je jasné, že design je velmi podobný známější kamerce SJCAM. Eken má ale příznivější cenovku. Kamerka se chlubí i nahráváním v rozlišení 4K, ale počet snímků v tomto nejvyšším rozlišení klesá na nižší hodnotu. 60 snímků za sekundu dokáže při rozlišení 1080p.

    Kdo chce tedy nejvyšší kvalitu v 4K rozlišení, asi se poohlédne po něčem jiném. Výhodou je 2 palcový displej, kde si nastavíte vše potřebné. Kamerka umí i češtinu, takže pro ty, kteří začínají s podobným typem kamer, se může tato kamera jevit jako ideální nákup. Další nespornou výhodou je i možnost zakoupení příslušenství, které prodejce nabízí a voděodolnost kamery do 30 m hloubky. Recenzí a videí z této kamery je na internetu plno a i to může pomoci při rozhodování.

  5. Tipy z AliExpressu: 10 užitečných kamer od 82 Kč

    Domácí kamera Imilab

    Dalším druhem kamer jsou tyto domácí, které jsou určeny především pro ty, kteří chtějí mít vše pod kontrolou. Ať už se jedná o domácí bezpečí s ochranou majetku, nebo kvůli ochraně zdraví svých dětí a domácích mazlíčků. Jedná se o Wi-Fi HD kameru, kterou lze na dálku ovládat pomocí aplikace v mobilním zařízení. Kamera je otočná o 360 stupňů kolem své horizontální osy a dokáže se nasměrovat i vertikálně, a to až o 115 stupňů.

    Při výběru vhodného umístění tak snadno pokryjete potřebný prostor. Disponuje i nočním viděním i detekcí pohybu. Takže ať už budete mimo domov, tak se vždy dozvíte, že se doma něco děje. Aplikace Vás na to upozorní. Využití kamera nalezne i jako dětská chůvička, kdy lze pomocí aplikace na děťátko mluvit i když je v jiné místnosti. Samozřejmě i vy slyšíte a vidíte, co se v pokoji děje.

  6. Tipy z AliExpressu: 10 užitečných kamer od 82 Kč

    Kamera Anxinshi rybí oko

    Oblíbená varianta kamer jsou ty, které dokáží zabrat 180 stupňů. Nemusí se mnohdy po pokrytí např. provozovny používat kamery dvě kvůli slepým zónám, kde kamery nevidí.

    Kamera je s HD rozlišením a mezi její přednosti patří i voděodolnost. LED indikátor ukazuje to, že kamera je aktivní. Jedná se o další možnou variantu zabezpečení a ochrany majetku.

  7. Tipy z AliExpressu: 10 užitečných kamer od 82 Kč

    Kamera – fotopast

    Nejen pro myslivce a milovníky přírody je určena tato zajímavá kamera. Použití se meze nekladou a použít lze samozřejmě i v jiných případech. Primárně je ale i svým vzezřením tato kamerka určena jako vyloženě venkovní.

    Má certifikaci voděodolnosti IP 66, nemá problémy s nočním viděním, zvládne HD rozlišení, funguje při teplotách od -20°C až po 75°C. Produkt má možnost připojení extérního zdroje energie a chubí se tím, že dokáže informovat majitele pomocí MMS či emailu o tom, že kamera něco zaznamenala. Veškeré další technické specifikace jsou uvedeny u kamery.

  8. Tipy z AliExpressu: 10 užitečných kamer od 82 Kč

    Dětská minikamera

    Ani děti nejsou ochuzeni o svou minikameru. Design přístroje u tohoto prodejce je opravdu povedený a nabízí celkem pět barevných provedení imitujících nějaké zvířátko. Kamerka má solidní rozlišení 12 MPix a protože je určena dětem, je obsluha opravdu jednoduchá. Velmi příznivé jsou i rozměry samotné kamerky a dvouplacový displej je zárukou, že se každé dítko snadno naučí s toto zařízení obsluhovat.

    Podpora paměťových kamer je až do 32 GB což umožní uložit až 4 000 fotografií.

  9. Tipy z AliExpressu: 10 užitečných kamer od 82 Kč

    Endoskopická kamera

    Zajímavým a v některých případech velmi užitečným nástrojem může být tato endoskopická kamera. Protože může být využívána třeba v potrubí, je voděodolná s certifikací IP 67. Snadno ji propojíte s telefonem, notebookem či PC. Hlavice je k zakoupení ve dvou rozměrech 5,5 nebo 7 mm.

    Stejně tak je k dispozici i více délek přívodního kabelu – 1 metr, 1,5 metru až po 2 metry. Zabudováno je i 6 LED diod pro lepší viditelnost a kamerka dosahuje rozlišení 640×480. Pracovat pak bude při teplotách v rozmezí od -20 °C do 100 °C. Ideální volba pro ty, kteří potřebují pořídit záznam ze špatně dostupných míst.

  10. Tipy z AliExpressu: 10 užitečných kamer od 82 Kč

    Atrapa bezpečnostní kamery

    Kdo by rád zabezpečil svou nemovitost a nemá dostatek finančních prostředků na kamerový systém, může vzít zavděk těmto povedeným atrapám kamer. Designem vypadají jako opravdové a díky tomu, že mají zabudované LED osvětlení, které bliká červenou barvou působí jako aktivní.

    Cena je pod 6 dolarů a určitě je to zajímavá varianta pro ty, kteří chtějí vyřešit alespoň nějakou ochranu před zloději. Investice to není nijak velká a může zabránit velkým škodám na majetku.


M
Misojogi 05.06.2020 – 20:32

Ta prva kamera vyzera super, uz dlhsie nad nou rozmyslam ale hladam este zadnu kameru ktora by nahradila spatne zrkadlo, cize cuvaciu kameru s velkym rozlisenim (nocnym videnim) a kvalitnym displejom - viete poradit?

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás