Tipy z Aliexpressu: 10 užitečných doplňků pro kempování

Redakce
Publikováno 22. června 2017

Ačkoliv mnozí mají k čínskému zboží mnohdy oprávněnou nedůvěru, i tak se na AliExpressu dají nalézt zajímavé věci za skvělou cenu. Tipy na to nejzajímavější vám bude přinášet náš nový seriál.

Mnozí z nás se vydají o dovolené pod stan do kempu či volné přírody. Ať již to budete mít jako hlavní dovolenou, nebo jen v rámci výletu či sjíždění řeky, je potřeba vzít s sebou pár věcí usnadňujících a zpříjemňujících takový pobyt. Pojďme se opět podívat, co zajímavého nabízí Aliexpress a jaké věci do kempu by se nám mohli hodit. Nákupy z Číny nejsou nic složitého, pomůže vám náš návod jak nakupovat na AliExpress.com.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z AliExpress: 10 zajímavých věcí pod stan

    Světlo do stanu

    Znáte to, když chcete večer ve stanu posvítit a nemůžete najít baterku. Na Aliexpressu se prodává toto záchytné LED světlo do stanu, které má háček na zachycení tam, kde ho ve tmě posléze snadněji naleznete.

    Zdrojem jsou AAA baterie a navíc si můžete vybrat ze 4 barevných variací ladící k vašemu stanu. Za cenu hluboko pod 2 USD je to skvělá věcička nejen do stanu.

  2. Tipy z AliExpress: 10 zajímavých věcí pod stan

    Kempingové příbory

    Někdo se bez příboru pořádně ani nenají a pokud patříte mezi takové lidi i vy, můžete si pořídit skvělou vychytávku z Aliexpressu. Tady se hraje převážně na skladnost, kdy tyto příbory – nůž, vidličku i lžíci lze složit do malého pytlíčku, pak je takto složený příbor velmi skladný.

    Proč si neužít i ve stanu či kempu řádného stolování.

  3. Tipy z AliExpress: 10 zajímavých věcí pod stan

    Moskytiéra na hlavu

    Někdy se stane, že místo poklidného spaní v noci bojujete s komáry a nevíte jak se jich zbavit. Vysvobozením může být tento produkt, který stojí pouhý dolar a může vás tak od tohoto obtížného hmyzu ochránit.

    Velmi zajímavé hodnocení od nakupujících dává naději, že by to opravdu mohlo fungovat.

  4. Tipy z AliExpress: 10 zajímavých věcí pod stan

    Lazy Bag na Aliexpressu

    Velmi oblíbený produkt na Aliexpressu. Jedná se o jakousi velkou vzduchovou pohovku, kterou nefoukáte přes ventilek, ale stačí ji naplnit vzduchem rychlým pohybem a poté uzavřít tento bag.

    Pohovka je velice pohodlná na povalování a spaní např. na pláži. V nabídce je opět velmi široká barevná škála, vybere si tak opravdu každý.

  5. Tipy z AliExpress: 10 zajímavých věcí pod stan

    Multifunkční nůž s nářadím

    V našem výběru nemůže chybět multifunkční nůž, který se může vždycky hodit. Nás zaujal tento výrobek, který má hned několik výhod. Výběr ze tří barevných variant, 22 funkcí tohoto výrobku: od nože, kleští, otvíráku, pilky, pilníku až po šroubovák s 11 různými násadami. S tímto už můžete zažehnat nejeden problém.

    Poměr ceny a výkonu je opět naprosto skvělý, vezmeme-li v úvahu cenu pod 15 dolarů.

  6. Tipy z AliExpress: 10 zajímavých věcí pod stan

    Powerbanka na baterky

    Každý z nás máme jistě mobil či jiné zařízení, které je nutno dobíjet. Pokud ale nemáme přístup k elektřině, nabízí se jako ideální volba tato powerbanka. Kapacita powerbanky je solidních 15 000 mAh, výstup je ze třech USB s max. 2 ampéry.

    A cena? Pod 5 USD, ale bez baterií, jejich nákup už je na vás.

  7. Tipy z AliExpress: 10 zajímavých věcí pod stan

    Taktický vojenský batoh

    Z vlastní zkušenosti mohu doporučit tento taktický batoh, který je svou praktičností opravdu dobrou volbou nejen na pochody a výlety, ale i na kempování. Díky důmyslnému uspořádání totiž do batohu naskládáte opravdu plno důležitých věcí a ty pak naleznete vždy na svém místě v batohu.

    Velmi zajímavé “vojenské” zbarvení batohu v 9 variantách dává prostor pro to, aby si každý našel svého favorita. Cena kolem 15 USD je velmi výhodná.

  8. Tipy z AliExpress: 10 zajímavých věcí pod stan

    Nádobí do stanu

    Zajímavou volbou za necelých 13 dolarů je tento osmidílný set nádobí. Složená sada je velmi malá, ale nabízí po rozložení hrnec, pánev na smažení, plechový kryt, 2 mísy, polévkovou lžíci, mísu na rýži, houbičku nebo síťovinu.

  9. Tipy z AliExpress: 10 zajímavých věcí pod stan

    Miniaturní plynový ohřívač

    Miniaturní nejen cenou, ale i rozměry. O to víc ale překvapí svou praktičností. Stačí jej napojit na plynovou bombu a můžete si ohřát spousty jídel. Neocenitelný kuchyňský kempingový pomocník za méně než 7 dolarů.

  10. Tipy z AliExpress: 10 zajímavých věcí pod stan

    Voděodolné balení zápalek

    Velmi populární je také outdoorové vybavení zápalek. Tyto by opravdu neměly zvlhnout, jsou totiž v plastovém voděodolném obalu.

    V balení je 20 větruodolných kusů zápalek, za cenu pod 1 dolar by neměly chybět ve vašem vybavení.


K
Koběr 22.06.2017 – 13:09

Ta powerbanka je samozřejmě na li-ion články 18650, což je to, co je uvnitř většiny hotových powerbank nebo třeba laptopových baterií. Tužkovky to rozhodně nejsou.

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás