Tipy z AliExpressu: 10 tipů ze světa fitness

Klára Hrnčířská
Publikováno 11. listopadu 2021

Cvičíte? Jíte zdravě? Fitness není pouze o cvičení a jídle, ale o celkovém životním stylu, o stavu mysli, způsobu myšlení a vnitřního nastavení. Abyste si vše zpříjemnili, je fajn podpořit sebe sama krásnými doplňky ke cvičení a zdravému životnímu stylu, které budete moci denně využívat a na které se budete ráno těšit. Příjemné oblečení, láhve na vodu, zásobníky na vitamíny – to vše vám pomůže se zdravou životosprávou.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z AliExpressu: 10 tipů ze světa fitness

    Dávkovač na vitaminy

    Dávkovač na vitaminy a další doplňky stravy. Jakmile nemám vše připravené v dávkovači, občas zapomenu. Přece jen krabička leží celý den na očích a mohu ji kdykoli sbalit do batohu. Ať už někde přespávám nebo se chystám na cesty, mám vždy vše po ruce. Vitaminy a rybí olej si nachystám i týden dopředu a nemusím na nic myslet. Za mě se tato pomůcka jednoznačně osvědčila.

    Vybrala jsem variantu se 4 přihrádkami. Celková velikost je 30 x 58 x 95 mm a vybírat můžete ze 4 jednobarevných variant.

  2. Tipy z AliExpressu: 10 tipů ze světa fitness

    Oblečení – pánský komplet

    Dále se podívejme na oblečení. Jako první jsem vybrala pánský komplet, který se skládá z trička s krátkým rukávem a kraťasů. Oblečení je volné a při cvičení nebrání v pohybu. Je vyrobeno z lehkého a prodyšného materiálu, který během cvičení rychle schne a po vyprání je brzy suché.

    Vybírat můžete z více než 20 barevných variant, od designu evokokujícího sportovní oblečení až po barevné plážové varianty, které se hodí nejen do posilovny, ale také na léto k vodě. Komplet je univerzální. K dispozici jsou velikosti XS až 6XL. S výběrem konkrétní velikosti vám pomůže praktická tabulka s jednotlivými rozměry.

  3. Tipy z AliExpressu: 10 tipů ze světa fitness

    Oblečení – dámský komplet

    Pro dámy jsem vybrala upnutý komplet, který dá vyniknout jejich krásným křivkám. Na rozdíl od pánského oblečení je tohle ušité na tělo. Dlouhé legíny jsou doplněny praktickou podprsenkou s překříženými ramínky na zádech a krátkou mikinou do pasu s dlouhým rukávem. Design je dvoubarevný. Všechny kousky si můžete nakombinovat při výběru dle vlastního uvážení.

    K dispozici je 5 barevných variant. Vybírat můžete z velikostí S, M a L. S výběrem konkrétní velikosti vám pomůže tabulka s rozměry jednotlivých velikostí v centimetrech.

  4. Tipy z AliExpressu: 10 tipů ze světa fitness

    Oblečení – pánská mikina

    Teď se podívejme na mikiny. Nejprve začněme opět verzí pro muže. Podívejme se na mikinu bez rukávů s kapucí. Volné ruce jsou pohodlné při cvičení a střih zároveň pomáhá vytvořit dojem širokých ramen, včetně kapuce, která je navíc praktická. Potřebujete přeběhnout z posilovny v dešti? Kapuce se bude hodit vždy, když to nejméně čekáte.

    K dispozici je 5 barevných variant s motivujícím nápisem. V nabídce jsou velikosti M, L, XL a XXL. Pokud se vám design líbí, můžete si objednat stejný kousek ve verzi trička, opět v pěti barvách.

  5. Tipy z AliExpressu: 10 tipů ze světa fitness

    Oblečení – dámská mikina

    Teď už se vrhněme na dámskou verzi. Ženy jsou přece jen zimomřivější, takže jsem vybrala mikinu s dlouhým rukávem a kapucí, do které se budou moci zabalit v chladnější posilovně nebo při cvičení. Nebo během cesty na trénink v chladných měsících. Kapuce má stylové široké tkaničky a celá mikina je doplněna designem jednoduchých pruhů, podporujících sportovní vzhled. Mikina má vpředu zip a je dlouhá k bokům.

    Vybírat můžete z velikostí S až 3XL. K dispozici je ve třech barvách, přičemž každý varianta je v nabídce bez potisku nebo s dvěma jemnými motivy. S výběrem vhodné velikosti vám pomůže tabulka s přesnými rozměry v centimetrech.

  6. Tipy z AliExpressu: 10 tipů ze světa fitness

    Láhev se zásobníkem

    Teď už se přesuňme z oblečení k doplňkům stravy. Pokud užíváte protein nebo jiný doplněk stravy, může se vám hodit praktická láhev se zásobníky. Do nich si můžete předem odměřit cokoli, co později rozpustíte ve vodě nebo třeba vitamíny. Další dávku můžete mít v samotné láhvi, takže si snadno v jedné nádobě donesete vše, co potřebujete vypít či sníst před tréninkem i po tréninku.

    Láhev o objemu 450 ml je doplněna dvěma zásobníky, které jednoduše našroubujete na dno láhve. Součástí je klasická drátěná kulička, která pomůže vně láhve správně rozmíchat všechny suché části ve vodě. Láhev má praktické víčko s pítkem. Vybírat můžete ze 4 barevných variant. Skrze průsvitný materiál vždy zjistíte, zda jsou nádoby plné. Láhev je vyrobena z PP.

  7. Tipy z AliExpressu: 10 tipů ze světa fitness

    Ledvinka

    Občas u sebe potřebujete mít mobil, peněženku, klíče a další cenné věci. Abyste nemuseli vše opatrovat a neustále na to myslet, je fajn mít věci na jednom místě, ideálně v ledvince, kterou si připnete kolem pasu či boků a nemusíte ji vůbec odkládat.

    Vybírat můžete z 13 barevných a designových variant. Ledvinka má jednu větší praktickou kapsu a jednu menší. Pásek je nastavitelný, takže její velikost je univerzální. Rozměr přední části je 34 x 2 x 15 cm.

  8. Tipy z AliExpressu: 10 tipů ze světa fitness

    Pásek s kapsou

    U praktických doplňků na drobnosti ještě chvíli zůstaneme. Tentokrát se podíváme na můj oblíbený pásek pro uložení klíčů a dalších drobných věcí. Snadno si ho vezmete do posilovny nebo na běhání. Téměř o něm nebudete vědět. Pásek je vyroben z pružného materiálu, má jednu větší a jednu menší kapsičku, pamatováno bylo na vývod na sluchátka a navíc na něj lze připnout klíče.

    K dispozici je 5 barevných variant. Velikost je univerzální – pásek lze nastavit.

  9. Tipy z AliExpressu: 10 tipů ze světa fitness

    Tílko – muži

    Na závěr se vraťme k oblečení a podívejme se na pánská a dámská tílka. Začneme těmi pro muže. Tentokrát jsem vybrala jednoduché jednobarevné tílko bez vzoru, které se hodí k barevnějšímu spodnímu dílu nebo mikině. Tílko má úzká ramena a vykrojení v podpaží, takže dá vyniknout svalům.

    K dispozici je 5 barevných variant a to klasicky černá bílá a pestřejší barvy žlutá, červená a modrá. Vybírat můžete z velikostí M až XXL. S výběrem vhodné velikosti vám pomůže tabulka s rozměry v centimetrech.

  10. Tipy z AliExpressu: 10 tipů ze světa fitness

    Tílko – ženy

    Volnější tílko pro ženy se hodí pro kombinaci se sportovní podprsenkou. Má výrazné vykrojení v podpaží a větší výstřih, takže neruší při cvičení. Pokud si ho oblečete přes podprsenku, bude vytvářet spíše pocit pohodlí a tepla. Tílko je ušito z jednobarevné látky s jemným mourovatým vzorem a je doplněno výraznými švy.

    K dispozici je v 6 pastelových barvách. Vybírat můžete z velikostí S až XL. Součástí stránky produktu je tabulka s rozměry jednotlivých velikostí v centimetrech, která vám pomůže s výběrem vhodné vleikosti.

Nahlásit chybu v článku

Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás