Tipy z AliExpressu: 10 tipů pro úpravu vlasů

Klára Hrnčířská
Publikováno 14. října 2021

Dokud svítí sluníčko, můžeme si naplno užít volné vlasy, které nejsou zakryté zimní čepicí. Je čas pro parádní lokny a pořádné vlny. Pojďte se teď se mnou podívat na praktické kousky, které jsem pro vás vybrala na AliExpressu. Zvány nejsou jen dámy, ale i vy, pánové, kteří zde můžete najít inspiraci na dárky pro své drahé polovičky.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z AliExpressu: 10 tipů pro úpravu vlasů

    Natáčky

    Pro začátek dáme klasiku. Jsou jí natáčky, které používaly už naše babičky, jen tyhle nejsou klasické molitanové a netahají. Na mokré vlasy stačí dát večer trochu tužidla, natočit je a ráno jen natáčky sundat. Během chvilky budete mít krásné lokny. Doporučuji je lehce uvolnit za pomoci hřebenu, aby působily přirozeně. Hotový účes je vhodné přelakovat.

    Vybírat můžete z 10 různých velikostí. Záleží na délce vašich vlasů a velikosti loken, kterou chcete získat. Natáčky mají průměr 1,5 až 6 cm a jejich délka je vždy 6,2 cm. V jednom balení najdete 6 kusů.

  2. Tipy z AliExpressu: 10 tipů pro úpravu vlasů

    Kudrlinky z kapesníků

    Naše babičky používaly kromě natáček také kapesníky. Na koso poskládaný kapesník do úzkého proužku se použil pro natočení vlasů a následně se svázaly konce k sobě. Kapesníky byly zbytečně velké a během spaní tlačily. Proto jsem vybrala jejich moderní obdobu, která je mnohem menší a nemusíte ji skládat. Stačí opět pouze natočit a svázat konce.

    Vybírat můžete ze 4 jednoduchých puntíkovaných barevných vzorů. Balení obsahuje vždy 10 kousků od jedné barvy. Pro hustší vlasy doporučuji objednat alespoň dvě balení.

  3. Tipy z AliExpressu: 10 tipů pro úpravu vlasů

    Papiloty

    Na řadě jsou klasické a v posledních letech tolik oblíbené papiloty. Jedná se o tvárný drátek, který je potažen umělohmotnou pěnou. Vlasy se na pěnu natočí a následně se stočí konce k sobě. Je to podobné jako předešlé kapesníky. Tady spíše záleží, co je vám na spaní pohodlnější. Osobně dávám přednost papilotám – lépe se udržují, stačí je opláchnout, nemusím je prát a sušit na topení.

    Délka jedné pěnové papiloty je 24 cm a její průměr je 1,2 cm. Papiloty jsou vyráběny v osmi barvách a při jejich objednání obdržíte 10 náhodných barev.

  4. Tipy z AliExpressu: 10 tipů pro úpravu vlasů

    Velké lokny

    Hit AliExpressu. Přesně tak bychom mohli nazvat jednu velkou natáčku, díky které pohodlně během chvilky natočíte všechny vlasy. Je to takový jeden velký papilot, který přiložíte do středu vlasů, přichytíte skřipcem a na každý jeho konec natočíte polovinu vlasů, které zajistíte gumičkou. Ráno stačí vše rozdělat a lokny jemně projet konečky prstů, abyste vytvořili přirozený dojem.

    Součástí balení je jak skřipec, tak gumičky. Délka pěnové papiloty je 100 cm a její průměr je 3 cm. K dispozici jsou 3 pastelové barvy.

  5. Tipy z AliExpressu: 10 tipů pro úpravu vlasů

    Hřeben a fén v jednom

    Nestihli jste si dát večer natáčky nebo vám účes přes den zmokl a potřebujete vlasy rychle upravit na večerní párty. V obou případech vám pomůže klasický kulatý kartáč v podobě fénu. Vlasy nejen během chvilky vysušíte, ale také si můžete zvolit, zda je vyfoukáte spíše do rovna nebo je natočíte, necháte vysušit horkým vzduchem a užijete si krásné přirozené vlny ve svých vlasech.

    K dispozici jsou 2 barevná provedení. Zároveň si můžete vybrat z několika zástrček podle toho, ve které zemi právě jste. Velikost produktu je 33,5 x 7,5 cm. Délka napájecího kabelu je 2 m.

  6. Tipy z AliExpressu: 10 tipů pro úpravu vlasů

    Krepatící žehlička

    Pamatujete si krepaté vlasy? Dnes je to spíše retro, které se však v posledních letech vrací do módy. Na rozdíl od klasické žehličky na vlasy, kterou po pramenech přejíždíte, stačí zde pramen chvíli v čelistech podržet a počkat, než vlasy uschnou. Je lepší použít žehličku na mokré než suché vlasy – horký povrch je pak tolik nepoškodí. Čelisti jsou však keramické, takže jsou k vlasům šetrné.

    Vybírat můžete z 6 barevných variant. Celková velikost produktu je 26,5 x 6 cm a jeho váha je pouhých 288 g. Žehlička je lehká do ruky a dobře se s ní manipuluje. Délka keramických destiček je 9,5 cm.

  7. Tipy z AliExpressu: 10 tipů pro úpravu vlasů

    Žehlička na vlasy

    Když už máme krepatící verzi, podívejme se ještě na klasiku. Tu určitě nemusím představovat. Někdo si přeje velké lokny, jinému vadí zatočené konečky. Pro ty druhé je tu klasická žehlička na vlasy pro vytvoření perfektně rovných pramenů. Žehlička má opět keramické čelisti, takže je k vlasům velice šetrná.

    Žehlička je k dispozici v příjemné černé barvě s růžovými prvky. Celková velikost produktu je 26,5 cm a velikost samotných čelistí je 9 cm. Čelisti se dají dostatečně rozevřít, takže nemusíte mít obavy ze spálených prstů nebo nedostatečného prostoru pro jednotlivé prameny. Žehlička je také praktická na údržbu, stačí ji pouze otřít, když je studená a není v zásuvce.

  8. Tipy z AliExpressu: 10 tipů pro úpravu vlasů

    Fén

    Co by to bylo za úpravu vlasů bez fénu? Ať už berete fén do ruky jednou za čas nebo je vaším každodenním společníkem, vyplatí se mít takový, který nejen splní svou funkci, ale zároveň se vám bude i líbit. Tento model využijí nejen dámy, ale i pánové, kteří dbají o své vlasy a potřebují je pravidelně vysušit.

    Fén má pěkný minimalistický design. Jeho celková velikost je 23 x 12 cm při pohledu z boku. Průměr části, z které vychází horký vzduch, je 7,5 cm. Fén má tři teplotní polohy včetně studené. Jeho výkon je 1200 W a hlasitost 50 HZ. Při výběru barvy si můžete zvolit také typ zástrčky s ohledem na to, v jaké zemi se nacházíte nebo kam se chystáte s fénem vycestovat.

  9. Tipy z AliExpressu: 10 tipů pro úpravu vlasů

    Moderní kulma

    Nyní se podívejme na další model kulmy. Je to něco mezi klasickou krepatící žehličkou a kulmou. Na pramenech vytvoříte vlny pouhým stisknutím, aniž byste museli vlasy natáčet. Je to praktické, pokud máte skutečně dlouhé prameny nebo chcete vytvořit vlny pouze někde. Výsledek je navíc rozdílný od klasických loken, takže vytvoříte neokoukaný efekt.

    Vybírat můžete z 5 různých průměrů válečků v čelistech podle velikosti vln, jakých chcete dosáhnout. Nabízené průměry jsou 20 až 32 mm. Kulma má dvě teplotní polohy a to 180°C a 210°C. Při objednání si můžete vybrat ze dvou typů zástrček podle toho, v které zemi se nacházíte nebo kam se chystáte vycestovat.

  10. Tipy z AliExpressu: 10 tipů pro úpravu vlasů

    Moderní papiloty

    Na závěr si dejme další verzi papilotů. Tentokrát jsou to stočené tunýlky, kterými protáhnete dlouhý háček, zachytíte pramen vlasů a protáhnete zpět. Jakmile tunýlek pustíte, sám se zatočí, takže z pramenu nespadne. Nemusíte nic sukovat ani zatáčet jako u papilotů a ráno je mnohem snadnější tuto variantu odstranit. Tahle varianta se hodí i v případě, že chcete pouze vytvořit objem a konce pramenů ponechat spíše rovné. V takovém případě doporučuji vybrat kratší variantu.

    Každé balení obsahuje 18 tunýlků. Vybírat můžete z 7 barevných variant ve velikosti 75 až 20 cm. Součástí balení je vždy sestavitelný háček, který je rozložený na dvě části.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás