Tipy z AliExpressu: 10 tipů na kreativní potřeby

Klára Hrnčířská
Publikováno 10. června 2021

Kreativní potřeby pro deštivé dny. Nebo ty letní slunečné. Kousek tvořivé duše má v sobě každý z nás a každý si jednou za čas vytvoří rád něco pro sebe. Kreativní výtvarné potřeby mohou být také skvělým dárkem pro vaše blízké. Barevné gelové tužky, steam punkové přívěsky nebo zdobení na nehty. Jak se říká kreativitě se meze nekladou.

Proto jsme pro vás vybrali deset produktů, které obohatí zásoby vašich kreativních potřeb a přinesou vám nové nápady.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na kreativní potřeby

    Barevná gelová pera 0,5 mm

    Vzpomínáte si na první třídu, kdy byla královnou třídy ta slečna, která měla největší zásobu barevných gelovek nebo fixů? Barevné fixy už dávnou nejsou pro malé princezny. Naopak se staly doplňkem nejedné kreativní duše, která tvoří přáníčka k Vánocům, jmenovky na dárky k narozeninám nebo si jen tak kreslí odpoledne v parku rozkvetlé květiny.

    Sada obsahuje 18 barevných gelových per v pestrých barvách. Využijete je také do školy nebo do kanceláře.

  2. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na kreativní potřeby

    Barevné nálepky na nehty

    Barevné samolepky na nehty. Byly moderní počátkem tohoto tisíciletí a jsou moderní zase. Drobné nálepky v mnoha motivech stačí nalepit na pěstěné upravené nehty a přelakovat je průhledným lakem. Snadno tak vykouzlíte parádu během pár minut. Už žádné návštěvy drahých nehtových studií. Tohle je ten pravý relax na doma. Samolepky navíc mají celou řadu dalších využití. Lze jimi ozdobit dopisní papíry nebo jmenovky na dárky.

    Balení obsahuje jedno platíčko nálepek dle vašeho výběru.

  3. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na kreativní potřeby

    Barevné papíry pro tvořivé duše

    Barevné papíry s nejrůznějšími vzory. Na jmenovky, na přáníčka, jen tak na koláž, na dětský den, do školky nebo na tvůrčí odpoledne strávené s přáteli. Ať už se rozhodnete pro cokoli, nikdy neuděláte chybu a vždy zazáříte. Lepte, stříhejte a skládejte.

    Papíry na tzv. scrapbooking neboli výrobu vlastních knih a alb s fotografiemi se staly hitem posledních let. Papíry s barevnými potisky jsou většinou drahé a ve výtvarných potřebách často přebrané. Tady si je můžete objednat v libovolném množství.

    Balení obsahuje 12 papírů s rozměrem 15 x 15 cm.

  4. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na kreativní potřeby

    Washi pásky na ozdobu všeho

    Washi pásky, kdo by je neznal? Staly se hitem posledních let, používají je všechny blogerky a najdete je na nejednom kreativním instagramovém účtu. Tak nějak bychom mohli vystihnout módu barevných lepicích pásek neboli izolep. U nás jsou většinou k dostání pouze ve specializovaných e-shopech a v malém výběru také v některých kamenných prodejnách. Proto se vyplatí sáhnout po AliExpressu a pásky si objednat.

    Pásky najdou své využití prakticky na čemkoli. Od papíru po plast.

    Balení obsahuje 12 pásek s originálním designem v praktické dárkové kazetě.

  5. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na kreativní potřeby

    Dekorativní plátky s kovovým vzhledem

    Dekorativní plátky s kovovým vzhledem v metalických barvách využijete na párty nebo na ozdobení popisků zavařenin. Prakticky na cokoli. Pomocí lepidla na kůži jimi můžete doplnit své líčení na párty nebo jimi můžete polepit své oblečení a vytvořit tak zajímavý nepřehlédnutelný kousek. Zkrátka fantazii se meze nekladou.

    Lístky poslouží výborně také k ozdobení obálek a dalších papírových prvků, třeba stránek vašeho deníku.

    Lístky jsou v praktické uzavíratelné krabičce. Odstín barev si můžete vybrat.

  6. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na kreativní potřeby

    Štětce pro výtvarné nápady

    Pokud malujete, víte, že štětce nejsou zrovna levnou záležitostí a to nejen přírodní, ale i ty syntetické. Ne vždy zbývá po koupi barev a pláten dostatek peněz na koupi štětců, a proto se vyplatí objednat je za výhodnou cenu ze zahraničí.

    Štětce navíc využijete také v případě, že se chystáte malovat na stěnu a nechcete sáhnout po kvalitních kouscích, které máte doma. Levné štětce jsou vhodné také na lepidlo na jedno použití nebo na některé druhy barev, o kterých víte, že štětce zničí.

    Sada obsahuje 12 kusů nejrůznějších typů štětců jako jsou jazýček, kulatý či zkosený.

  7. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na kreativní potřeby

    Bavlněná šňůra pro macramé

    Pomocí techniky macramé neboli drhání můžete stvořit vše od zajímavých dekorací na zeď přes přehozy až po vlastní stylové lustry. Šňůra v přírodní barvě má tu výhodu, že ji lze dále barvit případně malovat na hotový výrobek a dát mu tak třeba duhové odstíny.

    Pokud si s technikou nevíte rady, zkuste zapátrat na internetu. Dnes je velice oblíbená a populární a snadno najdete praktické a jednoduché návody na stránce nejedné tvůrčí blogerky. Nápomocné mohou být také nejrůznější tvůrčí magazíny.

    Vybírat můžete z nejrůznější šířky a délky. Cena je zde uvedena za šňůru o tloušťce 1 mm a návinu 100 m.

  8. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na kreativní potřeby

    Extrudér na polymerové hmoty

    Výrobky z polymerové hmoty jsou stále v kurzu. Stačí smíchat dvě nebo tři barvy, prohnat je extrudérem a během chvilky máte parádní základ pro další zpracování. Pro tuto techniku není potřeba mít s polymerovými hmotami žádné zkušenosti. Sám extrudér vytvoří dokonalé tvary a barevné efekty.

    Výsledného polymerového hada můžete například stočit do tvaru šneka a zavěsit jako náušnice nebo z něj vytvořit velké barevné knoflíky, které se budou vyjímat na svetrech.

    Součástí balení je 19 různých profilů.

  9. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na kreativní potřeby

    Polymerové prvky nejen na nehty

    Dekoraci na nehty jsme tu sice už jednu měly, ale tahle má mnohem širší využití. Výrobky z polymeru si nemusíte dělat vždy sami, ale můžete sáhnout po již hotových kouscích. Kromě klasického použití na nehty pod bezbarvý lak lze tyhle využít také pro zdobení oblečení a dalších věcí.

    Pomocí lepidla na textil jimi můžete polepit například svou oblíbenou riflovou bundu. Krásně se budou vyjímat také na krytu mobilního telefonu. Lze jimi polepit také papírové předměty, například krabičky na dárky.

    Balení obsahuje 1000 ks drobných polymerových tvarů.

  10. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na kreativní potřeby

    Steam punk 21. století

    Steam punk se zabydlel nejen v literatuře a na fantasy festivalech, ale také v módě. Malými kovovými klíčky můžete pošít oblečení nebo si k nim pořiďte afro háčky a vytvořte si originální náušnice. Hodí se také pro zalití do pryskyřice a vytvoření originálních broží nebo těžítka na pracovní stůl.

    Ať už hledáte něco pro vlastní tvoření nebo chcete dárek pro někoho blízkého, kdo je na stejné vlně, klíčky vždy najdou své využití.

    Balení obsahuje 20 kovových klíčků.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás