Tipy z AliExpressu: 10 tipů na vychytávky do zahrady

Klára Hrnčířská
Publikováno 7. října 2021

Dekorace do zahrady jsou něčím, co se nikdy neomrzí a neokouká. Počínaje sádrovými trpaslíky a konče starými koly jsme ve finále limitování pouze samotnou velikostí zahrady. Dále jsou tu nejrůznější džbány, prostírání k zahradnímu stolku, nábytek a další vychytávky, které udělají odpoledne na zahradě ještě příjemnější, než bylo doposud.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na vychytávky do zahrady

    Podsedáky do zahrady

    Nebo také podprdelníky, jak jim říká moje babička. Zahradní nábytek je většinou vyroben z plastu nebo z kovu – zkrátka z materiálu, který odolá dešti. Na rozdíl od židlí do interiéru, které mohou být polstrované, je potřeba mít na nábytek do zahrady zvlášť peřinky, které zpříjemní odpolední posezení.

    Vybrala jsem pro vás několik krásných vzorů, které se hodí ke každému typu zahrady. V nabídce najdete 5 krásných motivů od jednoduchého s listy až po styl hippie. Velikost polštáře je 40 x 40 cm a jeho tloušťka je 5 cm. Vyroben je z bavlny. Objednávat lze po jednom kuse, takže si můžete objednat více barevných variant.

  2. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na vychytávky do zahrady

    Tác

    U posezení ještě chvíli zůstaneme. Tentokrát jsem pro vás vybrala praktický tác, na kterém snadno odnesete odpolední kávu nebo zákusek. Tác je menší a hodí se spíše na servírování romantické svačiny pro dva nebo na odnesení dezertu či kávy jen pro vás, pokud si chcete odpoledne v zahradě číst nebo jen tak posedět sami.

    Průměr tácu je 22, 24 nebo 27 cm, jeho výška je 7 cm a po stranách má praktické rukojeti. Je vyroben z ratanu a jeho barva je hnědá. Výška je včetně rukojetí.

  3. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na vychytávky do zahrady

    Džbán na limonádu

    Tentokrát je tu praktický džbán na limonádu nebo ledový čaj. V létě mohou do džbánu spadnout včely nebo vosy a zbytečně se utopit. Je lepší použít zajištěný džbán a včelám dát trochu vody na malý talířek, kde se nebudou moci utopit. Džbán se hodí pro horké letní dny k posezení s přáteli.

    Džbán je vyroben ze zdravotně nezávadného plastu. Jeho objem je 2 L a vybírat můžete ze 4 zajímavých decentních barev. V hubičce je malá mřížka, takže můžete ve vodě nechat plavat citrón či mátu, aniž by se dostala do sklenic, když ji budete nalévat.

  4. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na vychytávky do zahrady

    Romantika ve dvou

    Nemáte zahradní nábytek nebo dáváte přednost romantickému posezení v trávě či na dece ve dvou? Nebo se chystáte pod stan nebo na piknik autem a chcete si zpestřit společný čas. V tom případě se vám může hodit jednoduchý dřevěný stoleček na víno, který vám podrží láhev i skleničky a ještě tu zbude místo na olivy. Stoleček je navíc skládací a otvor na láhev zároveň slouží i jako rukojeť.

    Vybírat můžete ze dvou variant. První je stoleček s rozměrem desky 34 x 30 cm a druhou 24 x 30 cm. Stoleček je vyroben celý ze dřeva. Jeho barva je příjemně teplá.

  5. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na vychytávky do zahrady

    Houpací síť

    U pohodlí ještě chvíli zůstaneme. Tentokrát tu máme klasickou houpací síť, která se výborně hodí na relax na zahradě, pro vypití odpoledního čaje nebo jen tak na lenošení s knížkou. Vybrala jsme pro vás krásně barevnou houpací síť s motivy pruhů, která je vyrobena z látky a ze dřeva. Hodí se do každé zahrady nebo na terasu. Snadno ji pověsíte během chvilky.

    Vybírat můžete ze 4 barevných variant. Nosnost sítě je 75 kg. Její celková délka je 230 cm, délka látkové části je 190 cm a její šířka je 80 cm. Součástí jsou dva provazy na pověšení a praktický obal, do kterého můžete síť uložit během zimních měsíců nebo při převozu na dovolenou.

  6. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na vychytávky do zahrady

    Krmítko pro ptáčky

    V druhé polovině článku se podívejme na praktické dekorace do zahrady. Jako první tu máme klasické dřevěné krmítko pro ptáčky, díky kterému si budete moci užít záplavu pestrobarevných ptáčků během ranního posezení na zahradě. Pokud nemáte kočičku, která by si na ptáčcích pochutnala, dřevěné krmítko ve tvaru stromu se stane ozdobou každé zahrady.

    Krmítko je k dispozici ve 3 velikostech a dvou barevných variantách – světlé a tmavé dřevo. Celkem můžete vybírat ze 3 variant. Bočnice krmítka jsou vyřezány do tvaru stromu a střecha nese motiv listů. Ve střeše krmítka jsou vyvrtány otvory na pověšení. Provázek není součástí balení.

  7. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na vychytávky do zahrady

    Pítko pro včely

    Jak už jsme zmínila u džbánu na vodu, i včely a další hmyz by měly mít k dispozici vlastní zdroj vody. Bezpečné pítko zabrání jejich utopení v konvi s vodou a dalších nádobách, do kterých mohou mít tendenci vlétnout, aby se napily. Jednoduché pítko nezabere příliš místa a na zahradu jich můžete umístit hned několik. Kvůli malému objemu je potřeba vodu pravidelně doplňovat, ale alespoň budete mít jistotu, že je vždy čerstvá.

    Pítko je vyrobeno z plastu a část na vodu je průsvitná, takže můžete vždy zkontrolovat hladinu. Rozměr pítka je 13 x 15 x 8,5 cm.

  8. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na vychytávky do zahrady

    Pítko pro ptáčky

    U pítka ještě chvíli zůstaneme, ale tentokrát se podíváme na variantu pro ptáčky. Tou je keramická miska s ozdobou v podobě keramických ptáčků. Snadno ji postavíte kamkoli do zahrady. Vodu je potřeba pravidelně měnit za čerstvou, a pokud ji umístíte na sluníčko, tak ji také pravidelně doplňovat. Pokud máte kočku, je lepší poohlédnout se po variantě na zavěšení, kterou pověsíte mimo její dosah.

    Vybírat můžete ze 3 barevných variant. Průměr misky je 16 cm a její výška je 8 cm. Vyrobena je z glazované keramiky. Kromě pítka se hodí také jako krmítko například na balkon, kam se nedostanou kočky.

  9. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na vychytávky do zahrady

    Houby bez deště

    Že rostou houby pouze po dešti? Ty keramické rostou i bez deště. A navíc je nikdo nesní ani neutrhne. Keramické houby se hodí na skalku nebo do záhonů, kde nezarostou plevelem. Vhodné jsou také do truhlíků nebo do květináčů v interiéru, pokud nemáte zahrádku. Krásně vyniknou v truhlících se zeleninou na balkoně. Obzvláště na jaře, kdy je zahrada ještě holá a teprve čekáte, až něco vyroste, si můžete zpestřit záhonky pestrobarevnými houbami.

    Součástí balení jsou 4 různobarevné keramické glazované houby. Průměr klobouku je 5 cm a jejich celková výška je 12 cm.

  10. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na vychytávky do zahrady

    Dřevěný truhlík

    Na závěr jsem vybrala dřevěný truhlík s retro designem, ve kterém vynikne každý muškát a který se neztratí na žádném balkoně. Truhlík připomíná starý prvek ze statku, třeba krmítko pro prasátka nebo dřevěný soudek.

    Vyroben je z dřevěných prkýnek spojených kovovými prvky. Vybírat můžete ze 2 různých variant. První verze má rozměr 20 x 9,5 x 11 cm a druhá varianta 32 x 12,5 x 14 cm. Truhlíky můžete kombinovat – zahrada bude vypadat krásně, pokud jich budete mít více v různých velikostech.

Nahlásit chybu v článku

Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás