Tipy z AliExpressu: 10 tipů na vodu

Klára Hrnčířská
Publikováno 1. července 2021

Chystáte se na raft a přemýšlíte, co ještě byste si mohli vzít? Jendo je jisté – vše by mělo být kompletně nepromokavé. Pojďte se s námi podívat na několik vychytávek, které vám pobyt na vodě zpříjemní a zajistí, že dojedete v suchu. Protože kdo by chtěl spát v mokrém spacáku.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na vodu

    Voděodolné hodinky

    Co je voděodolné, to se hodí na vodu. Mezi praktické vychytávky patří také voděodolné hodinky, které vám v každém momentě řeknou, kolik je hodin. Snadno tak dojedete do tábora před setměním. Kromě času mají celou řadu praktických vychytávek jako je minutová, sekundová a mikrosekundová ručička. Kvalitní strojek obstojí i v těch nejtěžších podmínkách.

    Hodinky jsou sice primárně pánské, ale díky bílému provedení je ocení i dámy, které mají do přírody rády masivnější vybavení. Pánové mohou zůstat u klasické černé barvy.

  2. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na vodu

    Voděodolný vak na vodu

    Bez oblečení v suchu to prakticky nejde. I když je většina dnešních batohů nepromokavých, vykoupání v řece nebo v jezeře většina z nich nepřežije. Tedy ano, ale ne v suchu. Pro takové případy je tu praktický nepromokavý vak s rolovacím uzávěrem, díky kterému budete mít všechny vaše věci pěkně v suchu.

    Vybírat můžete z několika velikostí a barevných provedení. Dostupné velikosti jsou 2 L – 22 x 11 cm, 5 L – 32 x 19,5 cm, 10 L – 41 x 19,5 cm a 20 L – 48 x 25 cm.

  3. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na vodu

    Praktický pásek na drobnosti

    V případě, že se převrátíte, byste nikdy neměli riskovat, že přijdete o klíče, kreditní kartu a další cenné věci. Pro tyhle momenty si můžete pořídit praktický pásek, do kterého se vejde vše potřebné. Pokud byste ztratili batoh, můžete si být jisti, že nezůstanete zcela bez prostředků.

    Pásek můžete vybírat v pěti praktických barvách. Jeho váha je 45 g a velikost 45 cm. Pásek má dvě kapsy a je pružný. Pokud naplníte jen jednu z nich, druhá zůstane ve velikosti pásku a nebude dělat hrby. Obě kapsy jsou na klasický zip.

  4. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na vodu

    Návleky na lýtka a boty

    Na vodu se vyplatí mít praktické návleky na lýtka a horní část bot. Veškerá vodní tříšť, která se na vaše nohy dostane, po návlecích zteče a nedostane se do bot, ani nebudete mít mokré kalhoty. Protože i voděodolné oblečení po čase promokne a stejně tak i obuv, pokud je vystavena nadměrnému množství vody.

    Návleky můžete vybírat z pěti výrazných barev, včetně jedněch dětských v tmavě modré. Dětský návlek je vysoký 30 cm a dospělý 45 cm. Návleky se hodí také do vysokého sněhu.

  5. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na vodu

    Nepromokavá lékovka

    Klasické krabičky na léky většinou promoknou. Těsní totiž minimálně. Proto je tu praktická lékovka s dvěma přihrádkami, skrze jejíž závit se nedostane voda. Navíc je opatřena praktickým poutkem, které ji umožňuje připevnit na klíče nebo pomocí karabiny na batoh.

    Lékovka je široká 14 mm a dlouhá 61 mm. Jednotlivé části, které jsou nešroubovatelné dohromady, jsou velké 22 a 27 mm.

  6. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na vodu

    Opravná páska na raft

    I při té nejopatrnější jízdě se může v raftu vytvořit díra. Stačí najet na ostrý kamínek nebo se střetnout s plovoucím dřevem. Abyste neměli po jízdě, hodí se sebou vozit skladnou pásku, pomocí které raft během chvilky opravíte.

    Páska má šířku 5 cm a její návin je 1 m. Součástí balení je lepidlo, kterým pásku přilepíte. Pásku můžete koupit v pěti barevných provedeních podle barvy svého raftu. Díky tomu, že je lepidlo v uzavřené tubě, nevadí, když se celý set během jízdy namočí.

  7. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na vodu

    Nepromokavý obal na mobil

    Aby byla vaše data v suchu, hodí se mít nepromokavý obal na mobil. Pokud nemáte voděodolný mobil a přesto si ho potřebujete vzít na vodu, je vhodné jej ochránit. Obal je průhledný, takže snadno poznáte, zda vám přišla zpráva, aniž byste museli mobil vyndávat.

    Vybírat můžete z osmi barev. Rozměr pouzdra je 10,5 x 19 cm a jedná se o výrobek z PVC, které je přátelské k ekologickému způsobu života. Obal má praktické poutko. Lze jej využít také například pro focení mobilem pod vodou.

  8. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na vodu

    Pláštěnka

    Není to jen vodní tříšť z řeky, před kterou je potřeba se chránit. Na raftu vás může zastihnout také déšť, který dokáže během chvilky promáčet všechny vaše věci. Proto se vyplatí mít sebou rozměrnou pláštěnku, pod kterou se vejdete i s batohem.

    Pláštěnka je rozměrná, takže ji snadno využijí muži i ženy. Rukávy jsou volné, takže snadno schováte celé ruce. Díky praktické modré a růžové barvě budete vidět a neztratíte se zbytku výpravy. Pláštěnka se hodí i během stavění tábora, když začne pršet a během celého roku ji můžete využít při návštěvě města a dalších míst.

  9. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na vodu

    Nafukovací kruh

    Teď se ještě podívejme na nafukovací kruh. Sice strávíte celý den na raftu nebo na jiném plavidle, ale ve chvíli, kdy dorazíte do přístavu, můžete se chtít vykoupat a úplně obyčejně relaxovat. Nebo budete mít třeba k dispozici bazén. Obyčejný nafukovací kruh udělá radost především dětem, ale ocení ho i dospělí.

    Veselý donut můžete vybrat ve čtyřech velikostech a to 80 cm, 90 cm, 100 cm a 120 cm. Ke každému z nich je uvedena také nosnost. I ta nejmenší velikost však unese na vodě dospělého člověka.

  10. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na vodu

    Záchranná vesta pro děti

    Závěrem se podívejme na záchrannou vestu pro děti. Abyste se o své ratolesti nemuseli obávat, pořiďte jim vestu jako prevenci i pro případ, že umí plavat. Voda může být rozbouřená nebo mohou spadnout přes okraj člunu, aniž byste si toho všimli. Pro všechny případy je tu vesta v několika velikostech s klasickým značením S, M a podobně. Na stránce produktu najdete podrobnou tabulku s přesnými rozměry, takže snadno vyberete.

    Vesta je k dostání ve veselém barevném provedení.

Nahlásit chybu v článku

V
Vranice 04.07.2021 – 09:40

Nějak jste pozapoměli napsat že musí liďi připřipočitat clo + dph ktere se musi už platit a min je +200kč takže plaštěnka nestoji 10 ale 210 tim padem na tom ještě hodně prodělate

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás