Tipy z AliExpressu: 10 tipů na věci na běhání

Klára Hrnčířská
Publikováno 29. července 2021

Léto je v plném proudu a většina z nás touží být venku na sluníčku. Jednou z možností, jak tento čas strávit, je sportem. Jako děti běháme přirozeně, nepřemýšlíme nad tím, prostě se rozběhneme. V dospělosti tento druh pohybu z našeho života mizí. Přitom není nad to proběhnout se po parku nebo lesem. Pojďte se s námi podívat na několik vychytávek, které vám běhání zpříjemní.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na věci na běhání

    Držák na mobil

    Většina z nás si během běhání ráda pustí hudbu. Nebo si třeba jen chcete vzít sebou mobil, třeba abyste byli k dispozici na messengeru. V obou případech využijete praktický návlek na nadloktí s kapsou, do které se pohodlně vejde mobil.

    Vybírat můžete ze tří barevných provedení a třech velikostí S, M a L. Na stránce produktu je uveden vždy rozměr neoblečeného návleku, respektive jeho šířka.

  2. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na věci na běhání

    Komplet na běhání – muži

    Teď se podívejme na oblečení. Nejprve tu máme praktický reflexní set pro pány. Kraťasy spolu s tričkem ve fosforové barvě jsou ideální na běhání večer v neosvětlených nebo nepřehledných částech vaší trasy. Kromě již zmíněné barvy je na výběr z dalších pěti. Včetně bílé pro opravdu horké letní dny.

    Vybírat můžete z velikostí M až 3XL. S výběrem velikosti vám pomůže praktická tabulka s rozměry v centimetrech.

  3. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na věci na běhání

    Komplet na běhání – ženy

    Nyní to stejné pro ženy. Vybírat můžete opět z více barev včetně výrazné žluté, v které budete krásně vidět. Upnuté kraťasy dají vyniknout vaší postavě. Pokud si nepotrpíte na upnutá trička, tady je horní díl lehce volnější. Tričko má krátké rukávy a nemá příliš velký výstřih, takže se jen tak nespálíte.

    Součástí stránky s produktem je opět přehledná tabulka s velikostmi v centimetrech. Vybírat můžete z velikostí L až XXXL. Kraťasy mají v pase praktickou gumu.

  4. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na věci na běhání

    Kšiltovka na běhání

    Sluníčko je sice příjemné, ale zároveň je třeba se před ním chránit. Praktická síťovaná kšiltovka zajistí, že vám nebude do očí svítit sluníčko a zároveň bude dostatečně větrat.

    Vybírat můžete z šesti praktických barev ve světlých nebo naopak tmavých odstínech, které se hodí prakticky ke všemu oblečení. Velikost je nastavitelná, takže se nemusíte bát, že vám bude kšiltovka příliš velká nebo příliš malá. Hodí se tedy pro ženy i pro muže.

  5. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na věci na běhání

    Návleky na předloktí

    I když je teplejší počasí, jak se potíte, může vám být lehce zima. Tím spíš, pokud běháte třeba večer. Abyste si nemuseli brát tričko navíc nebo mikinu, stačí přibalit praktické návleky na předloktí a nadloktí s otvorem pro palec. Návleky jsou pružné, takže se krásně přizpůsobí vaší ruce.

    Vybírat můžete z šesti barevných provedení. Velikost je univerzální. Návleky vaši kůži ochrání také před sluncem.

  6. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na věci na běhání

    Bezpečnostní pásky

    Bezpečnost především. Nejen reflexní oblečení, ale také reflexní pásky zvýší vaši viditelnost. Pokud běháte například na cyklostezce, vyplatí se být vidět. Pásky můžete umístit na ruku, na nohu nebo třeba na batoh. Navíc je využijete také při jízdě na kole.

    Vybírat můžete z deseti barevných a desénových provedení. Pásek je navíc k dostání ve třech různých velikostech, pro každou velikost jiný design. Pásek s jedním proužkem má rozměr 35 x 4 cm, pásek se dvěma proužky 33 x 5 cm a pásek se vzorem šipky 34,5 x 5 cm. Jeho velikost je nastavitelná, takže se snadno přizpůsobí ženské i mužské ruce.

  7. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na věci na běhání

    Barefoot boty

    Bez kvalitních bot to nejde. Pokud jste zvyklí běhat v přírodě, například v lese nebo na jiném měkkém podkladu, pohodlné pro vás mohou být barefoot boty na běhání. Barefoot znamená v překladu „na boso“ a v podstatě se jedná o návrat k přirozenému způsobu chůze.

    Boty jsou univerzální, tedy pro muže i pro ženy a lze vybírat z velikostí 39 až 48 v pěti barevných provedení. Praktické rychlozavazování na brzdičku vás nebude zdržovat a díky prodyšnému materiálu budou boty pohodlné i během letních parných dnů.

  8. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na věci na běhání

    Batoh na vodu

    Bez vody to nejde. V létě je dostatečný pitný režim důležitější než víc než kdy jindy. Nedostatečný příjem tekutin během sportu může vést k dehydrataci a ztrátě vědomí. Proto se vyplatí mít sebou praktický batoh s camel backem na vodu. Voda se v něm rovnoměrně rozloží a navíc se přizpůsobí tvaru batohu a zad, takže vás nebude nikde tlačit.

    Batoh s objemem pět litrů pojme také některé další drobnosti. Na předních částech popruhů přes ramena má kapsu na láhev s vodou. Součástí balení jsou dva menší vaky na vodu nebo jeden velký. Zároveň můžete vybírat ze tří barevných variant.

  9. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na věci na běhání

    Sportovní ponožky

    Hodit se budou také praktické sportovní kotníkové ponožky, které jsou schopné absorbovat pot a odvést ho od pokožky. Pečlivě tvarovaný design perfektně sedne na nohu – o ponožkách nebudete ani vědět.

    Ponožky můžete objednávat ve velikosti S a M. Podrobná tabulka s velikostmi vám pomůže s výběrem. Ponožky jsou pro muže i pro ženy, takže pokud běháte ve dvou, můžete si rovnou objednat dvoje.

  10. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na věci na běhání

    Dámské elasťáky na běhání

    Na závěr se podívejme na krásné barevné elasťáky na běhání pro ženy. Na boku mají praktickou kapsu, takže si pohodlně vezmete mobil nebo balíček kapesníků. S krásným originálním duhovým vzorem vám to bude slušet, i když budete zpocené.

    Vybírat můžete z velikostí S, M a L a to ze tří pestrobarevných variant. Podrobná tabulka s rozměry v centimetrech vám pomůže vybrat správnou velikost.

Nahlásit chybu v článku

Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás