Tipy z AliExpressu: 10 tipů na věci k vodě

Klára Hrnčířská
Publikováno 24. června 2021

Léto je v plném proudu a vy se chystáte k rybníku nebo k venkovnímu bazénu. Nebo je právě zima a čeká vás návštěva krytého bazénu? Pro obě situace jsem pro vás připravila několik tipů na vychytávky a věci pro radost z AliExpressu. Teď už si stačí jen vybrat a pořádně si čas u vody užít.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na věci k vodě

    Potápěčské brýle a šnorchl

    Ať už se potápíte doma v bazénu, na koupališti, v rybníce nebo u moře, bez brýlí to nejde. Praktické brýle chránící nejen oči, ale také nos, vám umožní pohodlně se dívat pod vodu, lovit mušle nebo sledovat živočichy.

    Součástí balení je praktický šnorchl, který lze přidělat na pásek od brýlí, takže bude držet sám nad hladinou vody a nebude se vám do něj nabírat voda. Popruh u brýlí je nastavitelný, takže nemusíte řešit velikost. Vybírat můžete ze 4 zářivých barev. Výrazné barvy se vám na pláži nebo pod vodou neztratí.

  2. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na věci k vodě

    Bohémská osuška

    Osuška nemusí být jen hranatá v jednobarevném provedení nebo tuctovém designu. Vybrala jsem pro vás krásnou kulatou osušku s mandalou v zářivých barvách. Lze se do ní zabalit nebo ji použít jako deku. Na pláži plné osušek bude krásně vidět, takže vždy snadno najdete své místo.

    Vybírat můžete z 18 krásných motivů. Průměr osušky je 150 cm, váží 450-500 g a je vyrobena z mikrovlákna.

  3. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na věci k vodě

    Lehátko do vody

    Praktické plovoucí lehátko do bazénu vám dovolí vznášet se ve vyhřáté vodě celé hodiny, aniž byste se museli starat o to, abyste se neutopili. Lehátko má praktické opěradlo a opěrky pro ruce, které jsou zároveň nafukovací a ve vodě vás budou nadnášet.

    Vybírat můžete ze 4 krásných barev. Rozměr základny nafouknutého lehátka je 100 x 120 cm.

  4. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na věci k vodě

    Plovací kruh – plameňák

    Plovací kruh pro děti ve tvaru plameňáka. Které dítě by si takový nepřálo? Nebudete muset mít strach, že se dítko utopí a navíc mu uděláte radost. Praktické otvory na nohy zajistí, že kruhem nepropadne. Kruh je vhodný pro tříleté děti.

    Velikost kruhu je přibližně 83 x 71 cm a jeho výška je 53 cm. Samotný prostor pro sezení je 22 cm. Součástí nabídky je možnost dokoupit si mechanickou nafukovací pumpu za přibližně poloviční cenu, než je cena kruhu.

  5. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na věci k vodě

    Bábovky na pískoviště

    S dětmi to bez pískoviště nejde. A na pískovišti to nejde bez bábovek. Pamatujete si, jak jste jako malí stavěli hrady z písku? Sama jsem jich postavila nepočítaně. Tenkrát jsem si musela vystačit sama. Dnes lze dětem koupit bábovky, které jim pomůžou postavit složité hrady během chvilky.

    Vybírat můžete z červené a modré barvy bábovek. Součástí balení jsou 4 bábovky. Velikost zdi je přibližně 9 x 3 x 6 cm. Pyramida má rozměr 6 x 6 cm a výšku 6,5 cm. Velikost schodů je 6 x 6 cm a jejich výška 5 cm. Cimbuří má rozměr 7 x 7 cm a jeho výška je 3,5 cm.

  6. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na věci k vodě

    Pěnová nudle

    Pamatujete si pěnové nudle? Měl je snad každý krytý bazén, do kterého se jezdilo na plavání. Daly se využít snad k čemukoli. Od nadnášení přes vytvoření ohraničeného prostoru až po stavbu všemožných objektů. Také je lze sukovat dohromady.

    Nudle můžete vybírat ze tří barevných provedení. Jejich délka je 150 cm a průměr 6,5 cm. Váha jednoho kousku je 90 g. Spojovníky, které jsou vidět na obrázcích, nejsou součástí balení.

  7. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na věci k vodě

    Nafukovací zbraně

    V nafukovacím provedení lze koupit snad cokoli. Včetně nafukovacích mečů a šavlí. Tentokrát jsem pro vás a vaše ratolesti vybrala výbavu, bez které se neobejde žádný pořádný pirát. Vybírat můžete hned z několika designů, včetně rytířského meče.

    Délka nafukovací šavle se zlatou rukojetí je 57 cm, šavle se zelenou rukojetí je dlouhá 70 cm a rytířský meč má délku 80 cm. Součástí stránky je podrobný certifikát s dalšími parametry produktu upřesňující složení výrobku a věk dítěte.

  8. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na věci k vodě

    Plavky – ženy

    Zbývají poslední tři produkty. Na závěr jsem si pro vás připravila výběr plavek pro ženy, pro muže i pro děti. Začněme těmi pro dámy. Krásné dvoudílné plavky s vysokými kalhotkami krásně vytvarují vaši postavu. Nařasený horní díl pomůže podtrhnout horní partie. Kalhotky jsou zdobeny elegantním šněrováním, které má pouze designový účel.

    Vybírat můžete z 12 barevných variant. Vedle jednobarevných je tu i několik s barevnými kalhotkami a jednobarevným horním dílem. K dispozici jsou velikosti S až XL. S výběrem velikosti vám pomůže tabulka s rozměry v centimetrech.

  9. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na věci k vodě

    Plavky – muži

    Jako další tu máme plavky pro muže. Vybrala jsem klasické volné kraťasové plavky v pase na tkaničku s délkou kousek nad kolena. Plavky mají klasickou síťovanou vložku. Vybírat můžete ze 14 jednoduchých a minimalistických desénových vzorů. Plavky mají v přední části designové štepování připomínající poklopec.

    Výrobek je k dispozici ve velikosti M až 4XL. S výběrem velikosti pomůže praktická tabulka s rozměry v centimetrech.

  10. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na věci k vodě

    Plavky – dívky

    Na konec jsem si nechala plavky pro dívky. Vybrala jsem krásné prostřižené plavky, které jsou však zároveň vcelku, takže se jednotlivé kusy od sebe nepoztrácí a zároveň vzbuzují efekt dospěláckých plavek. Zdobeny jsou malou mašlí. Dále jsou tu klasické jednodílné plavky s kanýry a nakonec i ty dvoudílné, s krásným řasením kolem ramen.

    K dispozici je 21 barevných variant ve velikosti 104 až 164. S výběrem velikosti vám pomůže tabulka s podrobnějšími údaji.

Nahlásit chybu v článku

Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás