Tipy z AliExpressu: 10 tipů na tradiční i originální velikonoční dekorace

Lapetka
Publikováno 11. března 2021

Velikonoce jsou za dveřmi a mnoho z nás už začíná přemýšlet, jak letos ozdobí svůj domov. Přinášíme vám 10 tipů, které vaši každoroční velikonoční výzdobu ozvláštní a které seženete na čínském internetovém obchodě AliExpress za pár korun, a často dokonce i bez poštovného.

S nákupem vám pomůže náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na tradiční i originální velikonoční dekorace

    Velikonoční věnec na okno či dveře

    Hodí se jak do interiéru, například na okno, tak i třeba na venkovní dveře. Krásně barevný velikonoční věnec se zajíčkem, mašlí, kvítím a barevnými vajíčky. Je vyhotoven v jasných, jarních barvách a jako velikonoční dekorace zcela jistě vaši domácnost rozjasní.

    Věnec má celkovou délku 30 cm, 15 cm je obvod věnce samotného, zbylých 15 cm zabírají 3 zavěšená vajíčka i se stuhou. Věnec je možné pořídit ve více barevných variantách.

  2. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na tradiční i originální velikonoční dekorace

    Rohožky s různými velikonočními motivy

    Dejte všem najevo, že velikonoční atmosféra už ovládla i vaši domácnost. Pořídit si za tímto účelem můžete krásně barevné rohožky, které skvěle evokují jaro a rozkvetlou louku plnou barev. Na výběr je několik motivů, od tradičních po ty vtipnější, díky kterým můžete nevědomky vylepšit náladu a vykouzlit úsměv na rtu i náhodným kolemjdoucím!

    Rohožka je vyrobená z voděodolného plastu a hodí se do interiéru i před venkovní dveře, kde může sloužit jako dekorace. Její rozměry jsou 60 x 40 cm.

  3. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na tradiční i originální velikonoční dekorace

    Ozdobná kapsa na příbory

    Ne nadarmo se říká, že člověk jí i očima. Usednout ke krásně prostřenému stolu je zážitek, který jistě uvítá každý z nás, a který společné večeři nebo obědu dodá nádech jedinečnosti. S ozdobou velikonoční tabule jistě pomůže tento tip – ozdobná kapsa na příbory, do které snadno vsunete lžičku, nůž i vidličku. Obal vypadá stylově a zcela určitě navodí tu správnou, sváteční atmosféru.

    V balení jsou 4 kapsy z netkané textilie, každá o rozměrech 9 krát 13 cm. Vypadají skvěle i jen tak, takže poslouží jako velikonoční dekorace i pokud nemáte zrovna prostřeno.

  4. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na tradiční i originální velikonoční dekorace

    Materiál na výrobu vlastního, originálního velikonočního věnce

    Tip určený zejména tvořivým a zručným osobám. Pokud máte rádi originalitu, pak jistě sáhnete po zboží na odkaze níže. Za cenu od zhruba 20 do 100 Kč nakoupíte vše potřebné pro to, abyste si vyrobili vlastní věnec. Pokud trpíte nedostatkem fantazie, ale tvoříte rádi, nenechte se odradit, předloh naleznete na internetu mnoho.

    Zakoupit můžete barevná plastová vajíčka, umělé kytičky i velikonoční nápisy, ratanová hnízdečka i holé věnce různých velikostí, které si sami dozdobíte. V nabídce jsou také LED svítící ozdoby – barevná vajíčka, nebo siluety zajíčků se srdíčky.

  5. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na tradiční i originální velikonoční dekorace

    Povlak na polštář v různých velikonočních motivech

    Velikonoční dekorace nemusí končit jen u věnečků a kraslic. Ozdobit můžete i předměty, které v domácnosti běžně používáte, například polštáře. Povlaky lze zakoupit v mnoha různých designech, od tradičných s malovanými obrázky, přes ty s modernější grafikou, až po netradičnější černé varianty s minimalistickými vzory.

    Rozměry všech povlaků na polštář jsou 45 x 45 cm.

  6. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na tradiční i originální velikonoční dekorace

    Figurky roztomilých zajíčků vyrobených ze slámy

    Milovníkům přírodnějších dekorací se bude jistě líbit tento tip. Postavičky roztomile oblečených zajíčků, vyrobených z umělé slámy, v krásných, pastelových barvách. Každý zajíček je vybaven mrkvičkou, nářadím, nebo košíkem s velikonočními vajíčky a působí, jako by šel ze sobotního trhu.

    Zajíčky zakoupíte v mnoha různých variantách, které se liší barevně, vybavením zajíčka, jeho velikostí (postavičky jsou 32 až 45 cm vysoké), oblečením nebo tím, jestli jde o pana zajíčka, nebo paní zajíčkovou :) V nabídce je i několik zaječích párečků.

  7. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na tradiční i originální velikonoční dekorace

    Velikonoční vykrajovátka s reliéfem

    V tipech na velikonoční dekorace nezapomínáme ani na amatérské cukrářky a cukráře. Všichni kuchtíci si jistě zamilují sadu vykrajovátek, které mají ve vnitřní části reliéf. Vykrajovátka jsou vhodná na perníčky, sušenky, nebo různé dekorace z marcipánu. Díky reliéfu vytvoříte na všech těchto výrobcích nádherný, netradiční a ozdobný vzor.

    Vykrajovátka zakoupíte ve 4 různých sadách, balených vždy po 4 kusech s reliéfem, nebo v sadě po 5 kusech obyčejných vykrajovátek (jen obvodová část, bez vnitřního reliéfu). Rozměry (výška i šířka) všech vykrajovátek se pohybují v rozmezí od zhruba 3 do 7 cm.

  8. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na tradiční i originální velikonoční dekorace

    Velikonoční skřítek

    Variace na skandinávské skřítky, kteří dle pověstí střeží domov a chrání jejich obyvatele před neštěstím. I tak se dá pojmout velikonoční dekorace. Pokud nelpíte na tradicích, máte rádi neobvyklé předměty a severskou kulturu, tuto ozdobu si doslova zamilujete. Skřítci jsou dokonalou kombinací tradičního s moderním a díky decentnímu vzhledu a pastelovým barvám mohou sloužit jako dekorace do bytu i dětská hračka.

    Skřítci jsou zhruba 30 cm vysocí a 13 cm širocí. Sehnat je lze v mnoha barevných variacích.

  9. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na tradiční i originální velikonoční dekorace

    Dekorační kolíčky s velikonočními zajíčky

    Sada 10 drobných, dřevěných dekoračních kolíčků, ozdobených v přední části různobarevnými velikonočními zajíčky. Lze je použít kdekoliv v domácnosti, jako velikonoční ozdobu, k přichycení pytlíčku s pomlázkou, nebo například pro zpestření vzkazu s přáním hezkého dne členům rodiny. Využití je mnoho a v domácnosti se rozhodně neztratí.

    Kolíčky i zajíčci jsou dřevění, velikost každého z nich je 3,5 x 0,7 cm.

  10. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na tradiční i originální velikonoční dekorace

    Veselý velikonoční věnec na dveře

    Pokud vám nechybí smysl pro humor, po tomto velikonočním věnci prostě musíte sáhnout! Je vyroben v zářivých, ale vkusných barvách, ozdoben mnoha stuhami, drobnými velikonočními vajíčky, kytičkami a větvičkami. To úplně nejlepší a jedinečné, co na něm je, je však plyšový zajíček, který vypadá, jako by se snažil věncem proskočit do bytu či domu a z věnce mu tak čouhá ven už jen zadeček s ocáskem, pacičky a velké, králičí uši :)

    Rozměr věnce je 40 x 55 cm a pokud se rádi odlišujete jedinečnými doplňky, je tohle pro vás ta správná volba.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás