Tipy z AliExpressu: 10 tipů na stanování

Klára Hrnčířská
Publikováno 8. července 2021

Ať už jedete pod stan na jeden den do přírody nebo se chystáte na festival, v obou případech se vám bude hodit několik praktických vychytávek, které zachrání nejednu situaci. Navíc si uděláte radost praktickými drobnostmi, o kterých jste možná ani netušili, že existují. Nebo vás dosud nenapadlo, že by se hodily právě pro vás.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na stanování

    Praktický nafukovací polštářek

    Praktický nafukovací polštářek se hodí nejen do letadla nebo na dlouhou cestu autobusem. Využijete ho i při stanování, kdy nemáte prostor brát sebou klasický polštář. Bez něj se nevyspíte a přitom potřebujete ušetřit místo. Nafukovací polštářek je skladný a lehký.

    Váží pouhých 50 g a jeho rozměry jsou 44 x 26 cm. Vybírat můžete ze šesti barevných provedení.

  2. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na stanování

    Praktické pánské kalhoty

    Praktické nepromokavé kalhoty s mnoha kapsami využijete především v chladných a deštivých dnech, kdy potřebujete mít pohodlí. Na kolenou mají praktické záševky pro cestu obtížným terénem, takže o nich nebudete ani vědět.

    Vybírat můžete z šesti velikostí. Kromě klasického značení M, S atd. je u jednotlivých velikostí uveden rozměr v centimetrech, takže nehrozí, že by vám došel kousek, který bude příliš velký nebo naopak malý. K dispozici jsou 4 barevná provedení v zálesáckých odstínech.

  3. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na stanování

    Praktický outdorový batoh

    Praktických batohů není nikdy dost. Někdy je potřeba větší batoh, jindy menší, sportovní nebo elegantní. Tentokrát tu máme praktický sportovní kousek, který při jeho objemu 60 L využijete především na outdoor ne několikadenní trek.

    Vybírat můžete ze 4 barev. Batoh má na zádech ventilační systém, nespočet kapes, bederní a hrudní pás a praktické síťované ramenní popruhy.

  4. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na stanování

    Samonafukovací karimatka

    Název těchto karimatek zní sice samonafukovací, ale oproti prvotní představě je potřeba jim trochu pomoci. Karimatka má na boku ventilek a uvnitř pěnu, která se po povolení ventilku začne plnit vzduchem. Karimatka se téměř celá nafoukne sama, ale ke konci je potřeba ji dofouknout. Je mnohem pohodlnější než klasická pěnová karimatka a skladnější než nafukovací lehátko.

    Vybírat můžete ze dvou barev. Její velikost je 188 x 65 5cm. Ve srolovaném stavu je velikost pouhých 65 x 15 x 15 cm, podle prodejce. Z vlastní zkušenosti však mohu říct, že ji lze srolovat na menší rozměr. Karimatka má na bocích cvočky, takže lze koupit dvě a spojit je dohromady. Vytvoříte tak partnerskou karimatku.

  5. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na stanování

    Praktický stolek na večeři s vínem

    Tohle se může zdát na první pohled jako nesmysl, ale představte si, že berete pod stan svou drahou polovičku, kterou chcete překvapit nebo jen přespáváte pod stanem kousek od domu během pracovního týdne. V obou případech si můžete večer zpestřit praktickým stolkem na víno a skleničky.

    V rozloženém stavu je jeho výška 40 cm a průměr 20 cm.

  6. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na stanování

    Nádobí na vařič

    Chystáte se připravit si oběd v přírodě? Guláš nebo těstoviny už nebudou problém. Z vlastní zkušenosti vím, že s tím správným nádobím snadno vykouzlíte oběd během půl hodinky.

    Součástí balení jsou hrnec, konvice a pánev. Rozměr hrnce je 170 mm x 90 mm, rozměr pánve je 17 5mm x 45 mm a čajová konvice má kapacitu 0,8 L. Všechny kousky mají praktické skládací ucho, které je opatřeno silikonem, díky kterému si nepopálíte prsty. Všechny tři kousky navíc lze složit dohromady, takže zaberou opravdu málo místa.

  7. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na stanování

    Láhev na vodu

    Praktická láhev na vodu nesmí chybět v žádném horkém letním dni. Ani během zimního stanování, ale teď v létě ji oceníte mnohem víc. Plast je lehký a moderní materiál a láhve na vodu se vyrábí z nezávadného složení. Praktické víčko s očkem umožňuje připnout láhev na batoh, například pomocí karabiny. Kvalitní šroubovací uzávěr zajistí, že se voda nevylije.

    Láhev v příjemné červené barvě můžete koupit ve čtyřech velikostech a to 1,5 L – 100 x 260 mm, 1 L – 98 x 190 mm, 0,75 L – 73 x 250 mm a 0,5 L – 73 x 190 mm.

  8. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na stanování

    Batoh na vodu

    Na stanování bere většina z nás objemný batoh, do kterého se vejde karimatka se spacákem. Na několikadenní trek je to super, ale ve chvíli, kdy táboříte delší dobu na jednom místě a chcete si udělat výlet na pár hodin, vyplatí se mít v batohu schovaný menší batůžek pouze na vodu, ideálně s hydrovakem.

    Objem hydrovaku je 3 L a vybírat můžete z několika barevných provedení batohu. Batoh s prázdným hydrovakem váží pouhých 400 g a na zádech má prakticky aerodynamický větrací systém.

  9. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na stanování

    Unisex komplet – bunda a kalhoty

    Pány jsme už oblékli, teď se ještě podívejme na praktický kousek pro něžné pohlaví. Na své si však přijdou i muži – set kalhot a bundy je totiž unisex. Praktický komplet dostanete v několika velikostech v klasickém značení S, M atd. U jednotlivých variant je napsána také velikost v cm, takže snadno vyberete tu správnou velikost. Vybírat můžete z několika zálesáckých barev. Oblečení má praktické kapsy na peněženku, klíče a další drobnosti.

  10. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na stanování

    Multifunkční šroubovák na kolo

    Multifunkční šroubovák využijete na dotažení komponentů na kole. Má tvar praktické vločky, která se dobře drží v ruce a je především skladný. Snadno ho pověsíte na klíče nebo schováte do malé kapsičky na kole.

    Skrývá v sobě 18 nástrojů. Vybírat můžete z mnoha barev.

Nahlásit chybu v článku

Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás