Tipy z AliExpressu: 10 tipů na péči o nehty

Klára Hrnčířská
Publikováno 12. srpna 2021

Každá žena ráda pečuje o své nehty. Je to příležitost jak dát vyniknout svému vkusu za všech okolností. Při sportu, na poradě nebo i při koupání. Nehty jsou vaší součástí a nemusíte je nikdy odkládat, na rozdíl třeba od oblečení na večírek nebo kostýmku na poradu. Pojďte se s námi teď podívat, co vše si můžete pro péči o nehty koupit.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na péči o nehty

    Nálepky na nehty

    Samolepky na nehty už jsem vám sice v jedněch tipech z AliExpressu doporučovala, ale těch krásných není nikdy dost. Díky široké nabídce dáte snadno najevo, zda vás zajímají spíše přírodní motivy, jaké jsou vaše oblíbené barvy a zda máte ráda motýly nebo jednoduché ornamentální nápisy.

    Vybírat můžete z téměř 70 motivů. Díky nízké ceně se vyplatí objednat více archů najednou, v různých barvách.

  2. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na péči o nehty

    Klasická manikúra

    Klasickou manikúru doma určitě máte. Tahle je však jistě mnohem obsáhlejší a pomůže vám s péčí o jakékoli nehty. Navíc je v praktickém pouzdře, které si snadno vezmete na dovolenou nebo jen tak do kabelky, kdybyste potřebovala během dne upravit nehty.

    Rozměr pouzdra je 15,7 x 8,8 x 2,3 cm. Set obsahuje 18 ks a nabízí vše od klasických rovných a zaoblených nůžtiček a kleštiček ve dvou provedeních také pilník, nástroje pro péči o kůžičku kolem nehtů, pinzetu na obočí a další vychytávky.

  3. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na péči o nehty

    Hranatý pilník na nehty

    Také jste si nikdy nezvykly na klasický pilník z manikúry? Osobně mi mnohem více sednou tyhle moderní bloky, které především v kabelce neztratím, a navíc mají mnohdy krásný design.

    Blok o velikosti 9 x 3,5 x 2×7 cm má různobarevné strany, které jsou všechny pokryty hrubou strukturou pro pilování nehtů. Při objednání si sice nemůžete vybrat konkrétní barvu, ale všechny pastelové odstíny jsou skutečně moc krásné a laděné do stejného stylu.

  4. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na péči o nehty

    Lak na nehty

    Teď už se ale podívejme na klasické laky na nehty. Určitě se vám jich stejně jako mně válí doma spousta. Většinou ale zaschnout dřív, než je vypotřebuji. Staré laky se dají použít na barvení vajíček, proto si těch nových nakupuji pořád dost a nebojím se, že bych je někdy vyhodila.

    Tentokrát tu pro vás mám téměř 70 krásných sytých a pastelových barev. Objem laku je 8 ml a ve víčku má klasický štěteček na nanášení.

  5. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na péči o nehty

    Oddělovač na prsty

    Pamatujete, když tohle přišlo do módy? Prakticky všechny katalogy s kosmetikou (v době, kdy internet nebyl samozřejmostí), nabízely tuhle vychytávku v nejrůznějších provedeních. Základ však zůstal stejný – jednoduchý pěnový „boxer“, který od sebe oddělí prsty na nohou nebo na rukou, aby se nezničil mokrý lak.

    Oddělovač má velikost 10,5 x 3,4 cm. K dispozici je ve 4 krásných barvách. Sice si při objednání nemůžete vybrat, kterou přesně chcete, ale všechny jsou stejně krásné.

  6. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na péči o nehty

    Leštička na nehty

    Krásně lesklé nehty. Dosáhnout vám jich pomůže praktická leštička na nehty v podobě tužky s několika nejrůznějšími nástavci.

    Samotná rukojeť je dlouhá 16 cm. Součástí balení jsou 4 nástavce pro vyleštění nehtů a jeden kovový pro jemné broušení. Pro provoz jsou potřeba dvě tužkové AA baterie, které nejsou součástí balení.

  7. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na péči o nehty

    Kamínky na nehty

    Drobné kamínky na nehty, které rozzáří každý váš den. Stejně jako samolepky je můžete dát pod barevný lak. Jejich výhoda však tkví v tom, že při použití správného lepidla je můžete nalepit na barevný lak a nehty už nemusíte přelakovávat.

    Kamínky jsou v praktické kruhové krabičce s přihrádkami, do kterých jsou rozděleny podle barev a velikosti. Vybírat můžete z 28-mi barevných variant. Kromě kamínků jsou zde i tenké plátky polymerové hmoty.

  8. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na péči o nehty

    Lepidlo na nehty

    Drobné kamínky už máme, teď ještě lepidlo na nehty. Univerzální lepidlo snadno přilepí nejen kamínky, ale také nejrůznější glitry, třpytky nebo polymerové drobnosti. Lepidlo lze využít také na nalepení nejrůznějších věcí, jako jsou umělé květiny, třeba na párty, kde chcete vyniknout.

    Lahvička obsahuje 10 g lepidla.

  9. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na péči o nehty

    Papírky pro domodelování nehtů

    Pokud si přejete mít delší nehty, není nic snadnějšího, než je domodelovat. Abyste je mohli přesně prodloužit a všechny nehty byly stejné, je vhodné mít pomocné papírky, které se zasunou pod nehet. Značení na papírcích zajistí, že budete mít všechny nehty stejně dlouhé a tvarované.

    Vybírat můžete z několika praktických designů. Jedno balení obsahuje 100 papírků.

  10. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na péči o nehty

    Krabičky na vše

    Na závěr se podívejme na praktické krabičky s drobnými přihrádkami, které se hodí na nejrůznější drobnosti. Můžete v nich uskladnit nejrůznější glitry, flitry, kamínky, korálky, PVC drobnosti a další věci, které používáte při zdobení nehtů.

    Vybírat můžete z mnoha provedení, od krabiček o velikosti 2 x 3,8 cm s jednou přihrádkou až po rozměrné kousky o velikosti 7,4 x 12,9 cm o mnoha přihrádkách. Krabičky se můžou zdát na první pohled malé, ale nezapomínejte, že kamínky na nehty mohou mít i pouhý milimetr Do krabiček se toho vejde více, než by se mohlo na první pohled zdát.

Nahlásit chybu v článku

Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás