Tipy z Aliexpressu: 9 tipů na levné doplňky pro kočky

Marie Janáčová
Publikováno 13. prosince 2018

Máte doma kocoura či kočku? Pořiďte jim praktické vybavení snadno a levně na Aliexpress. Najdete tam mnoho druhů hraček, škrabadel, misek, ozdob a všemožných doplňků. V našem seriálu jsme pro vás tentokrát vybrali devět užitečných věcí pro kočky. Další věci hledejte na Aliexpress v kategorii Cat Supplies.

Se samotným nákupem vám pomůže náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z Aliexpressu: 10 tipů na levné doplňky pro kočky

    Zimní pelíšek

    Kočky klidně prospí polovinu dne a další hodiny prolenoší, proto zaručeně ocení pohodlný plyšový pelíšek. Tento kulatý pelíšek je vhodný především na zimu, je měkký a teplý. Bude sloužit jako perfektní místo k odpočinku.

    Pelíšek je vyrobený ze 100% bavlny, jeho rozměry jsou 50 x 40 cm a váha 250 g. Vybírat můžete ze šesti barev (žlutá, modrá, zelená atd.). Na boku najdete také dekorativní výšivku v podobě tlapky. Tento praktický pelíšek navíc pořídíte za velmi výhodnou cenu.

  2. Tipy z Aliexpressu: 10 tipů na levné doplňky pro kočky

    Osuška

    Některé kočky snášejí koupel dobře, jiné koupání příliš rády nemají, koupel je však důležitá a bude komfortnější, pokud použijete ty správné osušky. Vyzkoušejte tyto ručníky určené speciálně pro vaše mazlíčky (kočky, psi). Kočku po vykoupání vytřete ručníkem do sucha a následně ručník vyždímejte. Ručník je schopný absorbovat větší množství vody a po vyždímání jej můžete použít ihned znovu.

    Hodí se na cesty i na doma. Vybrat si můžete ze dvou velikostí. Rozměr velikosti S je 43 x 32 x 0,2 cm a u velikosti L je to 66 x 43 x 0,2 cm. Cena se liší dle zvolené velikosti.

  3. Tipy z Aliexpressu: 10 tipů na levné doplňky pro kočky

    Závěsné odpočívadlo

    Kočky rády lenoší a často hledají velmi zvláštní místa k odpočinku. Nedělá jim problém usnout na radiátoru, polici nebo třeba na ramínkách v šatníku. Dopřejte jim netradiční odpočívadlo. Tohle závěsné odpočívadlo na židli si kočka zamiluje, bude perfektně splňovat její požadavky k odpočinku, vytvoří si kryté a útulné místo, na kterém si může v klidu schrupnout.

    Odpočívadlo připevníte na nohy židle nebo stolu, nebude vám tedy nijak překážet v bytě. Snadno se zavěsí i sundá. Rozměr lehátka je 40 x 40 cm. Vybrat si můžete ze dvou barev – černé a šedé. Poštovné pro tento produkt je 1,53 dolarů čili 35 Kč.

  4. Tipy z Aliexpressu: 10 tipů na levné doplňky pro kočky

    Protiskluzová podložka

    Praktická podložka pod misky s krmivem se bude bude hodit nejen vaší kočce, ale i vám. Podložka je protiskluzová, kočce se tedy nebudou klouzat packy na hladké podlaze, krmení tak pro ni bude značně komfortnější. Vy zase snadno s pomocí podložky uklidíte nepořádek vzniklý při kočičí svačince. Poházené granule jednoduše vezmete i s podložkou a vysypete.

    Podložka je ve tvaru tlapky a je vyrobena z plastu. Vybrat si můžete ze dvou rozměrů: 60 x 45 cm nebo nebo 40 x 30 cm. Dále si můžete zvolit zelenou, růžovou nebo šedou barvu. Podložka je navíc skladná, stačí ji srolovat a sbalit kamkoliv na cestu. Cena se liší dle zvolené velikosti.

  5. Tipy z Aliexpressu: 10 tipů na levné doplňky pro kočky

    Škrabadlo na drápky

    Chraňte svůj nábytek před poškrábáním, kočky si potřebují pravidelně ostřit své drápky, přichystejte jim proto škrabadla, která mohou “ničit” zcela beztrestně. Vyzkoušejte třeba toto škrabadlo v podobě vlny, které bude sloužit nejen ke škrábání, ale také ke hře. Deska je vyrobená z vhodného materiálu, který se neloupe, kočka jej tak nepozře. není ani příliš tvrdá, takže nedojde k poškození drápků.

    Rozměr škrabadla je 44.5 x 21 x 6 cm. Barva je přírodní hnědá, po bocích jsou obrázky s kočičími motivy.

  6. Tipy z Aliexpressu: 10 tipů na levné doplňky pro kočky

    Odstraňovač chlupů

    Chlupy jsou u domácích mazlíčků věčným problémem. Chcete se pohodlně zbavit kočičích chlupů? Použijte tento šikovný ruční odstraňovač chlupů. Funguje na principu vysavače, přiložíte ho na místo, které chcete zbavit chlupů (gauč, postel apod.), jednoduše zmáčknete tlačítko a chlupy vysajete. Použít ho můžete také přímo na svou kočku, zbaví její kožíšek vypadlých chlupů, které se na ní drží.

    Rozměry produktu jsou 19 x 11 x 6 cm. Poštovné u tohoto produktu je stanoveno na 1,32 dolarů, což je v přepočtu 32 Kč.

  7. Tipy z Aliexpressu: 10 tipů na levné doplňky pro kočky

    Rukavice na chlupy

    Jinou možností, jak se zbavit kočičích chlupů v domácnosti, jsou tyto rukavice. Silikonové rukavice mají na povrchu hroty, které skvěle zachycují chlupy. Stačí si rukavice nasadit a přetřít s nimi povrch, který chcete zbavit chlupů. Chlupy se nachytají na rukavice a potom je jednoduše všechny najednou sloupnete.

    K dispozici jsou dvě varianty rukavic – menší průhledná rukavice, kterou nasadíte přímo na prsty, a větší rukavice klasického střihu. Vybírat můžete z vícero barev, zvolit si taky můžete buď levou nebo pravou rukavici. V balení je vždy dodávána pouze jedna z páru. Rozměr rukavice je 16 x 24 cm.

  8. Tipy z Aliexpressu: 10 tipů na levné doplňky pro kočky

    Obojek s rolničkou

    Obojky jsou spíše výsadou psů, ale i kočkám obojky sluší, pořiďte jim dekorativní obojek s rolničkou. Obojky s potiskem tlapek si zamilujete. Rolničku můžete kdykoliv odepnout a znovu nasadit. Na výběr máte ze šesti barev. Velikost je jednotná tzv. one size. Cena je velmi příznivá.

  9. Tipy z Aliexpressu: 10 tipů na levné doplňky pro kočky

    Škrabadlo k masáži

    Kočky se často otírají o rohy nábytku a masírují si tím pokožku. Z části tuhle masáž provádíte i vy, když kočku hladíte, pokud ale zrovna nejste na blízku, volí ostré hrany skříní nebo hrubé materiály (gauč, koberec). Ulehčete jim práci a připevněte na roh nábytku škrabadlo, o které se mohou poškrábat, kdykoliv se jim zachce.

    Rozměr škrabadla je 9×13 cm. Vybrat si můžete z pěti barev. Škrabadel klidně pořiďte rovnou více a umístěte je na více míst. Uvidíte, že vaše kočka bude s novinkou ve vašem bytě nadmíru spokojená.


J
Jirka 16.12.2018 – 22:42

Rolnicku na obojku by kočky neměly mít. Jsou z toho pak zmatené

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás