Tipy z AliExpressu: 10 tipů na letní obuv pro ženy

Marie Janáčová
Publikováno 17. května 2018

V létě je otevřená obuv nepostradatelná, ať už vyrážíte k vodě nebo na procházku do města. Proč se mučit v teniskách či jiných uzavřených botách, když si můžete pořídit třeba slušivé sandálky. Máme pro vás 10 tipů na dámskou letní obuv z Aliexpressu.

Se samotným nákupem vám pomůže náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na letní obuv pro ženy

    Sandály na nízkém podpatku

    Ideální volbou na léto jsou jednoduché a univerzální sandály, které se hodí skvěle k džínám i k sukni. Vyberte si z béžové, černé, šedé nebo růžové barvy. Sandály mají široký podpatek vysoký max. 5 cm, jsou tedy velmi pohodlné i na celodenní nošení. Zapínání je klasické kolem kotníku.

    V detailních informacích o produktu naleznete návod, jak si změřit vaši nohu, dle toho si vyberete velikost. Prodejce uvádí, že velikosti bot jsou shodné s vaší běžnou velikostí, rozměry si ale raději zkontrolujte, u každého čísla je uvedena délka stélky. V tabulce najdete i převodník velikostí (např. velikost 38 je zde uvedena jako 7,5).

  2. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na letní obuv pro ženy

    Žabky s květinami

    Žabky s květinovou ozdobou plní funkci nejen bot, ale také zajímavého doplňku. Jsou nízké, bez podpatku. Boty nemají klasické zapínání, jsou nazouvací, pásek v zadní části bot je pružný, takže dobře drží nohu.

    Na výběr máte ze tří barev bot – decentní béžová, bílá a výraznější stříbrná. Kromě toho si můžete vybrat ze dvou typů bot. Tabulku s převodem velikostí naleznete v detailu produktu i s délkou stélky. Prodejce nabízí velikosti od 35 do 40. Velikosti by měly odpovídat běžným evropským velikostem. Cena bot je velmi příznivá – začíná na pouhých 148 Kč, větší velikosti jsou o necelé 2 dolary dražší.

  3. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na letní obuv pro ženy

    Sandály s platformou

    Módní sandály na platformě ve třech barevných provedeních si zamilujete. Mají rovnou platformu, jsou pohodlné a hodí se k šatům i ke kalhotám. Sandály jsou nazouvací, bez zapínání. Zadní pásek je pružný.

    Vybírejte ze tří zajímavých barevných kombinací. První možností jsou černé sandály s bílou platformou, dále můžete zvolit černobílou barvu anebo také černo-stříbrnou. Velikosti jsou dostupné od 35 do 40. Prodejce uvádí, že velikost bude sedět taková, jakou běžně nosíte. Opět se ale raději řiďte převodními tabulkami a rozměry.

  4. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na letní obuv pro ženy

    Žabky na platformě

    Slušivé žabky s květinovým vzorem a černou platformou jsou ideální na dovolenou k moři i k běžnému chození po městě v horkých letních dnech. Platforma je v zadní části vyvýšená, v nejvyšším místě měří 6,5 cm.

    Moderní květinový vzor je na výběr ve třech variantách – bílá, černá a modrá. Žabky jsou nazouvací, bez zapínání. Velikosti jsou k mání od 36 do 39. Prodejce uvádí, že velikost sedí taková, jako běžně nosíte, přesto kontrolujte tabulky s rozměry.

  5. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na letní obuv pro ženy

    Sandály na podpatku s výšivkou

    Jednobarevné sandály na vysokém podpatku s výraznou výšivkou. Podpatek je široký, takže pohodlnější k nošení, jeho výška je však 10,5 cm. Pokud tedy nejste zvyklá na vysoké podpatky, volte raději nižší boty. Boty můžete zakoupit ve třech barvách, vybírejte z modré, černé nebo béžové barvy. Materiál připomíná semiš. Zapínání bot je okolo kotníku.

    Boty se skvěle hodí na party ke kalhotám i k sukni či šatům. Výšivky jsou trendy a zaručeně s nimi uděláte parádu.
    Cena začíná na 309 Kč$13.98, je závislá na velikosti bot, větší velikosti končí na ceně 388 Kč$17.55. Tabulka s rozměry a převodníkem je přiložena v detailech produktu.

  6. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na letní obuv pro ženy

    Sandále s puntíky

    Barevné sandále s puntíky vám zajisté rozveselí den. Jsou nízké, pohodlné, vepředu s ozdobnou mašlí. Zapínání je kolem kotníku na řemínek. Jsou nabízeny ve třech barvách – modré, červené a černé. Sandále jsou skladné, takže jsou ideální i na cesty.

    Prodejce uvádí, že velikost bot sedí taková, jakou nosíte běžně. Velikosti jsou dostupné od 35 do 39. Cena je jednotná pro všechny velikosti.

  7. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na letní obuv pro ženy

    Vyšívané baleríny

    Baleríny jsou klasickou letní obuví, kterou zaručeně využijete. Co takhle si pořídit baleríny s květinovou výšivkou? Tento prodejce nabízí 17 druhů takových balerín. Boty jsou v různých barvách a s výšivkami různého vzoru a barev. Baleríny jsou z bavlny a s gumovou podrážkou. Kromě léta se baleríny jistě hodí i na jaro či začátek podzimu.

    Prodejce uvádí, že boty jsou menší než běžné boty, proto si objednejte raději větší velikost. Tu si vyberte podle tabulky s rozměry, která je v detailech produktu.

  8. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na letní obuv pro ženy

    Lakované baleríny

    Lesklé lakované baleríny jsou elegantní a hodí se ke všem příležitostem. Jednoduchý styl bot se vám bude hodit k různým outfitům. K sukni či k šatům mohou doplnit formální pracovní outfit. K džínám budou naopak působit uvolněně a ležérně. Skvěle se budou hodit i na party, pokud neholdujete vysokým podpatkům, či jen tak na kávu s kamarádkou.

    Vybrat si můžete z osmi barev – černé, žluté, bílé, červené modré atd. Velikosti jsou dostupné od čísla 35 do 42. Prodejce uvádí, že velikost sedí taková, jakou nosíte běžně.

  9. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na letní obuv pro ženy

    Nazouváky s květinami

    Trendy nazouváky jednoduchého tvaru. Využijete je především na pláži, ale nazout je můžete i kdekoliv jinde. Jsou maximálně pohodlné a velmi snadno je obujete. Tyto nazouváky si jistě zamilujete. Mají výraznou aplikaci v podobě dvou řad květin. Zbylé provedení je v klasické decentní černé barvě. Barvu květin můžete vybírat z modré, červené a černé barvy.

    Velikosti jsou k mání od 36 do 40. Velikost vyberte takovou, jakou nosíte běžně. V detailech produktu je tabulka s rozměry. Cena nazouváků je velmi příznivá.

  10. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na letní obuv pro ženy

    Plážové žabky

    Pěnové žabky se ideálně hodí na dovolenou, na kamenité pláži vám budou tlumit nárazy do chodidel, na písčité vás ochrání před horkým pískem. Žabky mají látkové pásky. Prodejce nabízí žabky v 11 barevných variantách. Vybírejte z různých barev podrážek i pásků. Většina je s květinovým vzorem. Podrážka je jednobarevná a je vyšší.

    Velikost by měla sedět taková, jakou nosíte. Kontrolujte však rozměry. Dostupné velikosti jsou od 35 do 42. Cena začíná na 167 Kč$7.58 a zvyšuje se s většími velikostmi, končí na 186 Kč$8.44.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás