Tipy z Aliexpressu: 10 tipů na letní obuv pro muže

Marie Janáčová
Publikováno 31. května 2018

Jaké boty pořídit pro muže na léto? Někdo by mohl namítnout, že pro muže není tolik možností jako pro ženy. Omyl! Letní obuvi pro muže je spousta, stačí si vybrat. Vyhledali jsme pro vás 10 tipů z Aliexpressu na moderní letní boty pro muže.

Se samotným nákupem vám pomůže náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z Aliexpressu: 10 tipů na letní obuv pro muže

    Nazouvací boty “slip on”

    Jednoduché minimalistické boty (tzv. slip on), které se skvěle hodí na léto. Jsou otevřenější než klasické tenisky, takže ideální do teplého počasí. Výhodou je, že je místo zdlouhavého šněrování pouze rychle nazujete.

    Čistý jednobarevný design bez vzorů ocení každý, kdo chce univerzální boty hodící se ke každému outfitu. Vyberte si bílé, černé nebo černobílé boty. Velikosti jsou dostupné od 39 do 44. Cena mírně roste u větších velikostí, i tak je ale velmi příznivá. Menší velikosti pořídíte od 11,19 dolarů, u větších čísel cena končí na 12,59 dolarů. Převod velikostí je uveden v tabulce v detailu produktu. Pečlivě si ji pročtěte. Velikost 7 např. odpovídá evropské velikosti 40. Prodejce uvádí, že boty jsou menších rozměrů, proto raději sáhněte po botách o číslo větších, než běžně nosíte.

  2. Tipy z Aliexpressu: 10 tipů na letní obuv pro muže

    Plátěné tenisky

    Tenisky bývají nezbytnou součástí botníku každého muže. Hodí se ke každé neformální příležitosti, jsou pohodlné a snadno je sladíte s oblečením. Pořiďte si tyto tenisky moderního střihu, s kterými zaručeně uděláte parádu. Jsou jednoduché, univerzální, ale zároveň šik.

    Vyberte si z několika barevných variant, ve všech je použita bílá barva podrážky, šněrování a bílého detailu v podobě vlnky. Zbytek je tvořen černou, šedou, červenou, vínovou nebo modrou barvou. Velikost můžete zvolit od čísla 39 do 44, škála je tedy široká a vybere si každý. Prodejce uvádí, že velikost sedí taková, jakou běžně nosíte. Sledujte tabulku s rozměry v detailu produktu. Cena je pro všechny velikosti jednotná.

  3. Tipy z Aliexpressu: 10 tipů na letní obuv pro muže

    Pánské žabky

    Žabky jsou nejvděčnějším obutím k vodě. Na pláži vám zaručeně poslouží, nemusíte je zdlouhavě obouvat, nebudete mít plné boty písku nebo kamínků. Minimálně jedny slušivé žabky na léto jsou určitě dobrou volbou. Pořiďte si např. tyto jednoduché žabky.

    Na výběr máte z několika barev, pásky jsou vždy černé, mění se pouze barva boty – černá, hnědá, šedá, zelená, červená. Velikosti jsou k dostání od čísla 40 do 44, délku stélky zjistíte v detailu produktu. Velikost 40 má např. délku 25 cm, dále délka roste po půl centimetru s každým číslem. Co se ceny týče, žabky jsou doslova za pár korun.

  4. Tipy z Aliexpressu: 10 tipů na letní obuv pro muže

    Pánské sandály

    Pokud preferujete sandále, vyzkoušejte třeba tento atypický design. Jsou elegantnější než klasické pánské sandále. Mají otvor na palec, takže připomínají žabky, zároveň ale mají přezku se zapínáním. Hodí se na dovolenou k vodě i na vycházku do města. V horkém letním počasí je jistě oceníte oproti uzavřeným botám.

    K dostání jsou dvě barevné verze – černá a bílá. Boty jsou minimalistické a univerzální. Velikost je dostupná od 40 do 44. Velikost by měla dle pokynů prodejce sedět taková, jakou běžně kupujete. V popisu produktu najdete přesné rozměry délky jednotlivých čísel.

  5. Tipy z Aliexpressu: 10 tipů na letní obuv pro muže

    Originální tenisky

    Další typ zajímavých tenisek, které oživí váš botník. Tento prodejce nabízí mnoho různých variant plátěných (bavlněných) tenisek – jednobarevných, žíhaných, s vyšší nebo nižší platformou. Tenisky jsou lehké a prodyšné, ideální na letní procházky.

    Vybírat můžete z 25ti variant tenisek, takže si určitě přijdete na ty své. Velikosti jsou dostupné od 39 do 45. V tabulce najdete rozměry všech velikostí. Prodejce v informacích uvádí, že vám padne taková velikost, jakou máte i u jiných bot. Cena je u všech bot stejná, činí kolem 500 Kč. Pouze u nejmenších velikostí vybraných druhů je o necelé dva dolary nižší.

  6. Tipy z Aliexpressu: 10 tipů na letní obuv pro muže

    Pánské espadrilky

    Že jsou espadrilky pouze pro ženy? Určitě ne. Sluší také mužům, ovšem k elegantnějším outfitům. Ke sportovnímu tričku a širokým riflím nepůjdou, naopak k úzkým kalhotám a košili nebo jednobarevnému tričku se budou hodit perfektně, vyzkoušejte je.

    Vybrat si můžete z 15ti barev plátěných espadrilek. Velikosti jsou k dostání až do čísla 44. Vyberte si takovou, jakou běžně nosíte. Délka stélky je uvedena v detailu produktu. Cena je pro všechny barvy i velikosti jednotná.

  7. Tipy z Aliexpressu: 10 tipů na letní obuv pro muže

    Elegantní nazouváky

    Obyčejné nazouváky mohou být také elegantní, nosit je můžete kamkoliv a budete v nich vypadat skvěle. Volte k nim minimalistické oblečení, jednobarevná trička a úzké kalhoty. Výborně se hodí samozřejmě i k vodě. Na výběr máte z černé a bílé barvy.

    Tabulku s velikostmi si můžete prohlédnout v popisu produktu. Velikost sedí taková, jakou běžně nosíte. Cena mírně vzroste s větší velikostí bot. Tyto boty jsou tzv. unisex, v menší velikosti si je mohou pořídit i ženy. Prodejce nabízí více druhů nazouváků, stačí přejít do jeho kompletní nabídky.

  8. Tipy z Aliexpressu: 10 tipů na letní obuv pro muže

    Kotníkové tenisky

    Klasika mezi teniskami – plátěné šněrovací boty typu Converse. Jedná se o velmi oblíbený typ pánských (ale i dámských) bot. V létě jsou skvěle využitelné. Hodí se k mnoha různým outfitům, vynosíte je do města, na festival i na procházku do přírody. Mají vyšší platformu a jsou velmi pohodlné.

    Vybrat můžete ze čtyř barev – černé, modré, bílé a červené. Velikost je k mání od menší chlapecké až po číslo 44. Prodejce uvádí, že velikost sedí taková, jakou nosíte normálně. Stejně jako u jiných bot je tabulka s rozměry níže na stránce prodejce. Cena je mírně vyšší u větších velikostí.

  9. Tipy z Aliexpressu: 10 tipů na letní obuv pro muže

    Klasické sandály

    Pokud jste zastáncem tradičních sandálů a nedáte na ně dopustit, volte tenhle univerzální černý kousek. Jsou v černé barvě, takže se budou hodit ke každému oblečení, tyto boty jsou navíc pohodlné a dobře drží nohu. Velikosti jsou až do čísla 44, vyberte si vaši běžnou velikost.

  10. Tipy z Aliexpressu: 10 tipů na letní obuv pro muže

    Elegantní žabky

    I žabky mohou být elegantní, vyzkoušejte třeba tyto jednobarevné žabky z koženky a gumy. Využijete je při velmi teplém počasí, když nebudete mít chuť dávat nohy do uzavřené obuvi. Vybrat si můžete buď celočerné boty nebo černobílé. Velikost můžete zakoupit až po číslo 45.

    Boty jsou proti předešlým modelům ve vyšší cenové relaci, stále je ale cena příznivá. Se stoupající cenou na Aliexpress očekávejte i lepší kvalitu bot.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás