Tipy z AliExpressu: 9 tipů na doplňky do vlasů

Klára Hrnčířská
Publikováno 2. září 2021

Krásný účes, perfektní vlasy. K tomu vám pomůže celá řada praktických doplňků do vlasů, které během chvilky vykouzlí krásný vzhled. Vybrala jsem pro vás nejen pinetky a sponky, které využijete celoročně, ale také šátky do vlasů, které se hodí především na léto k moři nebo jen tak do města. Tak pojďme na to!

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z AliExpressu: 9 tipů na doplňky do vlasů

    Pinetky

    Klasické pinetky se neztratí nikdy. Ať už vás zlobí neposedný pramen nebo se chystáte na ples a potřebujete upravit složitý večerní účes, vyplatí se mít je vždy po ruce. Jsou skladné, vejdou se do kabelky a neztratí se ani na nočním stolku při vaší každodenní rutině.

    Vybírat můžete ze čtyř barevných provedení – hnědá, světle zlatá, zlatá a černá. Balení o velikosti 6,5 x 11,5 cm obsahuje vždy 24 ks pinetek jedné barvy.

  2. Tipy z AliExpressu: 9 tipů na doplňky do vlasů

    (Ne)jen dětské sponky

    Z těchto sponek jsem byla nadšena. Jsou sice určené primárně pro děti, kterým jimi také uděláte radost, ale hodí se i na párty, na maškarní a všude tam, kde chcete vyniknout v extravagantním stylu. Sponka je průhledná, plastická a jsou v ní přesypávající se flitry. Na sobě má navíc polymerové zdobení ve tvaru ovoce.

    Balení obsahuje vždy jednu sponku podle vašeho výběru. Vybírat můžete z 5 variant.

  3. Tipy z AliExpressu: 9 tipů na doplňky do vlasů

    Falešný šátek do vlasů

    Také se vám tolik líbí šátky uvázané ve vlasech? Sama je miluji, ale neustále zápasím s jejich uvázáním. Proto jsem byla nadšena z gumičky spojené s šátkem – po jejím uvázání to vypadá, jako byste měli ve vlasech skutečný šátek.

    Délka větší rozložené gumičky je přibližně 43,5 cm a její váha je 12,5 g. Vybírat můžete z 28-mi krásných barevných variant. K dispozici jsou gumičky s delšími i kratšími cípy šátku.

  4. Tipy z AliExpressu: 9 tipů na doplňky do vlasů

    Klasický šátek do vlasů

    Teď se podívejme ještě na klasickou variantu šátku do vlasů. Stačí jej poskládat, provléct pod vlasy a uvázat na dva lehké uzlíky nad čelem. Šátek budí dojem venkova nebo letních dnů strávených na promenádě u moře. Jeho jemný vzorek a téměř jednobarevné provedení se hodí téměř ke všemu.

    Vybírat můžete z 9 krásných barevných variant.

  5. Tipy z AliExpressu: 9 tipů na doplňky do vlasů

    Gumičky do vlasů

    Praktických gumiček do vlasů není nikdy dost. Většina se jich někde založí, poztrácí nebo jich zkrátka potřebujete celou zásobu do všech kabelek a do všech šuplíků, kde máte své poklady, aby byly vždy po ruce. Tentokrát jsem pro vás vybrala jednobarevné gumičky, které mám sama odzkoušené. Ve vlasech netahají a navíc se hodí prakticky ke všemu.

    Průměr jedné gumičky je přibližně 5 cm. Každé balení obsahuje 50 kusů v různých barvách. K dispozici jsou 3 balení v pestrých barvách a 1 balení čistě černých gumiček.

  6. Tipy z AliExpressu: 9 tipů na doplňky do vlasů

    Drobné gumičky na copánky

    Na copánky nebo na culíky. Drobné pramínky vlasů totiž jen těžko ukončíte klasickou gumičkou, která z nich bude spíše padat. Pokud se tedy chystáte naplést si celou hlavu drobných copánků, bez těchto gumiček se prakticky neobejdete. Jsou pružné, nepraskají a ve vlasech nejdou téměř vidět. Navíc je využijí i děti do vlasů panenek.

    Průměr jedné gumičky je 1,5 cm. V balení jich je 1000 nebo 2000 a jsou v praktickém zipovém sáčku o velikosti 11 x 17 cm s motivem roztomilé kačenky. Vybírat můžete ze 14 barevných provedení.

  7. Tipy z AliExpressu: 9 tipů na doplňky do vlasů

    Skřipec do vlasů

    Do vany, do sprchy, k bazénu nebo jen tak na doma, aby vlasy nepadaly do očí. Ve všech těchto případech využijete praktický skřipec na dlouhé vlasy, který pojme i velký objem kadeří. Skřipec má klasickou kovovou pružinku, která je u jednobarevných matných variant barvena stejným odstínem jako plast, takže zbytečně nesvítí.

    Vybírat můžete ze 14 barevných provedení v matném nebo lesklém designu. U výrobku sice není uveden přesný rozměr, ale podle fotografií se jedná o velkou verzi skřipce, která pojme dlouhé vlasy.

  8. Tipy z AliExpressu: 9 tipů na doplňky do vlasů

    Drobné skřipečky

    Vedle velkých skřipců se teď podívejme na drobné skřipečky do vlasů, které zachrání každý zbloudilý pramínek. Využijete je nejen na bláznivé účesy typu chobotnice, kdy se z culíku vytahají jednotlivé pramínky, které se připnou do vlasů, ale i na decentní doladění vašeho každodenního outfitu.

    Balení obsahuje 40 skřipečků ve více barvách v jemném lesklém provedení. Velikost jednoho skřipce je přibližně 12 mm a jsou v praktické plastové krabičce.

  9. Tipy z AliExpressu: 9 tipů na doplňky do vlasů

    Šperk do vlasů

    Klasické pinetky s něčím navíc. Tak můžeme nazvat krásné designové šperky do vlasů, které jsou složené z několika jednoduchých drátků, vytvářejících krásné obrazce. Sponky se hodí na ukončení culíků, do drdolů nebo jen tak na culík. Pokud máte velké množství vlasů, můžete pod ně dát drobné neviditelné gumičky, které jsme tu měli o pár tipů výše nebo si pomoci pinetkami.

    Vybírat můžete z 20 krásných designových provedení v barvách zlatá nebo stříbrná. Velikost jednotlivých spon se liší, ale díky kvalitním fotografiím modelek lze velikost snadno odhadnout. Vidět je také samotné zapínání.

Nahlásit chybu v článku

Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás