Tipy z AliExpressu: 10 tipů na dětský tábor

Klára Hrnčířská
Publikováno 27. května 2021

Aby si vaše dítě maximálně užilo dětský tábor, pořiďte mu několik vychytávek, s kterými zazáří a zároveň se bude na tábor o to více těšit. Některé kousky mu můžete zabalit jako překvapení do tašky. Najde je, až se bude zabydlovat v chatce nebo v právě postaveném stanu.

Vybrali jsme pro vás 10 tipů na krásné kousky z AliExpressu, které udělají radost všem klukům i holkám.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na dětský tábor

    Dětské roušky s barevnými motivy

    Zdraví dětí na prvním místě. Abyste si byli jisti, že se vaše dítě vrátí z dětského tábora v pořádku, nezapomeňte mu přibalit dostatečné množství ochranných roušek. A aby se na ně samo těšilo, pořiďte mu sadu s motivem autíček nebo dinosaurů.
    Balení obsahuje 50 ks, takže vaše dítě bude mít několik roušek na každý den. Roušky jsou v dětské velikosti.

  2. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na dětský tábor

    Kulatá peněženka na drobné

    Záleží, jak staré dítko máte, ale pro ty nejmenší budete jistě potřebovat praktickou peněženku, ve které budou moci mít všechny peníze, které jim dáte na útratu. Aby je někam nezaložily a měly je vždy po ruce. Radost jim uděláte malou kulatou peněženkou s motivem dinosaura.

    Vybírat můžete ze 4 motivů v nejrůznějších barvách.

  3. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na dětský tábor

    Tričko s motivem tygra

    Především malé děti ocení tričko s realistickým motivem tygra, který je jako živý. Tričko děti využijí do přírody i na procházku po městě. A hlavně budou všude nepřehlédnutelné. Pro kluky můžete vybrat černé triko s oranžovým tygrem, který vypadá nebezpečně a pro holky jemného tygříka v růžových odstínech.

    Balení obsahuje 1 kousek. Vybírat můžete z 10-ti motivů tygra a několika velikostí. Tabulka velikostí s přesnými centimetry vám pomůže vybrat správný kousek.

  4. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na dětský tábor

    12 kreativních fosforových pastelek

    Žádný dětský tábor se neobejde bez kreativní bojovky. A ta se většinou neobejde bez pastelek. Většinou si na ně při odjezdu nikdo nevzpomene. A tak má sebou dítko jen tužku či propisku a při troše štěstí najde alespoň kousek papíru. S fosforovými pastelkami se však rozhodně neztratí. Zazáří a ještě si kreslení užije.

    Sada obsahuje 12 pastelek.

  5. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na dětský tábor

    Blok na kresbu i malbu

    Tím se dostáváme k samotnému bloku na kreslení. Vhodné je vybrat nějaký s kvalitnějšími papíry, aby do něj bylo možné také malovat. Například blok na akvarel. Sáhnout můžete například po kroužkovém bloku – pokud si dítě rádo své kresby schovává a kreslí hodně, z kroužkového bloku se nepoztrácejí.

    Blok velikosti A4 má 32 papírů a poštou vám přijde náhodně jeden ze 4 krásných motivů.

  6. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na dětský tábor

    Praktická soví krabička na svačinu

    I na táboře je potřeba krabička na svačinu. A to nejen na jídlo, které dáte dítěti z domu. Než se vedoucí vydají s dětmi do přírody, často jim sebou připravují jídlo a někdy si je děti rády dají do své vlastní krabičky, hlavně ty trochu starší. Po návratu z tábora dítě navíc využije krabičku do školy na svačinu nebo mu můžete připravit něco dobrého, když jde s kamarády ven.

    Vybírat můžete ze 4 krásných barevných sovích motivů.

  7. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na dětský tábor

    Gumáky do deštivého počasí

    Děti a bláto. Děti a kaluže. To jsou dvě nesmrtelné kombinace, které si jistě sami pamatujete ze svých dětských let. Než dítěti zakazovat kaluže, je lepší dát mu gumáky a popřát mu, ať si to užije. Tím spíše na táboře, kde je může navíc čekat odpolední výlet v promáčeném lese.

    Vybírat můžete z veselých barevných zvířecích motivů. Gumáky můžete objednávat ve 12-ti variantách a několika velikostech.

  8. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na dětský tábor

    Pláštěnka do deště

    Na gumáky můžeme plynule navázat pláštěnkou. Tu děti využijí nejen na táboře, ale také na škole v přírodě nebo během odpoledne s kamarády, kdy jim ji pro všechny případy dáte spolu s pitím a svačinou do batůžku. Neztratí se ani při společných rodinných procházkách v lese nebo při návštěvě města během deštivého dne.

    Vybírat můžete z pěti veselých barev s různými motivy zvířátek. Pláštěnka je spíše pro menší děti, ale má univerzální velikost a gumičky kolem zápěstí, takže bude sedět i menším dětem.

  9. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na dětský tábor

    Šminky pro malé slečny

    Na závěr se podívejme na tip pro malé slečny. Většinou se na táboře mezi holkami najde několik těch, které sebou dovezou vlastní malovátka. Takové holky jsou většinou středem pozornosti a patřičně si to užívají. Pamatujete si na své první oční stíny? Kolik vám bylo? Nechte svou dceru zažít ten krásný pocit, kdy dostane své první šminky a pořiďte jí je rovnou na tábor, aby se o ně mohla podělit s ostatními holkami.

    Sada obsahuje několik barevných očních stínů a rtěnky.

  10. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na dětský tábor

    Jojo pro velký kluky

    Malovátka pro holky už máme, teď ještě dárek pro kluky. Pamatujete si tátové na své první jojo? Daly se s ním dělat všemožné triky a měl je snad každý kluk ve škole. Hlavně, když bylo něčím zajímavé. Pořiďte svému dítku krásné jojo v metalové barvě, s kterým si vyhraje celé hodiny. A pokud máte doma holku, i jí by jistě udělalo radost.

    Při objednání vám přijde náhodně jedna ze čtyř krásných metalických barev. Jojo má 6,2 cm v průměru.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás