Tipy z AliExpressu: 10 tipů na dárek pro kluka (10 let)

Klára Hrnčířská
Publikováno 9. září 2021

10 let je u kluka složitý věk. Většina rodičů ani neví, co by mu vlastně koupila a přitom byste ho jistě rádi něčím překvapili. Pro tyhle momenty vám přinášíme pár tipů, které udělají radost většině kluků a někdy i holkám v tomhle věku. Někdy to může být drobnost, která potěší mnohem víc, než drahý dárek. Navíc jsme pro vás vybrali dárky, které vaše dítě dostanou od počítače.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na dárek pro kluka (10 let)

    Punkové samolepky

    Školní sešit nebo skříň v pokojíčku. Punková samolepky se dají nalepit prakticky na cokoli. Máte doma rebela od přírody? Tyhle nálepky vyjádří jeho povahu, dovolí mu projevit se uzpůsobit si vlastní životní prostor podle sebe.

    Balení obsahuje 50 nebo 100 černobílých desénových nálepek podle vašeho výběru. Jejich velikost je 4 až 8 cm. Jak se říká, Punk is not dead.

  2. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na dárek pro kluka (10 let)

    Loď pro modeláře

    Z plastových autíček většina kluků dříve nebo později vyroste. Co je však drží je modelační a lepení vlastních aut, letadel a lodí. Pro tvůrčí dětské duše je tu plastový model lodi v 18 různých provedení. Jedná se o různá plavidla.

    Rozměr krabice je 48 x 19 x 5 cm a součástí balení je papírový návod, který vám pomůže loď složit. Balení neobsahuje lepidlo, tmel a další nezbytné vybavení, takže je dárek vhodný spíše pro dítě, které se modelační už věnuje. V opačném případě je nutné další potřeby dokoupit.

  3. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na dárek pro kluka (10 let)

    Originální dřevěné puzzle

    Puzzle baví snad každého bez ohledu na věk. Ať už je vašemu dítěti 8 nebo končí vysokou školu, tenhle dárek potěší vždy. V deseti letech nejvíce. Originální dřevěné puzzle vydrží mnohem déle než ty klasické lepenkové. Mají zářivější barvy a vyvolávají dojem kvality, když je vezmete do ruky.

    Vybírat můžete z 12 krásných barevných motivů s nepravidelnými tvary – kruhové mandaly či zvířátka. Součástí stránky produktu je podrobná tabulka s rozměry v centimetrech.

  4. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na dárek pro kluka (10 let)

    Diabolo

    S diabolek stejně jako s jojem lze blbnout v každém věku. Dostaňte své dítě od počítače a pořiďte mu něco, co ho zabaví na dlouhé hodiny. Pokud ho diabolo nadchne a bude se chtít zlepšovat, prakticky se mu nemůže ohrát. Bude mít zajímavou hračku na ven s kamarády a zabaví se během dlouhých deštivých večerů.

    Diabolo je v nabídce v jednom barevném provedení. Balení obsahuje potřebné hůlky spojené provázkem. Design diabola je originální, je vyrobeno z průsvitného plastu.

  5. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na dárek pro kluka (10 let)

    Autíčko na dálkové ovládání

    Autíčka na dálkové ovládání neomrzí kluky v žádném věku. Uvidíte, že se nadchne nejen dítě, ale také tatínek. Někdy je lepší pořídit autíčka rovnou dvě. Tenhle praktický tréňák s velkými koly projede přes kdejakou překážku. Poradí si s prahem v době i s drobnými kamínky venku v terénu.

    Vybírat můžete ze čtyř zářivých barev. Velikost autíčka je 13,8 x 9,8 x 9,3 cm. Oproti klasickým autíčkům je nezvykle malé, ale o to víc zábavy si s ním užijete v interiéru. Tam, kde by se velké auto jen stěží stočilo, má tohle prakticky neomezený prostor.

  6. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na dárek pro kluka (10 let)

    Helikoptéra na dálkové ovládání

    Zůstaňme ještě chvíli u RC hraček, tedy těch, které jsou řízeny rádiově. Vedle autíček můžete pořídit jako dárek také helikoptéru. Létat s ní můžete nejen venku, ale také v uzavřené hale. Opět je výhodné, pokud se pořídí helikoptér více. Ve větším počtu lidí je to vždy větší zábava.

    Tento model můžete vybírat ve třech různých barvách. Velikost helikoptéry je 225 x 95 x 40 mm. Jedná se o malou roztomilou hračku, která se pohodlně stočí ve vstupní hale a proletí také chodbou. Váha produktu je 43 g. Helikoptéra má během letu zapnuté svítící ledky, takže je krásně vidět. Dálkové ovládání se nabíjí skrze USB. Součástí balení je také manuál.

  7. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na dárek pro kluka (10 let)

    Scrabble

    Scrabble jsou klasika, která nezklame nikdy. Ať už se váš potomek chystá na tábor nebo u něj pravidelně přespávají přátelé, tohle zachrání každý večer. Hra je v angličtině, takže je nutné mít určitou zásobu anglických slovíček. Hra pomáhá rozvíjet jazyk a zautomatizovat si používání anglických slov.

    Součástí balení je praktický pytlík na jednotlivá písmenka a stojánky, které využijete během hry.

  8. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na dárek pro kluka (10 let)

    Šachy aneb hra králů

    U deskových her ještě chvíli zůstaneme. Další nesmrtelnou a oblíbenou hrou jsou šachy. Pomáhají bystřit logické myšlení, zlepšují intelekt a navíc se nikdy neohrají. Každá hra je totiž jedinečná a lze se v nich neustále zdokonalovat. Namísto času stráveného u počítače může váš syn hrát šachy s rodiči nebo s prarodiči.

    Rozměr šachovnice je pouhých 30 x 30 cm, takže lze šachy vzít také do školy nebo na školní výlet. Praktická skládací dřevěná krabička s kovovým zavíráním zajistí, že se figurky neztratí.

  9. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na dárek pro kluka (10 let)

    Sada na kreslení

    Vaše dítě může zaujmout také některá tvůrčí činnost. Abyste zjistili, zda má v sobě skryté výtvarné vlohy a především zda ho to bude bavit, zkuste mu pořídit sadu na kreslení.

    Sada obsahuje skicák, tužky a další drobnosti – tedy vše, co potřebuje do začátku. Navíc je vše v praktickém pouzdře na zip, takže si může vzít kreslení pohodlně ven na zahradu nebo na dovolenou. Rozměr černého pouzdra/obalu je 24 x 20,5 x 3,6 cm.

  10. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na dárek pro kluka (10 let)

    Bezdrátové pecky

    Na závěr se podívejme na bezdrátové pecky. Snad každý kluk miluje hudbu, a aby ji mohl prožít, potřebuje mít kvalitní sluchátka nebo pecky. Takové, které s ním budou moci cestovat. Díky praktické krabičce se pecky neztratí a navíc je bude moci kdykoli nabít.

    Vybírat můžete z několika barevných variant. Pecky vydrží po nabití hrát 4 až 6 hodin. To je tak akorát na jeden den do školy. Nabití trvá pouhé dvě hodiny.

Nahlásit chybu v článku

Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás