Tipy z AliExpressu: 10 tipů na dárek pro dívku (10 let)

Klára Hrnčířská
Publikováno 16. září 2021

V tomhle věku je mladým slečnám stále snadné vybrat dárek. Většinou je začínají zajímat holčičí věci, z panenek už vyrostly a lze jim dát celou řadu dárků. Někdy však může docházet inspirace. Proto jsem pro vás vybrala pár tipů, abyste věděli, co vybrat k nejbližším narozeninám. Nebo jen tak, pro radost. Navíc jsem vybrala dárky, které vaše dítko dostanou od počítače.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na dárek pro dívku (10 let)

    Album na známky

    Zajímavým a určitě neobvyklým dárkem může být album na známky. Určitě máte doma starou korespondenci, stejně jako vaše rodiče či prarodiče. Začátky filatelie jsou zajímavé a určitě ne finančně náročné. Teprve teď zjistíte, kolik se kolem vás povaluje známek na všech dopisech, co jste v posledních letech dostali. Do začátku stačí pořídit pouze album. Další věci jako je lupa nebo pinzeta můžete dokoupit, až když dítko sbírání chytne.

    Album dostanete koupit ve čtyřech barevných provedeních v příjemné kožence. Jeho velikost je 295 x 230 mm a obsahuje 20 stran. Vejde se do něj až 600 známek.

  2. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na dárek pro dívku (10 let)

    Zahradnický set

    Dalším neobvyklým dárkem, který může vaší ratolesti udělat radost je začínající zahradnický set. Ten obsahuje nádobu na pěstování sukulentů a nástroje pro pravidelnou péči. Zkuste své dceři koupit zahradnický set a uvidíte, jestli ji bude zahradničení bavit. Snadno si tak vypěstuje přirozený vztah k přírodě.

    Součástí balení je 15 pomůcek pro zahradničení, případně 16, pokud zvolíte variantu s nádobou pro pěstování. Sada obsahuje malé lopatky, hrabátka, naběrač na zeminu, nádobu pro rosení a další vychytávky. Hlína není součástí balení, stejně jako rostliny.

  3. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na dárek pro dívku (10 let)

    Dětský šicí stroj

    Možná máte doma malou návrhářku a ještě o tom nevíte. Nebo si šije sama na panenky, ale zatím jen v ruce. Jako dítě jsem tenhle šicí stroj měla a musím říct, že to byl jeden z nejkrásnějších dárků. S panenkami jsem si nikdy nehrála, ale ráda jsem na ně šila. Šicí stroj zvládne základy stejně jako ten skutečný – má rovný steh a entl.

    Velikost šicího stroje je 23 x 20 x 7,5 cm a funguje klasicky na šlapací pedál. K jeho provozu jsou potřeba tužkové baterie. Volit můžete mezi touhle variantou a šicím strojem v menším provedení, který je o něco levnější.

  4. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na dárek pro dívku (10 let)

    Sada na výrobu náušnic

    Krásným dárkem může být také sada na výrobu náušnic. Balení obsahuje rokajl (malé korálky) v nejrůznějších barvách a afroháčky. Součástí jsou také ketlovací kleště a další drobnosti. Vše je v praktickém kufříku s přihrádkami, aby se nic nevysypalo nebo nepoztrácelo.

    Do začátku sada bohatě vystačí na výrobu několika párů náušnic. V balení je také návlekový materiál, takže lze začít hned tvořit. Rokajlové korálky jsou jedněmi z nejklasičtějších korálků. Jedná se o obdobu pony beat, jen jsou menší. Kvalitní korálky jsou vyrobeny vždy ze skla, stejně jako v téhle sadě.

  5. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na dárek pro dívku (10 let)

    Dopisní sada

    V dnešní době si děti téměř odvykly psát rukou. Většinu času tráví u počítače na chatu. Zkuste dceři pořídit dopisní sadu – můžete ji motivovat, aby se přihlásila do dopisovacího klubu nebo napsala dopis kamarádce. Když bude dopisní sada dostatečně zajímavá, snadno ji tím nadchnete.

    Tahle dopisní sada má krásné čínské motivy. Vybírat můžete ze 4 barevných variant. Balení obsahuje 8 obálek a 16 dopisních papírů. Papíry mají velice světlý potisk, takže se na ně dá pohodlně psát, aniž by motiv rušil. Jsou bez řádků, takže k nim bude potřeba pořídit lenoch, případně je stačí podložit linkovaným papírem.

  6. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na dárek pro dívku (10 let)

    Skateboard

    Nejen kluci ocení skateboard. I když máte doma slečnu, zkuste jí pořídit skateboard, který ji dostane na chvíli od počítače. Vybírat můžete z mnoha krásných motivů. Skateboard si spolu se svými holkami užijí hlavně tátové – většina z nich si vzpomene, že jako kluci také takoví měli.

    Skateboard je dlouhý 79 cm a samotná kolečka jsou od sebe vzdálená 44 cm. Mezera mezi dvěma kolečky na jedné straně je 15 cm a celková šířka prkna je 20 cm. Celková konstrukce prkna je sestavena z devíti vrstev. Jako dárek je součástí balení sada samolepek na polepení, náhradní díly a nástroj pro montáž koleček.

  7. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na dárek pro dívku (10 let)

    Papírový orel

    Pamatujete, jak jste jako malí pouštěli draky? Dopřejte tento prožitek také svým dětem. Dávno už není nutné vyrábět draky z dřevěných špejlí a hedvábného papíru – teď lze koupit již hotové kousky, které letí sami. Vedle draků můžete pouštět nejrůznější bytosti a zvířata, jako je například orel.

    Celková velikost orla je 140 x 27,5 cm. Praktickou konstrukci snadno složíte a během chvilky k ní připevníte křídla/tělo orla. Součástí balení je také provázek.

  8. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na dárek pro dívku (10 let)

    Samolepky na nehty

    Barevné nálepky na nehty nikdy nezklamou. Byly oblíbené za mého dětství a jsou oblíbené opět. Malé slečny, které se začínají parádit, je vždy uvítají. Na rozdíl od barvy na vlasy mají samolepky tu výhodu, že odrostou mnohem rychleji, případně je lze jednoduše odstranit pomocí odlakovače na nehty spolu s průhledným lakem, kterým je potřeba je přelakovat.

    Vybírat můžete z více jak třiceti sad pestrobarevných motivů. Některé jsou vyloženě dětské, jiné jsou více dospělácké. Objednat můžete set o 18, 30 nebo 40 platech samolepek.

  9. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na dárek pro dívku (10 let)

    Polymerová hmota

    V posledních letech si získala polymerová hmota značnou oblibu. Velké holky z ní dělají šperky, ty menší zvířátka a drobnosti pro panenky. Jedná se o kvalitní plastelínu, kterou lze po vymodelování upéct. Zachová si svůj tvar, aniž by se jakkoli změnila. Mezi její přednosti patří i barevná stálost.

    Balení obsahuje 12, 24 nebo 36 barev. Záleží, které si vyberete. Součástí balení jsou také základní nástroje, které pomohou s modelací. Práce s polymerem rozvíjí manuální zručnost a pomáhá utvořit cit pro barvu.

  10. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na dárek pro dívku (10 let)

    Fixy na textil

    Není nad oblečení, které si dítě samo upraví. Fixy na textil se dají použít na trička, tepláky a další oblečení. Jejich výhodou je, že je není potřeba zažehlovat, takže lze pokreslit i ty nejmenší záhyby, kam byste se žehličkou nedostali.

    Balení obsahuje 12 nebo 24 fix – podle toho, kterou variantu zvolíte. Součástí balení je dárek v podobě tašky, na které je předtištěn motiv pro vybarvení. Vaše malá slečna bude mít novou tašku na nákupy.

Nahlásit chybu v článku

Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás