Tipy z Aliexpressu: 10 tipů na dámské podzimní kabáty

Marie Janáčová
Publikováno 27. září 2018

Podzimní kabáty jsou aktuálně součástí nových kolekcí všech obchodů s oblečením, proto jsou nyní také za nejvyšší cenu. Chcete si pořídit kabát za nízkou cenu právě teď a nečekat na výprodeje? Prodejci na Aliexpressu nabízí mnoho kousků za nízké ceny. Máme pro vás 10 tipů na slušivé kabáty z Aliexpress pro chladné podzimní dny.

Se samotným nákupem vám pomůže náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z Aliexpressu: 10 tipů na dámské podzimní kabáty

    Lehký trenčkot

    Trenčkot je druh kabátu vyvinutý původně jako ošacení pro vojáky, už v 60. letech se ale stal také součástí ženských šatníků, od té doby patří neodmyslitelně k módním kouskům, které musíte mít. Trenčkot bývá utažený v pase a zdůraňuje ženskou figuru. Typické pro trenčkoty jsou tlumené barvy, především béžová, khaki, šedá atd.

    Vyzkoušejte tento trenčkot z Aliexpress. Kabát má dlouhé rukávy, délku po kolena a nízký stojáček. Zapínání je na cvočky, utahování je v pase na šňůrku. K dostání je ve třech barvách – černá, karamelová a khaki. Velikost vybírejte od S po XXL. Přesné rozměry kabátu jsou uvedeny v detailu produktu. Materiál trenčkotu je bavlna a elastan. Cena je o něco vyšší u větších velikostí.

  2. Tipy z Aliexpressu: 10 tipů na dámské podzimní kabáty

    Pončo kabát

    Tento elegantní kabátek v korejském stylu je vhodný pro podzim či jaro. Kabát nemá klasické rukávy, nýbrž průstřihy pro ruce, i tak ale vaše ruce zahřeje podobně jako dlouhý rukáv. Kabát je volný, střihem připomíná pončo. Jeho délka je krátká. Zapínání je na tři knoflíky pod krkem.

    Díky volnému střihu se kabát hodí spíše k úzkým kalhotám. Skvěle ho doplní vysoké kozačky nebo třeba nadkolenky. Kabát je vyroben z vlny. K dostání je v černé barvě a ve velikostech S až XXL. Při objednávce zvolte odeslání z Číny, ze zbylých tří zemí nedoručují produkt do Čr.

  3. Tipy z Aliexpressu: 10 tipů na dámské podzimní kabáty

    Šedý žíhaný kabát

    Kabát klasického střihu s žíhaným vzorem vás na podzim zaručeně zahřeje a vytvoří slušivý outfit. Délka kabátu je krátká, rukávy jsou dlouhé. Kabát má dvě boční kapsy a zapínání na jeden velký knoflík uprostřed. Kolem krku se nachází nízký stojáček a otevřený límec, v chladnějším počasí kabát doplňte o vhodný šátek či šálu.

    Barva kabátu je šedá s žíháním, podšívka je černá. Velikost vyberete od S až po 6XL, vybere si tedy opravdu každý. Detailní rozměry najdete v tabulce přiložené k velikostem “Sizing info”. Cena lehce stoupá s většími velikostmi.

  4. Tipy z Aliexpressu: 10 tipů na dámské podzimní kabáty

    Kabát s vázáním

    Jednoduše střižený kabát s velkým límcem vypadá elegantně a na podzim se skvěle hodí. Kabát je dlouhý zhruba do poloviny stehen, má dlouhé rukávy a vázání v pase v podobě silného pásku. Je nabízen ve třech barvách – černá a podzimní hnědá či tmavě zelená.

    Velikosti najdete u tohoto kabátu od S po XXL. Materiál kabátu je polyester. U tohoto produktu je poštovné 2,03 dolarů čili 44 Kč.

  5. Tipy z Aliexpressu: 10 tipů na dámské podzimní kabáty

    Trenčkot s květinovou výšivkou

    Výšivky jsou stále v kurzu a na kabátu vypadají vskutku zajímavě, vyzkoušejte třeba tento slušivý trenčkot s vyšíváním na rukávech. Kabát je dlouhý zhruba do půlky stehen, má dlouhé rukávy a vázání v pase na šňůrku. Vpředu najdete límec a dvě postranní kapsy. Kromě vázání je zapínání na cvočky.

    Kabát můžete zakoupit v modré nebo vínové barvě. Velikosti jsou zdánlivě nadměrné – od XL po XL, čínské velikosti jsou ale obecně menší než naše evropské, proto se řiďte tabulkou s rozměry. Pokud nosíte např. velikost M, je pravděpodobné, že některá z nabízených velikostí vám bude rozměrově vyhovovat.

  6. Tipy z Aliexpressu: 10 tipů na dámské podzimní kabáty

    Plyšový kabátek

    Po oblečení tohoto kabátku se budete cítit, jako byste se doma zabalili do deky. Nejen že vypadá roztomile, ale je v něm opravdu teplo, pro podzimní dny je jako vyšitý. Kabát je krátký s dlouhými rukávy, bez zapínání. Má velkou kapuci a na koncích zúžené rukávy pro větší izolaci tepla. Na boku najdete dvě kapsy.

    Kabát je nabízen dokonce v osmi barvách – růžová, khaki, šedá, černá, hnědá, modrá, zelená a kávová. Velikosti vybírejte od S po XXL. U tohoto kabátu je poštovné, které činí 0,53 dolarů (12 Kč), i tak je ale za velmi příznivou cenu.

  7. Tipy z Aliexpressu: 10 tipů na dámské podzimní kabáty

    Asymetrický kabát

    Tento kabát můžete nosit dvojím způsobem, pokud si jej necháte rozepnutý, bude vám volně splývat a vytvoří vpředu zajímavý střih podobný některým cardiganům. Pokud jej zapnete, vznikne vám netradičně řešený kabát s asymetrickým střihem. Kabát se zapíná vzadu na rameni. Je oživen o černý lem a zipy na rukávech.

    Použitým materiálem je bavlna a polyester. Velikosti jsou k mání od S po XXXL. Barvy jsou k dostání černá, modrá, šedá, zelená, khaki růžová a vínová.

  8. Tipy z Aliexpressu: 10 tipů na dámské podzimní kabáty

    Mikinový kabát s kapucí

    Vyzkoušejte kabát v podobě dlouhé mikiny, jedná se o pohodlný kousek, který můžete využít především k úzkým kalhotám či legínám. Kabát má střih klasické mikiny, ale s délkou zhruba po kolena. Má dlouhý rukáv se zúžením na koncích a dvě boční kapsy. Je doplněn o větší kapuci a kontrastní bílou šňůrku. Zapínání je klasicky na zip přes celou délku.

    Kabát je k dostání v osmi barvách – černá, světle a tmavě šedá, zelená, růžová, světle a tmavě modrá a vínová. Velikosti jsou dostupné od S až po XL. Materiál kabátu je bavlna s polyesterem.

  9. Tipy z Aliexpressu: 10 tipů na dámské podzimní kabáty

    Dlouhý oversized kabát

    Minimalistický kabát rovného střihu bude ideálním společníkem v chladnu. Je dlouhý až do půlky lýtek, má dlouhé rukávy a límec. Kabát je tzv. oversized čili záměrně v nadměrné velikosti, je tedy volnější a objemnější. Má dvě postranní rovné kapsy. Zapínání je na jeden knoflík vpředu.

    Je nabízen ve čtyřech barvách – černá, šedá, khaki a zelená. Velikosti jsou k dostání od S po XXL. Cena stoupá o necelý dolar s většími velikostmi. Použitým materiálem je bavlna a polyester.

  10. Tipy z Aliexpressu: 10 tipů na dámské podzimní kabáty

    Džínový kabát

    Džínové bundy jsou neustále v módě, pořiďte si jednu i na podzim. Tato bunda je dlouhá zhruba do půlky stehen, má dlouhé rukávy a je lehce oversized čili volnější. Zapínání je vpředu na knoflíky. Na bundě najdete ozdobné rozedření a vytahané nitky. Bunda má dvě náprsní kapsy a dvě boční kapsy a límeček.

    Velikosti jsou nabízeny od S po XL. Rozměry najdete v detailu produktu. Použitým materiálem pro bundu je polyester.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás