Tipy z AliExpressu: 10 tipů na cestování

Klára Hrnčířská
Publikováno 3. června 2021

Doba je složitá a současná situace nám brání v cestování za hranice. A pokud se přece jen rozhodnete vycestovat, potřebujete potvrzení od lékaře. V opačném případě si můžete užívat cestování po Česku a místní krajinu. V obou případech si můžete své letní zážitky zpestřit řadou zajímavých vychytávek, které vám cestování zjednoduší, zpříjemní nebo vám prostě udělají radost.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na cestování

    Vak na vodu

    Láhve na vodu u mnohých z nás nahradily praktické vaky, které v batohu netlačí do zad a lze z nich pít pomocí praktické hadičky s náustkem i během chůze. Využití najdou především u batohů, které jsou pro to přizpůsobeny a mají otvor pro vedení hadičky.

    Vak na vodu můžete koupit ve velikosti 1 l, 1,5 l nebo 2 l. Všechny varianty jsou z namodralého průhledného plastu, takže snadno poznáte, kolik vody vám zbývá.

  2. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na cestování

    Krabička na mýdlo

    Ať už jedete na jeden den nebo na delší dobu, většinou se neobejdete bez hygienické taštičky. Na cesty se vyplatí pořídit si tuhé mýdlo, které na rozdíl od sprchových gelů nehrozí vylitím, a k němu praktickou plastovou krabičku. Mýdlo můžete nechat během mytí v krabičce, nemusíte ho nikde odkládat a mokré ho můžete opět uklidit. Navíc v tašce nezabere téměř žádné místo.

    Vybírat můžete ze 4 barev. Do krabičky se vejde klasické tuhé mýdlo z drogerie.

  3. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na cestování

    Barevný kufr nade vše

    Doporučovat cestovní kufr by se mohlo zdát na první pohled jako zbytečný tip. Všichni ho máme doma. Nejprve se ale podívejte na krásné barevné designy, které si můžete objednat. Už jste někdy letěli letadlem s černým kufrem? Pak víte, že kufr v černé barvě má 99% cestujících a najít ten svůj je prakticky nemožné. Barevný kufr, ideálně s originálním potiskem, se vám jen tak z očí nezatoulá.

    Vybírat můžete z téměř 30-ti designů a několika velikostí.

  4. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na cestování

    Praktická lékárnička

    V nouzi poznáš přítele. Tím nejlepším přítele v náročné situaci může být praktická lékárnička s náplastmi, nůžkami či pinzetou pro vytažení ostrých trnů z pokožky. Připravte se na cestách opravdu na vše a pořiďte si do své výbavy praktickou lékárničku v malém pouzdře na zip, která se vejde do každé cestovní tašky.

    Lékárnička je v praktickém cestovním pouzdře a obsahuje celkem 11 věcí/28 kusů.

  5. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na cestování

    Praktické boty na plavání

    Nevíte, zda se budete koupat? Před pár lety byste sebou museli táhnout neskladné gumové boty. Dnes si můžete pořídit praktickou látkovou barefoot obuv. Boty snadno stočíte do ruličky a uskladníte i v té nejpřecpanější cestovní tašce. Navíc se vejdou spolu s plavkami také do malého batůžku nebo do kabelky.

    Vybírat můžete z několika barev. Z velikostí si vyberou dámy i pánové.

  6. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na cestování

    Pláštěnka do deště

    Ať už jste se vydali na výlet do města nebo stanovat, déšť dokáže krásné chvíle pěkně znepříjemnit. Pokud máte navíc batoh nebo jste uprostřed města plného lidí, deštník může být značně nepraktický. Pro podobné případy se vyplatí pořídit si pláštěnku, která vás schová i se vším, co máte na sobě, a nechá vám volné ruce. Praktické gumičky navíc zajistí, že vám voda nenateče do rukávů.

    Vybírat můžete z šesti barev. Pláštěnka má univerzální velikost, je volná a díky gumičkám na zápěstí vám nebudou padat rukávy.

  7. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na cestování

    Praktická síťka proti moskytům

    Může se to zdát jako zbytečnost, ale vzpomeňte si na všechny ty večery, kdy vás u ohně nebo u vody málem sežrali komáři. Praktický klobouk se síťkou vás ochrání před otravným hmyzem a navíc poskytne ochranu před sluníčkem. Pokud rádi meditujete, tohle vám meditaci uprostřed letních dnů usnadní.

    Klobouk se síťkou koupíte v maskáčové barvě. Jeho součástí je praktická gumička pod bradu.

  8. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na cestování

    Skládací hrnek na kávu

    U každého stánku s kávou vám ji dají do jednorázového papírového kelímku s plastovým víčkem. Obojí je velkou zátěží pro přírodu. Většina tohoto odpadu navíc končí nevytřízená ve směsných kontejnerech. Abyste ulehčili přírodě, pořiďte si vlastní cestovní skládací kelímek, do kterého vám stánkaři ochotně kávu připraví. Kelímek se vejde ve složeném stavu do každé tašky.

    Vybírat můžete z 6-ti krásných barev. Jeho objem je 270 ml.

  9. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na cestování

    Ručník na pláž i do koupelny

    Ať už se chystáte na pláž, čeká vás přespání v chatce nebo jste vyrazili jen tak na odpolední výlet, přibalte sebou praktický ručník. Díky jeho velikosti se do něj pohodlně utřete a snadno jej proměníte v deku, kterou rozprostřete do trávy. Originální barevné motivy ovoce se navíc hodí k zářivým letním dnům.

    Ručník má průměr 148 cm a vybírat můžete z 8-mi motivů.

  10. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na cestování

    Pás na drobnosti

    Ubytovali jste se, cestovní tašku nechali na pokoji a večer vás čeká párty? Potřebujete u sebe mít důležité věci a přitom nemáte kapsu a nechcete si brát batoh? Teď jistě přemýšlíte, do čeho si dáte peněženku a další drobnosti. Řešením může být praktický pás s kapsičkou, do kterého se vejde vše potřebné. Je vhodný například na pobyt na chatě ve více lidech, kdy chcete mít doklady u sebe nebo v momentě, kdy se jdete projít nebo si zaběhat.

    Vybírat můžete ze 4 barev. Pás je odolný proti vodě a má otvor pro kabel od sluchátek.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás