Tipy z AliExpressu: 10 stylových šatů od 112 Kč

Martina Opravilová
Publikováno 23. dubna 2020

Ačkoli za sebou zima sotva zavřela dveře a do léta je ještě času dost, jistě není na škodu se na něj začít připravovat už nyní. Například nákupem nových kousků do vašeho šatníku! Přinášíme vám proto tip na 10 šatů, které získaly na Aliexpressu skvělé hodnocení, zároveň nestojí majlant a rozhodně s nimi uděláte parádu.

Nevíte, jak na Aliexpressu nakupovat? Přečtěte si náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z AliExpressu: 10 stylových šatů od 112 Kč

    V jednoduchosti je krása

    S jednoduchými šaty v různých barvách určitě nešlápnete vedle. Ocení je nejen milovnice minimalismu. Tento kousek již získal více než 800 hodnocení, celých 84 % zákaznic pak šatům udělilo 5 hvězdiček.

    Navíc nemusíte mít obavy z toho, že vám dorazí produkt, který bude v reálu vypadat docela jinak – o tom, že šaty vypadají opravdu jako na fotce vás přesvědčí přiložené fotografie dalších zákaznic.

    Výrobek je dostupný ve velikostech M až XXL. Za poštovné v tomto případě neplatíte.

  2. Tipy z AliExpressu: 10 stylových šatů od 112 Kč

    Jako víla

    Přesně tak si dost možná budete připadat při nošení těchto šatů. Zásluhu na tom bude mít především průhledná sukně. Ale nebojte – podšívka zde samozřejmě nechybí. Šaty pořídíte hned v několika barevných variantách – od klasické černé a pudrové až po modrou a červenou.

    I u tohoto výrobku naleznete řadu kladných hodnocení, poštovné je také zdarma. Bohužel má však produkt jednu značnou nevýhodu – je dostupný pouze v jedné velikosti. Součástí popisu je pak tabulka, která vám rozměry šatů přiblíží.

  3. Tipy z AliExpressu: 10 stylových šatů od 112 Kč

    Elegantní

    Za zmínku rozhodně stojí i elegantní šaty, které lze zakoupit hned ve 3 barevných provedeních. Dáte přednost klasické černé, nebo raději sáhnete po stylové růžové? I u tohoto výrobku najdete mnoho kladných hodnocení jiných zákaznic.

    Za poštovné do České republiky ani u tohoto kousku neplatíte.

  4. Tipy z AliExpressu: 10 stylových šatů od 112 Kč

    S knoflíky

    Skvělou volbou pro horké dny budou jistě i šaty s knoflíky. Ze širokého spektra vzorů a barev si vybere opravdu každý – je libo tradiční bílou, puntíky, nebo zvolíte proužky?

    A co tak květinový vzor? Dle výrobce jsou šaty vyrobeny z bavlny, jsou dostupné v mnoha velikostech (od S po XXXL) a získaly opravdu pěkné hodnocení (4,5 hvězdy z 5).

  5. Tipy z AliExpressu: 10 stylových šatů od 112 Kč

    Se zavazováním

    Naším dalším tipem jsou elegantní šaty se zavazováním. Ty seženete ve 2 barevných variantách – ve žluté či army zelené. Škála velikostí zahrnuje velikost S i XXL. Produkt se může opět pochlubit skvělým hodnocením (86 % zákaznic šatům udělilo 5 hvězdiček).

    Poštovné do České republiky je zdarma.

  6. Tipy z AliExpressu: 10 stylových šatů od 112 Kč

    Na párty

    Na Aliexpressu seženete i skvělé kousky, které využijete na párty. Podívejte se například na šaty na ramínka s krajkou v prase, které zakoupíte v bílé či černé barvě.

    Když je pak ozdobíte vhodnými doplňky, jistě budete nepřehlédnutelná.

  7. Tipy z AliExpressu: 10 stylových šatů od 112 Kč

    Vzorované

    Ačkoli tyto šaty vypadají (zejména v kombinaci s vhodnými doplňky) skvěle, je třeba zmínit, že daný kousek nebude tím pravým ořechovým pro každého – vzhledem k výraznějšímu vzorování budou jistě pro mnoho lidí představovat jistou divočinu.

    Pokud se ale výraznějšího vzoru nebojíte a naopak pro vás představuje výzvu, bude pro vás tento kousek jako stvořený. Na výběr navíc budete mít ze 2 barevných provedení.

  8. Tipy z AliExpressu: 10 stylových šatů od 112 Kč

    Květované

    A u vzorů ještě chvíli zůstaneme. U tohoto kousku však půjde o květy, které představují tak trochu decentnější variantu. Šaty mají v pase gumičku, díky volnějšímu střihu jsou pak na léto doslova ideální.

    I v tomto případě budete mít na výběr z několika variant a za poštovné do České republiky platit nebudete. Produkt má sice zatím jen 4 hodnocení, všechna jsou však maximálně pozitivní.

  9. Tipy z AliExpressu: 10 stylových šatů od 112 Kč

    Květované ještě jednou

    Velmi dobře vypadají i květované midi šaty. Ty jsou sice dostupné jen v jedné barevné variantě, ta ovšem vypadá velmi, velmi dobře. Potvrzují to i přiložené fotografie ostatních zákaznic.

    Šaty jsou navíc dost elegantní, jistě je tedy využijete i pro formálnější události. Ještě dodáme, že jsou vyrobeny z polyesteru.

  10. Tipy z AliExpressu: 10 stylových šatů od 112 Kč

    Pin up šaty

    Na své si na Aliexpressu přijdou i milovnice retra. Nejenom ty však zaujmou tyto šaty, které jsou v dostání v několika barevných variantách.

    V hodnocení se opět budete moci podívat na reálné fotky šatů od jiných zákaznic, k dispozici vám bude i tabulka velikostí, která vám pomůže s výběrem. Poštovné vás nebude stát ani korunu a na své si přijdete, ať nosíte velikost S či XXL.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás