Tipy z Aliexpressu: 10 stylových dámských kabelek

Marie Janáčová
Publikováno 19. dubna 2018

Každá žena potřebuje kabelku a nejlépe hned několik – do práce, do školy, do města, na nákup či na party, na Aliexpress najdete kabelky všeho druhu ke všem možným příležitostem. Připravili jsme pro vás 10 tipů na povedené kabelky od prodejců z Aliexpress.

Se samotným nákupem vám pomůže náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z Aliexpressu: 10 stylových dámských kabelek

    Pruhovaná kabelka

    Tato shopper kabelka se hodí do práce, do školy i na běžné pochůzky do města. Je velmi prostorná, vleze se do ní větší nákup nebo menší notebook. Kabelka má popruh vhodný k nošení na rameno, ale i jen tak do ruky. Uvnitř tašky je kapsička na mobil či menší peněženku.

    Ke kabelce je navíc v sadě malá taštička ve stejné barvě, kterou si můžete připevnit na popruh nebo ji dát do kabelky, případně ji můžete používat úplně zvlášť. Kabelka je nabízena v několika barevných variantách – tmavě a světle modrá, červená, černá a růžová.

  2. Tipy z Aliexpressu: 10 stylových dámských kabelek

    Elegantní kabelka

    Elegantní kabelka, která má odnímatelný popruh k nošení přes rameno, ale také popruhy k nošení do ruky. Kabelka je rozdělená uvnitř na dvě části se zapínáním na zip. Rozměry kabelky jsou 23 x 18 x 14 cm.

    Kabelku můžete zakoupit v několika barvách se zlatými kovovými detaily. Všechny barevné varianty mají navíc černé detaily v podobě lemů. Nabízené barvy kabelky jsou zelená, černá, šedá, červená, růžová a hnědá.

  3. Tipy z Aliexpressu: 10 stylových dámských kabelek

    Kabelka s mašlí

    Další elegantní kabelka, která je tentokrát ozdobená originální mašlí. Kabelka má popruh přes rameno, který je odnímatelný. Stejně tak má kabelka popruhy pro nošení do ruky. Kabelka je ze syntetické koženky a její rozměry jsou 28 x 22 x 15 cm.

    Kabelka má zapínání na zip. Co se barev týče, můžete si vybrat ze světle a tmavě šedé, černé nebo růžové barvy. Použité barvy jsou decentní a snadno kombinovatelné s oblečením, proto se kabelka hodí k jakékoliv příležitosti.

  4. Tipy z Aliexpressu: 10 stylových dámských kabelek

    Kabelka s geometrickým vzorem

    Geometrické vzory jsou trendy, pořiďte si kabelku v tomto stylu. Kabelka je menší, její rozměry jsou 28.5 x 17 cm a místo popruhu má řetízek stříbrné barvy vhodný k nošení přes rameno. V některých barevných variacích je kabelka velmi výrazná, ideálně se hodí na party či jinou společenskou událost.

    Nabízena je v šesti barevných variantách – glitrová vícebarevná s přechodem, vícebarevná bez glitrů, černá nebo stříbrná. Nabízené barvy si prohlédněte v detailu produktu, kde najdete více fotografií. Použitý geometrický vzor je u všech variant trojúhelník. Kabelka je z měkkého materiálu, vyrobená z polyesteru.

  5. Tipy z Aliexpressu: 10 stylových dámských kabelek

    Kabelka se cvočky

    Shopper taška ideální k běžnému nošení, je prostorná, vleze se do ní menší notebook, sešity do školy nebo složky do práce. Taška je vyrobena z umělé kůže ve dvou barvách – černá a tmavě modrá. Má popruhy na rameno či do ruky, na rozdíl od předešlých kabelek se nejedná o crossbody. Ve spodní části má kabelka dekoraci v podobě tří řad cvočků.

    Zapínání má tato kabelka na zip a uvnitř se nachází menší kapsičky na mobil a jiné drobnosti. Kabelku využijete jistě hojně využijete při jakékoliv pochůzce.

  6. Tipy z Aliexpressu: 10 stylových dámských kabelek

    Vintage kabelka

    Menší kabelka o velikost 24 cm x 16 cm. Kabelka má odnímatelný popruh na rameno, v případě odepnutí popruhu se dá kabelka nosit jako psaníčko. Je ve vintage stylu, má děrované detaily v podobě květin a geometrických vzorů. Zapínání je na zip, který je ve zlaté barvě. Hodí se na společenské události, ideálně se do ní vleze mobil, menší peněženka a drobnosti. Využít ji ale samozřejmě můžete kdekoliv, kde s sebou nepotřebujete mnoho věcí.

    Je elegantní, originální a díky matným barvám i lehce kombinovatelná. Pořídit se dá v černé, modré, bílé, hnědé a růžové barvě.

  7. Tipy z Aliexpressu: 10 stylových dámských kabelek

    Kabelka s výšivkou

    Výšivky jsou trendy, a to jak na oblečení, tak i na kabelkách. Tato extravagantní kabelka kombinuje výšivky společně se cvočky. Výšivka má květinový vzor a je po obou stranách přední části kabelky. Cvočky jsou zlaté barvy, stejně tak i zapínání vpředu. Popruh na rameno je odnímatelný.

    Kabelka je k dostání v černé a bílé barvě. Černá kabelka má navíc bílý popruh a bílý detail kolem zapínání. Bílá kabelka má zase oživení v podobě červených detailů. Kabelka je uvnitř rozdělena na dvě části, má také uvnitř menší kapsu.

  8. Tipy z Aliexpressu: 10 stylových dámských kabelek

    Kabelka s potisky

    Tyto čtyři ztřeštěné motivy vás dostanou. Pokud chcete oživit svůj šatník neotřelou kabelkou, zvolte tuto kabelku s potisky. Jedná se skvělý doplněk k jakékoliv běžné příležitosti, vhodná k oživení nevýrazného outfitu. Na výběr je bílá barva s nápisy a obrázky nebo tmavě a světle růžová varianta s bláznivými motivy.

    Kabelka má popruh přes rameno a zapínání na zip. Rozměr kabelky je 22 x 18 cm a použitým materiálem k výrobě je umělá koženka. Cena kabelky je velmi příznivá.

  9. Tipy z Aliexpressu: 10 stylových dámských kabelek

    Lesklá taška

    Velká taška do ruky či na rameno lesklého vzhledu. Vybírejte z černé, zlaté a stříbrné barvy. Kabelka je výrazným doplňkem hodící se ke všem příležitostem, které vyžadují prostornou kabelku. Její rozměry jsou 32 x 14 x 29 cm. Je ideální do školy či práce, vlezou se do ní formáty A4 nebo menší notebook či tablet.

    Kabelka má odnímatelný popruh na rameno či přes rameno a popruhy do ruky. Díky svému lesku je výrazná a nepřehlédnutelná. Co se materiálu týče, kabelka je z umělé koženky.

  10. Tipy z Aliexpressu: 10 stylových dámských kabelek

    Kabelka Mickey Mouse

    Motiv Mickey Mouse najdete v mnoha obchodech nejen na oblečení, ale i na nejrůznějších doplňcích. Stejně tak s tímto motivem uspějete při vyhledávání na Aliexpress. Tato kabelka s potiskem v tematice Mickey Mouse je skvělým doplňkem k vašemu outfitu, kterému dodá mladický nádech a oživí ho. Nebojte se ztřeštěných motivů, pokud je správně zkombinujete, nic jimi nezkazíte, naopak.

    Za necelou stokorunu si můžete zakoupit třeba tento kousek, na výběr máte ze čtyř variant a černé a bílé barvy. Kabelka má nastavitelný popruh na rameno. Rozměry kabelky jsou 31 x 24 x 2 cm a zapínání má na zip.


J
Jana 30.04.2018 – 11:46

U 1. kabelky máte (už) neaktuální cenu - nyní stojí 8.89.

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás