Tipy z AliExpressu: 10 skvělých věcí pro pejsky

Redakce
Publikováno 25. ledna 2018

Češi mají mnoho zálib a jedna z nich je mít svého pejska. V Česku se odhaduje, že skoro 43 procent domácností má psího miláčka a jejich počet by se měl v Česku pohybovat kolem dvou miliónů. A to je opravdu slušný počet na to, aby se výrobci předháněli s produkty určenými právě pro tento druh zákazníků. A že umíme psy rozmazlovat..
Ani Aliexpress nezůstává pozadu a i zde nalezneme nepřeberné množství “psích produktů”, kterými jim zpestříme život či ulehčíme život těm, kteří se o tyto zvířecí miláčky starají. Ve výběru naleznete 10 věcí, které se vyplatí na Aliexpressu koupit.

Se samotným nákupem vám pomůže náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z AliExpressu: 10 skvělých věcí pro pejsky

    Oblečky pro menší psy

    V tomto zimním počasí nemůžeme začít jinak. Pokud máte malou rasu tak by se mu tento obleček do chladného počasí mohl jistě hodit. Obleček je z bavlny a hodí se pro pejsky s obvodem hrudníku do 52 cm. U výrobku je k dispozici tabulka velikostí, která Vám pomůže s výběrem té pravé velikosti. Na výběr je opět z několika barevných kombinací, ale za tu cenu jistě nekoupíte pouze jednu barvu. Obleček tak udrží Vašeho pejska v teple a nestane se mu jen tak, že by prochladnul.

  2. Tipy z AliExpressu: 10 skvělých věcí pro pejsky

    LED svítící obojek

    Pokud se Váš pejsek při venčení rád zaběhává, je zde pro Vás jedno řešení. Tento svítící obojek využijete především v podvečerních či nočních procházkách, protože uvidíte, kde se Váš pes zaběhnul a budete jej mít díky světelnému obojku více pod kontrolou. Zvolit si můžete, zda má obojek jen svítit nebo zda má blikat. Velmi oblíbený produkt a navíc za skvělou cenu. Obojek je z nylonu a prodává se ve 4 velikostech a hned několika barvách. Výhodou je i výměnná baterie v obojku (je potřeba 2 baterie CR2016).

  3. Tipy z AliExpressu: 10 skvělých věcí pro pejsky

    Psí známka

    Malá, ale velmi praktická věcička na obojek pro Vašeho psího miláčka. Ikdyž jsou dnes v módě čipy pro psy, ne každý má po ruce čtečku čipů na psy. Takže když se Vám zaběhne pejsek je telefonní číslo na obojku to nejpraktičtější co může být a pes může být co nejdříve zpátky u Vás. Známka je z nerezové oceli, takže vydrží opravdu dost. Do objednávky napíšete jméno pejska, telefonní číslo a pohlaví, vyberete si z několika tvarů, které prodejce nabízí a můžete se na tento vychytaný dárek pro pejsky těšit. V nabídce jsou u každého tvaru psí známky dvě velikosti – malá a větší.

  4. Tipy z AliExpressu: 10 skvělých věcí pro pejsky

    Hračka k čištění zoubků

    Psi si neumí udržovat chrup jako člověk a někteří pejsci si ani neradi nechávají od svých páníčků zuby čistit a nejen proto je každá taková pomůcka vítaná. Tato hračka pomáhá udržovat zuby čisté a pokud Váš pes pořád do něčeho kouše, může to být ta pravá volba. Hračka je vyrobena z netoxického materiálu, na výběr je hned z několika tvarů, takže pokud již víte co má Váš pes za oblíbenou hračku, můžete mu koupit podobný či stejný tvar. Vyberte proto takový tvar hračky, aby se dobře Vašemu psovi kousala, protože právě kousáním této hračky si pes odstraňuje plak ze zubů a předchází se tím tvorbě zubního kamene.

  5. Tipy z AliExpressu: 10 skvělých věcí pro pejsky

    Vyčesávací rukavice

    Rádi se nechá Váš miláček hladit a masírovat? Tento produkt vypadá jako masážní rukavice, hřeben či čistící kartáč – vše v jednom pěkně pohromadě. Jakmile ho budete hladit, přebytečné chloupky ulpí na rukavici mezi 180 silikonových výstupků a můžete mu tak krásně přebírat srst. Pokud trochu přitlačíte, můžete jej snadno po zimě zbavit přebytečné podsady a navíc svého psa příjemně masírujete. Rukavice se poté jednoduše čistí pod tekoucí vodou či za použití mýdla. Cena mírně nad 3 dolary a velmi dobré hodnocení u více než 5500 objednávek, tento produkt za to prostě stojí.

  6. Tipy z AliExpressu: 10 skvělých věcí pro pejsky

    Postroj pro větší psy

    Co se hodí na menší druhy psích plemen nemusí být pro ty větší. Obojky nemají psi obvykle v lásce a tak pro větší může být řešení tento popruh. S popruhem se snadno manipuluje, takže je vhodný na každodenní procházky, ale jistě jej využijete i pro sportovnější aktivity typu agility apod. Dle přiložené tabulky jistě zakoupíte tu pravou velikost, které jsou k dispozici celkem čtyři. Reflexní barvy navíc zajistí i bezpečnost ve zhoršených světelných podmínkách. Barva, kterých je k dispozici hned několik, je opět k výběru na Vás.

  7. Tipy z AliExpressu: 10 skvělých věcí pro pejsky

    Samonavíjecí vodítko

    Klasika mezi produkty pro psy, ale ve výběru nesmí chybět. Vodítko je samonavíjecí, kryt je vyroben z odolného plastu a samotné vodítko pak z nylonu. Snadno se ovládá jednou rukou a díky brzdícímu systému máte psa pod kontrolou. Na výběr je 3 metrové či 5 metrové vodítko, což zajistí psovi dostatečnou volnost výběhu. Vybírat lze ze čtyř barev – modré, růžové, černé a červené. Co více psát, každý ví jak to funguje a je to prostě skvělý pomocník pro každodenní venčení Vašeho pejska.

  8. Tipy z AliExpressu: 10 skvělých věcí pro pejsky

    Taška přes rameno na menší psy

    Pokud jste majitelem malého psa a chodíte s ním rádi na výlety s tím, že jste zvyklí ho přenášet v tašce či batohu, mohla by se Vám tato taška přes rameno hodit. Tato taška má výhodu v tom, že je přes rameno a Vy tak budete mít obě ruce volné. Vyrobena je z prodyšného materiálu a díky širokým popruhům se velmi dobře nosí. Pejsek se navíc v této tašce cítí dobře a má dobrý výhled. Pokud tedy rádi nosíte svého či se pejsek rád nechá nosit, pak se nabízí tento produkt, který vyzkoušelo již skoro 3000 zákazníků Aliexpressu a jsou s ním spokojeni. Na výběr jsou dvě velikosti menší – 38x10x20 cm a pro větší pejsky 45x13x27 cm.

  9. Tipy z AliExpressu: 10 skvělých věcí pro pejsky

    Přepravní box do vozidla

    Velice šikovný a skladný přepravní box pro Vašeho psa Vám nabízí Aliexpress. Jedná se o jakousi sedačku pro psa do auta na zadní či přední sedadlo, přičemž je prodyšná a je vyrobena z nylonu. Vy si tak uchráníte potahy sedaček. Box má pevnou podlahu a polstrovaná záda, změkčené boky taky přidají na pohodlí psa uvnitř tohoto boxu a tak není problém vzít psa na delší cestu autem. Produkt obsahuje i menší kapsičku se zipem na nějaké drobnosti a boční síťovanou kapsičku. Rozměry tohoto produktu jsou 45 X 35 X 25 cm. Díky popruhům lze box zabezpečit přes hlavovou opěrku sedadla proti posunům ve vozidle.

  10. Tipy z AliExpressu: 10 skvělých věcí pro pejsky

    Pelíšek pro psy

    Pes by měl mít svou postýlku a tento pelíšek by to měl s rezervou splnit. V tomto pelíšku by se měl cítit opravdu příjemně. Aliexpress nabízí dvě velikosti – malou (38X32X10 cm) a velkou (58x45x11 cm) a několik barevných provedení. Dno je opravdu měkoučké a je odnímatelné, aby se dalo pohodlně vyprat. Pokud by nevyhovoval tento pelíšek, stačí se podívat o obchodníka vedle, protože Aliexpress nabízí mnoho velmi zajímavých pelíšků pro psy a problém bude vybrat ten pravý.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás