Tipy z AliExpressu: 10 skvělých věcí od 53 Kč, které uplatníte na zahradě

Lapetka
Publikováno 25. března 2021

AliExpress je čínský internetový obchod, kde nakoupíte většinu zboží za (často výrazně) nižší ceny, než v České republice. Velkou výhodou je poštovné zdarma u většiny obchodníků, nevýhodou může být někdy delší dodací lhůta. Tento týden jsme pro vás vybrali pomůcky na zahradu, které vám mohou usnadnit práci na ní, nebo které poslouží jako nevšední dekorace. Jejich cena přitom začíná na skvělých 53 Kč.

S nákupem vám pomůže náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z AliExpressu: 10 skvělých věcí od 53 Kč, které uplatníte na zahradě

    Flexibilní, smršťovací zahradní hadice

    Zahradní hadice, jejíž délka se po připojení a spuštění vody prodlouží na trojnásobek, a po vypnutí se zase automaticky smrští zpět. Je velmi skladná, odolná, ohebná a lehká, navíc se nezamotává ani nijak nepřekroucí. Můžete ji použít na zahradě, a pokud si zakoupíte balení s nádobou na saponát, také k pohodlnému mytí auta. Přiloženou nádobku jen našroubujete před pistoli a korigujete, kolik mycího prostředku chcete do vody vmíchávat.

    Hadici lze zakoupit v délkách od 2,5 až do 15 metrů ve smrštěném stavu, tedy 7,5 až 45 metrů po připojení a spuštění vody.

  2. Tipy z AliExpressu: 10 skvělých věcí od 53 Kč, které uplatníte na zahradě

    Česač ovoce

    Skvělá pomůcka na sběr ovoce, které visí vysoko. Už nemusíte složitě přešlapovat na schůdcích a balancovat na jejich hraně, nebo neustále scházet a zase stoupat nahoru. S tímto česáčkem na ovoce vše zvládnete pohodlně ze země. Česač má tvar plastového košíku, do kterého ovoce při sběru snadno vklouzne po zadní straně, takže se nemusíte bát, že se potluče o jiné kousky, které jste do něj už posbírali.

    Česáček je v nabídce v oranžové nebo bílé barvě. Tyč, na kterou se upevňuje, není součástí balení.

  3. Tipy z AliExpressu: 10 skvělých věcí od 53 Kč, které uplatníte na zahradě

    Jednoruční mini motorová pila

    Malinká, jednoruční motorová pila, ideální, pokud vlastníte menší zahradu a klasická motorová pila se vám nevyplatí kupovat. V zimě ji navíc můžete uplatnit i v dílně. Pila je kompaktní, lehká (800 g), s výkonem 800 W, 10 000 otáčkami za minutu a je bezdrátová.

    Akumulátor není součástí balení, pila je kompatibilní s baterií Makita 18V.

  4. Tipy z AliExpressu: 10 skvělých věcí od 53 Kč, které uplatníte na zahradě

    Barevné, fosforeskující oblázky

    Můžete si jimi olemovat cestičku na zahradě, vytvořit obrazce, které budou večer na trávníku krásně vynikat, nebo je dát na terasu jako ozdobu, třeba do vázičky s vodou. Řeč je o fosforeskujících kamíncích, kterým stačí jen pár hodin slunečního svitu denně, aby večer a v noci krásně zářily.

    Zakoupit je lze v několika barevných kombinacích, včetně barevného mixu. Balení je buď po 25 nebo 50 kusech.

  5. Tipy z AliExpressu: 10 skvělých věcí od 53 Kč, které uplatníte na zahradě

    Odštipovač ovoce a zeleniny – násada na prsty

    Top vychytávka na zahradu, které můžete koupit rovnou několik kusů, protože ji vaši kamarádi zahrádkáři budou chtít taky! Násada na prsty, která má v sobě zabudovanou drobnou čepel, kterou můžete snadno rukama odštipovat stopky zeleniny a ovoce, aniž byste tím plody nějak poškodili. Vaše nehty navíc zůstanou v perfektním stavu.

    Vybírat můžete ze dvou velikostí a dvou typů – s čepelí, která směřuje kolmo k palci, nebo s takovou, která je jakoby pokračováním nehtu. V balení je jedna násada na palec, která má čepel a druhá bez čepele, která slouží jako ochrana protilehlého prstu (ukazováčku).

  6. Tipy z AliExpressu: 10 skvělých věcí od 53 Kč, které uplatníte na zahradě

    Solární vodní fontánka

    Skvělá dekorace do vašeho zahradního jezírka, pítka pro ptáčky, nebo klidně i jako netradiční osvěžení zahradního bazénu, to je vodní fontánka na solární pohon. Pro správnou funkčnost musí být umístěná na slunném místě, nezakrytá listy a musí mít k dispozici dostatek vody.

    Fontánka je dodávána s několika nástavci, jejichž kombinací dosáhnete několika různých způsobů stříkání vody.

  7. Tipy z AliExpressu: 10 skvělých věcí od 53 Kč, které uplatníte na zahradě

    Sada svorek na rostlinky

    Sada 100 ks plastových svorek na podporu rostoucích bylinek a jiných rostlin. Klipy jsou ve tvaru osmičky, s jedním větším a jedním menším otvorem. Svorka se snadno na jedné straně otevře, uchytí se rostlinka, do druhého očka její opora, a klip se pak snadno zacvakne. Velmi snadné je pak i jeho následné odejmutí a znovupoužití.

    Celá svorka má na výšku 4 cm, v nejširší části pak měří 2,7 cm.

  8. Tipy z AliExpressu: 10 skvělých věcí od 53 Kč, které uplatníte na zahradě

    Zahradní nůžky na roubování a ořezávání

    Kvalitní nůžky určené k roubování ovocných stromů nebo zahradních keřů, které jsou jednoduché na použití i pro začátečníky. Balení obsahuje nůžky a celkem tři nástavce – ve tvaru písmen U, V a Ω.

    Nůžkami prostřihnete větvičky do tloušťky zhruba 30 až 35 mm, roubovat lze ty do 14 až 16 mm.

  9. Tipy z AliExpressu: 10 skvělých věcí od 53 Kč, které uplatníte na zahradě

    Ochranné nákoleníky proti otlačení i nečistotám

    Ochranné nákoleníky, které využijete nejen na zahradě, ale také v dílně nebo při renovacích v domácnosti. Jsou vyrobeny z pěny, která je voděodolná, poskytuje ochranu proti chladu ze země a skvěle absorbuje nárazy nebo tlak kamínků a drobných předmětů, které se na zemi vyskytují. Při práci na zahradě si díky nim uchováte oblečení v oblasti kolen naprosto čisté!

    Nákoleníky jsou v nabídce v několika barevných variantách a jejich velikost je 19 x 15 cm. Ano, můžete si je vyrobit i doma, ale cena je více než příznivá a odměnou vám bude skvěle padnoucí výrobek, který se nikde v ohybu nekrčí.

  10. Tipy z AliExpressu: 10 skvělých věcí od 53 Kč, které uplatníte na zahradě

    Ruční tlakový postřikovač na PET láhve

    Jednoduchý, ruční, tlakový rozstřikovač vody, nebo třeba postřiku, který potřebujete na rostliny aplikovat. Díky tomu, že se dá našroubovat na téměř jakoukoliv PET láhev, výrazně šetří místo při skladování. Výhodou je také to, že postřik nemusíte složitě vyplachovat, stačí jen vyměnit PET láhev, kterých můžete mít připravených i více, s různými postřiky dle aktuální potřeby.

    Postřikovač stačí několikrát ručně “napumpovat” a pak jen tlačítkem spouštět vodní spršku. Její rozptyl se dá korigovat na vývodu, odkud voda stříká.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás