Tipy z Aliexpressu: 10 pomůcek pro domácí manikúru

Marie Janáčová
Publikováno 10. ledna 2019

Upravené a čisté nehty jsou základem reprezentativního vzhledu a u žen to platí hned dvojnásob. Pěkně a navíc vkusně upravené nehty jsou důležitým doplňkem outfitu. Chcete si pořídit pomůcky k manikúře za příznivé ceny? Poohlédněte se po nich na Aliexpress, kde je rozsáhlá kategorie věnovaná ryze pomůckám pro úpravu a péči nehtů. Vybrali jsme pro vás 10 věcí, které při domácí manikúře zajisté oceníte.

Se samotným nákupem vám pomůže náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z Aliexpressu: 10 pomůcek pro domácí manikúru

    Nástroje na manikúru

    Sestavte si svůj vlastní set na manikúru a pedikúru. Chcete svou stávající sadu doplnit o ztracené kousky či vytvořit sadu zcela novou? Vyzkoušejte nástroje na manikúru u tohoto prodejce, který nabízí 16 kusů různých pomůcek pro manikúru i pedikúru. Najdete zde klasické nástroje jako jsou nůžky na nehty, kleště na nehty, pilník, pinzeta, ale také ostatní manikúrní pomůcky (na záděry, na zatlačení kůžičky, na odstranění nečistot atd.).

    Cena jednotlivých kusů se liší dle zvoleného nástroje. Materiál použitý k výrobě je nerezová ocel. Nástroje jsou oboustranné a mají hrubší (protiskluzový) střed pro snadnější držení a manipulaci.

  2. Tipy z Aliexpressu: 10 pomůcek pro domácí manikúru

    UV gely na nehty

    Na Aliexpress můžete zakoupit velmi levně různorodé UV gely na nehty. Tento prodejce nabízí 60 barev, stačí si vybrat vaši oblíbenou. Cena gelu je opravdu příznivá a nižší než v našich drogeriích. Dle hodnocení uživatelek (přes 40 000) jsou gely srovnatelné s těmi, které můžete zakoupit v drogeriích. Gely jsou vhodné pro použití do UV lamp. Lahvička obsahuje 7,5 ml laku.

    Prodejce nabízí dárky při koupi více kusů. Více informací najdete v detailu produktu.

  3. Tipy z Aliexpressu: 10 pomůcek pro domácí manikúru

    Sada nástrojů na pedikúru

    Vedle manikúry je stejně důležitá také péče o vaše chodidla, k tomu vám pomůže tato sada nástrojů pro pedikúru. Sada obsahuje 8 nástrojů – brusky na paty, pilník, náhradní žiletky. V setu najdete různé nástroje pro zjemnění chodidel. Prodejce doporučuje před použitím namočit chodidla do mýdlové lázně na několik minut, aby došlo ke změkčení pokožky a lépe se tak s ní pracovalo.

    S touto sadou jednoduše odstraníte ztvrdlou pokožku a vaše nohy budou hebké, bez mozolů, puchýřků a prasklin. Pedikúru si tak snadno můžete pravidelně dělat v pohodlí domova. Poštovné u tohoto produktu činí 0,24 dolarů, což je necelých 6 korun.

  4. Tipy z Aliexpressu: 10 pomůcek pro domácí manikúru

    Sada s UV lampou

    V této sadě najdete vše, co potřebujete k domácí modeláži nehtů. Sada obsahuje UV lampu, která vytvrzuje přípravky a gely na nehty. Lampa má výkon 24 W. Dále v sadě najdete 10 různých barev gelů na nehty, podkladové gely, odlakovač, nehtové pilníky, nehtové keštičky, oddělovače prstů, nálepky pro francouzskou manikůru, glitry, dekorativní nálepky na nehty, kartáček, nástroje na zatlačení a odstranění kůžičky kolem nehtu a další.

    V detailu produktu najdete v bodech návod, jak při práci se sadou postupovat. Cena celé sady je velmi výhodná, vyjde vás zhruba na 500 korun. Poštovné činí 4,15 dolarů (94 korun)

  5. Tipy z Aliexpressu: 10 pomůcek pro domácí manikúru

    Korektor laku na nehty

    Tato korekční tužka je skvělou pomůckou při lakování nehtů. Často se stane, že barvou lehce přetáhnete na kůžičku vedle nehtu. Pro tyto případy mějte nachystaný korektor, kterým odstraníte přebytečné zbytky laku a lak na nehtu zůstane neporušený.

    Korektor má oboustranný uzávěr, na jednom konci najdete násadku s korekční tyčinkou, na druhé straně se skrývají 3 náhradní tyčinky, které si snadno vyměníte. V popisu produktu najdete návod, jak tyčinky vyměnit.

  6. Tipy z Aliexpressu: 10 pomůcek pro domácí manikúru

    Sada pilníků

    Pilník na nehty je důležitým nástrojem pro pěkný tvar nehtů a neměl by ve vaší výbavě chybět. U tohoto prodejce můžete zakoupit rovnou celou sadu, která obsahuje 4 pilníky a kartáček na odstranění nečistot z pilování.

    V sadě najdete dva čtverhranné pilníky ideální pro leštění i pilování a dva kulaté pilníky různých velikostí. Použít ho můžete pro manikúru a pedikúru a jak pro domácí, tak i profesionální použití.

  7. Tipy z Aliexpressu: 10 pomůcek pro domácí manikúru

    Pomůcka pro francouzskou manikúru

    Líbí se vám tzv. francouzská manikúra typická svým bílým zakončením nehtu? Není problém si ji vykouzlit také v pohodlí domova. Vyzkoušejte tuto pomůcku při tvorbě onoho bílého proužku.

    Šablona z nerezové oceli má kolem dokola několik tvarů a velikostí označených čísly, stačí je vyzkoušet a vybrat ty, které vám vyhovují nejvíce. Vybrat si můžete ze tří druhů disku (#1, #2, #3).

  8. Tipy z Aliexpressu: 10 pomůcek pro domácí manikúru

    Ozdobné samolepky na nehty

    Chcete-li vytvořit originální nehty s nejrůznějšími motivy, vyzkoušejte tyto samolepky na nehty. Samolepky jsou určené pro zdobení jak přírodních, tak i umělých nehtů. Jejich aplikace je snadná a rychlá. Balení obsahuje 5 kusů. U tohoto prodejce najdete širokou škálu motivů, stačí si vybrat.

    Nejprve očistěte a vyleštěte nehty a naneste na ně vámi vybraný lak. Dále odstraňte fólii, vystřihněte nálepku a ponořte ji do vody na 10-20 sekund (v zimě použijte teplou vodu). Navlhčete nehty a přilepte nálepku na vybrané místo, na závěr důkladně osušte vodu papírovým ubrouskem. Nálepku můžete přetřít bezbarvým lakem, aby déle vydržela.

  9. Tipy z Aliexpressu: 10 pomůcek pro domácí manikúru

    UV gel pro francouzskou manikúru

    Pro vytvoření francouzské manikúry použijte tento UV gel. Gel je vhodný pro použití na umělé nehty, akrylové nehty i přírodní nehty. Vytvoříte s ním přirozený vzhled typický pro francouzskou manikúru. Je ideálním pomocníkem pro domácí i profesionální použití.

    Vybrat si můžete růžový nebo bílý gel. Gel je vhodný pro vytvrzení v UV lampě (ideálně o výkonu 36 W).

  10. Tipy z Aliexpressu: 10 pomůcek pro domácí manikúru

    Třpytky na nehty

    Třpytky ozdobí vaše nehty a dodají jim netradiční a luxusní vzhled, vytvoří krásný glitrový efekt. Vyzkoušejte tyto třpytky, vybírat můžete z 12 druhů. Jednotlivé druhy se liší nejen barvou, ale i velikostí a tvarem třpytek. Produkt má výborné hodnocení přes 8000 uživatelek.

    Třpytky jsou v praktické dózičce se šroubovacím uzávěrem. K aplikaci je vhodné mít připravenou také UV lampu. Připravte si nehty tak, že na ně nanesete požadovaný gel nebo akryl, do kterého poté nasypete třpytky. Poté nehty vložte pod UV lampu.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás