Tipy z AliExpressu: 7 nejprodávanějších sportovních hodinek a náramků

Redakce
Publikováno 26. března 2020

Nositelná elektronika neboli wearables je na vzestupu a hlavně mezi sportovci se těší velké oblibě. S tím, jak jde do popředí zdravý životní styl, přichází i doba, kdy jsou lidé schopni více utratit za kvalitnější stravu, lepší sportovní pomůcky a za elektronické hračky. V začátcích této elektroniky byly převážně velcí hráči typu Garmin, Suunto nebo Polar, dnes je již výběr o mnoho pestřejší a hlavně čínská produkce se nechce nechat zahanbit. Na trh chrlí velmi zajímavé alternativy. Mnohdy je potřeba si odpustit některé funkce nebo střídmý design, ale pokud se ohlížíte po ceně pak je zde možnost zajímavého výběru. Sportovní hodinky z Aliexpressu nebo náramky pak nemusí své majitele zklamat.

S nákupem vám pomůže náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z AliExpressu: 7 nejprodávanějších sportovních hodinek a náramků

    Xiaomi Mi Band 4

    S předstihem naprosto nejprodávanější sportovní náramek na Aliexpressu. A vlastně se ani není čemu divit, protože za pár stovek dostanete hodně funkcí a odpovídající kvalitu. Výdrž až 20 dní, vodotěsnost až 50 metrů, takže se můžete v pohodě a bez obav s tímto fitness náramkem sprchovat nebo koupat. Dále zvládne přímé měření tepové frekvence, počítá kroky, vypočte spálené kalorie, měří vzdálenost.

    Umí několik druhů sportů, nechybí akcelerometr a gyroskop. Přes náramek lze ovládat muziku v mobilu, je kompatibilní se systémy Android i iOS (aplikace MiFit), monitoruje spánek a samozřejmostí jsou stopky, alarm, datum i čas. Pro ty, kteří chtějí začít s tímto druhem nositelné elektroniky, je toto jeden z nejžhavějších nákupů, protože náramek umí základ všeho, co budete ke sportování potřebovat. Někoho může odradit absence GPS, výhodou jsou pak výměnné pásky nejrůznějších barev.

  2. Tipy z AliExpressu: 7 nejprodávanějších sportovních hodinek a náramků

    Huawei Honor band 5

    Tato značka také představila svůj chytrý náramek, jako předchozí model má 0,95 palcový dotykový AMOLED displej, který přehledně zobrazuje vše potřebné. Designově oproti Xiaomi je malinko méně zakulacený na užších stranách. Ve funkcích se v zásadě neliší od svého konkurenta, zde jsou všechny představené náramky v podstatě stejné a jiná je jen podpora ze strany svého výrobce v podobě aplikace.

    Rozhraní má taky samozřejmě každý náramek jiné, a tak můžete upřednostnit to, které se Vám více líbí nebo dát přednost designu náramku jako takovému. Tento náramek má udanou výdrž až 14 dní – to je informace pro ty, kteří jdou pouze po výdrži jednotlivých náramků.

  3. Tipy z AliExpressu: 7 nejprodávanějších sportovních hodinek a náramků

    MP3 plus

    Náramek MP3 plus má jednoduché balení obsahující náramek, pásek a kabel pro nabití. Ostatně více ani není potřeba. Z toho jak vypadá je jasné, že se výrobce nechal inspirovat slavnějším Xiaomi Mi Band 4, kterému jako by z oka vypadl. Cenově je ale na tom podstatně lépe – kolem 5 dolarů. Co se za tak směšnou cenu dá od tohoto náramku očekávat?

    První rozdíl je v kvalitě displeje – jedná se o 0,96palcový TFT displej, voděodolnost s certifikací IP67, výdrž dle využití dosáhnete až 15 dní. Funkčně však zvládne to hlavní, co jeho výše uvedení slavnější protivníci. Pokud se tedy smíříte s horším displejem, menší podporou od výrobce, ale půjdete čistě po ceně, máte zde svého favorita.

  4. Tipy z AliExpressu: 7 nejprodávanějších sportovních hodinek a náramků

    Vikefon id115

    Zajímavý název výrobce tohoto designově nevýrazného náramku. Prodejce tento náramek z Aliexpressu nabízí v 5 barevných provedeních a v této cenové hladině je překvapením OLED displej – 0,96 palců.

    Funkčně si opět s ničím nezadá s konkurencí, protože zvládne opravdu dost funkcí. Od notifikací, krokoměru, monitoringu spánku až po budík a měření tepové frekvence. Slabinou tohoto náramku pak pro někoho může být výdrž v délce jen 5-10 dní.

  5. Tipy z AliExpressu: 7 nejprodávanějších sportovních hodinek a náramků

    Chytré hodinky B57

    Přes 50 tisíc objednávek má již tento prodejce za tyto chytré hodinky s označením B57. Vzezřením jsou takovým hybridem mezi hodinkami a náramkem. Displej je ale větší než tomu je u náramků a má velikost 1,3 palce a je typu IPS s rozlišením 240 × 240 bodů.

    V pohotovosti hodinky vydrží až 25 dní, ale při delším používání se doba samozřejmě notně zkracuje až na několik málo dní – max. 7. Následná doba nabití je 1,5 hodiny. Výčet funkcí je opět veliký – několik režimů sportů, doba spánku, monitoring tepové frekvence, krokoměr, notifikace zpráv z telefonu, dálkové ovládání kamerky na mobilu stejně tak jako hudby.

  6. Tipy z AliExpressu: 7 nejprodávanějších sportovních hodinek a náramků

    Rovtop 116 Plus

    Sympaticky se tvářící hodinky nabízí značka Rovtop, která má v nabídce model 116 Plus. Cenově jsou tyto chytré hodinky těsně nad 5 dolary a za tuto cenu dostanete opravdu dost funkcí. Spárovat je můžete s telefony či zařízeními na systému Android a iOS, udávaná výdrž je kolem 5 dní.

    Funkčně hodinky zvládnou monitoring spánku, měří tep, mají budík, zobrazují zprávy i notifikace z jednotlivých aplikací jako je WhatsApp, Facebook apod. Displej velikosti 1,3 palců zobrazí vše potřebné.

  7. Tipy z AliExpressu: 7 nejprodávanějších sportovních hodinek a náramků

    Amazfit Pace

    Poslední hodinky budou jednoznačně z těch nejdražších v přehledu, ale zase toho nabízí opravdu hodně. Firma Xiaomi je nabízí pod produktovým označením Amazfit Pace. Hodinky jsou vyrobeny z odolné keramiky a tak vydrží i horší zacházení. Povedený je i 1,34 palcový transreflexní LCD displej se solidním rozlišením 320 × 300 pixelů což je solidní jemnost displeje. Potěší integrace GPS a GLONASS pro záznam aktivit.

    Propojení s telefonem zajistí obslužná aplikace Amazfit Watch. I Když mají hodinky vlastní systém tak ovládání je intuitivní a není problém tento systém pochopit. Nevýhodou naopak může být to, že nenainstalujete další aplikace, které by mohly tyto hodinky posunout ještě někam dál. Funkcí mají tyto hodinky opravdu dost a kdo hledal povedené hodinky s GPS pak tímto nákupem jistě neprohloupí, protože cena Amazfit Pace je velmi příznivá.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás