Tipy z Aliexpressu: 10 levných školních pomůcek

Marie Janáčová
Publikováno 8. srpna 2019

Přestože je léto v plném proudu, určitě už pomalu myslíte na to, že budete muset dětem nakoupit nové školní pomůcky. Zkuste se poohlédnout na AliExpress, který je plný různých levných školních potřeb. Vybrali jsme pro vás 10 nezbytných pomocníků do školy, které vaše děti ve škole jistě ocení, všechny navíc za velmi příznivé ceny.

Se samotným nákupem vám pomůže náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z Aliexpressu: 10 levných školních pomůcek

    Set pastelek

    Pastelky jsou nedílnou součástí školní výbavy každého žáka. Pořiďte rovnou velkou sadu. Často jsou tyto sady v nepraktických papírových či plastových baleních, které zabírají mnoho místa. Tato sada pastelek je naopak v praktickém látkovém rolovacím pouzdru, které je skladné a může být vždy po ruce. Set obsahuje 36 barev.

    Vyberte si z mnoha motivů pouzder, které prodejce nabízí. Každé pouzdro obsahuje také šňůrku, kterou jej lehce svážete. Pouzdro má v rozloženém stavu rozměr 48 x 20 cm.

  2. Tipy z Aliexpressu: 10 levných školních pomůcek

    Ohebné pravítko

    Bez pravítka se žádný žák neobejde. Klasická plastová pravítka mnohdy zabírají zbytečně mnoho místa v batohu a navíc hrozí riziko prasknutí a pořezání. Vyzkoušejte toto ohebné gumové pravítko. Je lehké, praktické a skladné. Pravítko má klasickou délku 30 cm.

    Barva pravítka může být modrá, zelená, žlutá či růžová, bude vám zaslána náhodně. Uvedená cena je za jeden kus. Poštovné u tohoto produktu činí 0,13 dolaru, což jsou v přepočtu 3 Kč.

  3. Tipy z Aliexpressu: 10 levných školních pomůcek

    Taška na svačiny

    Připravujete dětem svačinky nebo jim raději dáte peníze, ať využijí školní bufet? Pokud svačiny připravujete, zcela jistě oceníte praktický box na svačinu, do kterého jednoduše naskládáte veškerou svačinu i s pitím.

    Taška je na uši, ideální do ruky, ale vložit ji můžete celou i do batohu. Taška je k dostání ve dvou rozměrech, první rozměr tašky je 24 x 20 x 17 cm, druhý potom 21 x 17 x 15 cm. Navíc si můžete vybrat z roztomilých dětských motivů. Vnitřek tašky je vybaven termo fólií pro uchování chladna.

  4. Tipy z Aliexpressu: 10 levných školních pomůcek

    Plyšové pouzdro

    Bez pouzdra ani ránu. Pořiďte třeba tohle roztomilé plyšové pouzdro, do kterého pohodlně uložíte veškeré psací potřeby. Pouzdro je k dostání v patnácti barevných variacích a ve dvou velikostech. Zapínání je na zip.

    Rozměr oválného pouzdra je 24,5 x 12 x 11 cm, obdélníkové pouzdro je ve dvou velikostech, a to Small Size 24 x 14 cm a Big Size 24,5 x 12 x 11 cm.

  5. Tipy z Aliexpressu: 10 levných školních pomůcek

    Propisky s Marvel motivy

    Marvel mezi dětmi frčí o sto šest, pokud je i to vaše zarytým fanouškem světoznámých superhrdinů, neváhejte mu jako dárek k začátku školního roku koupit tyto stylové propisky s motivy postav Marvel světa.

    V balení obdržíte 4 kusy propisek s motivem Spidermana, Batmana, Kapitána Ameriky nebo Iron Mana. Postavičky superhrdinů jsou připevněny na konci propisky. Propiska má černou náplň a délku 17,5 cm.

  6. Tipy z Aliexpressu: 10 levných školních pomůcek

    Sada barevných gelovek

    Barevné gelovky jsou nezbytnou pomůckou. Každý, kdo chce mít pečlivě upravený sešit, potřebuje různobarevné gelovky pro zvýraznění důležitých informací. Za příjemnou cenu koupíte na Aliexpress sety gelových propisek. Vyzkoušejte třeba tuto sadu s barevnými motivy (puntíky, proužky, srdíčka apod.). Sada obsahuje 10 propisek.

    Barvy náplní jsou různorodé (červená, růžová, modrá, černá, oranžová…). Průměr stopy náplně je 0,4 mm, délka propisky 16 cm. Vybrat si můžete ze šesti sad s různými motivy propisek.

  7. Tipy z Aliexpressu: 10 levných školních pomůcek

    Set dvou bělítek

    Každý se při psaní občas splete nebo si chce upravit aktuálnost poznámky. K tomuto účelu dobře poslouží bělítka. Jedná se o set dvou kusů, po spojení těchto dvou kusů vznikne tvar srdce. Srdce je spojeno ze dvou rodílně barevných půlek.

    Barva krytek bude zaslána náhodně. Délka bělící náplně je 10 metrů. Velikost bělítek je 6 x 6.2 cm.

  8. Tipy z Aliexpressu: 10 levných školních pomůcek

    Vaky na tělocvik/plavání

    Stahovací vak na sportovní oblečení se bude hodit každému školákovi či školačce, zvlášť když je s oblíbeným motivem. Za příjemnou cenu zakoupíte vak na tenisky, úbor či plavky. Vybírat můžete z nepřeberného množství motivů.

    Najdete zde Spidermana, Mickey Mouse, Kačera Donalda, Pokémon, Mimoně, Auta, ale třeba i Super Maria nebo My Little Pony. Z mnoha motivů vyberete vhodný pro kluky i holky. Rozměr vaku je 34 x 27 cm.

  9. Tipy z Aliexpressu: 10 levných školních pomůcek

    Penály se superhrdiny

    K propiskám Marvel můžete pořídit i další školní pomůcky se superhrdiny, třeba stylové pouzdro. Vyberte si ze čtyř motivů – Superman, Spiderman, Kapitán Amerika a Iron Man. Pouzdro je látkové a má dvě přihrádky, větší přihrádka ze shora a menší vpředu. Zapínání je na zip a rozměr pouzdra 18 x 9 cm.

    Pouzdro je jednobarevné, vpředu je decentní motiv (logo) vybraného superhrdiny. Pouzdro je dle prodejce vhodné od šesti let.

  10. Tipy z Aliexpressu: 10 levných školních pomůcek

    Zápisník se zvířátky

    Zápisník na poznámky či úkoly je nutností. Pořiďte třeba tento kroužkový zápisník s motivem oblíbeného zvířátka. Prodejce nabízí 12 roztomilých motivů s kreslenými zvířaty (žirafa, panda, liška, slon, ptáček…).

    Rozměr zápisníku je 10,4 x 8,5 cm a obsahuje 80 listů. K zápisníku je v ceně dodávána také malá gelová propiska. Použité a už nepotřebné listy lze ze zápisníku jednoduše vytrhnout.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás