Tipy z Aliexpressu: 10 klučičích vánočních dárků od 102 Kč

Redakce
Publikováno 18. října 2018

Dárky člověk řeší po celý rok a tak není divu, že se snažíme hledat nějaké tipy na dárky. Možností je během roku opravdu dost – svátky, dny dětí, matek i otců, narozeniny a na konci roku Vánoce. Není se tedy čemu divit, když dojdou nápady a my tak hledáme inspiraci co komu nakoupit. Dárky z Aliexpressu mohou být velmi dobrou volbou a my Vám zde nabízíme pár tipů na otázku “jaký dárek pro kluka z Aliexpressu?” Je opravdu z čeho vybírat a v souběhu s dobrou cenou pak uděláte radost nejen obdarovanému, ale i vaší peněžence.

Se samotným nákupem vám pomůže náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z Aliexpressu: 10 klučičích vánočních dárků od 102 Kč

    Stavebnice pistole Desert Eagle

    Pro větší děti je na Aliexpressu připravena tato oblíbená stavebnice pistole Desert Eagle. Stavebnice se skládá přibližně ze 40 částí a v jednotlivých krocích pak složíte celou funkční pistoli, která je schopna střílet malé kuličky.

    Počet kroků ke složení celé pistole je mírně nad 20, a tak by ji měl šikovný kluk složit sám i bez pomocí rodičů. Pistole je z plastu a za cenu nad 4 USD udělá radost jistě nejednomu klukovi.

  2. Tipy z Aliexpressu: 10 klučičích vánočních dárků od 102 Kč

    Bezdrátová bluetooth sluchátka

    Mladí velice rádi poslouchají hudbu při všech možných příležitostech. Vybrali jsme tyto snad nejprodávanější sluchátka na Aliexpressu, které jsou bezdrátová a spárují se s telefonem přes bluetooth.

    Díky mikrofonu jsou tyto sluchátka použitelná i jako handsfree např. do vozidla, ale primárně je mládež bude používat spíše při sportu nebo prostě jen při poslechu hudby na cestách apod. K dispozici je hned několik barevných provedení a dodávány jsou s nabíjecím boxem v kterém se tyto sluchátka dobíjejí.

  3. Tipy z Aliexpressu: 10 klučičích vánočních dárků od 102 Kč

    Stavebnice pro menší děti

    Děti si rády staví a při obdobných stavebnicích si vydrží hrát opravdu dlouho. Nejen, že rozvíjí fantazii dětí, ale učí je i jemnou motoriku. Tato stavebnice obsahuje až 208 dílků a lze z ní sestavit mj. jakousi kuličkovou dráhu, kdy se puštěné kuličky dostanou do jakéhosi trychtýře, kde propadnou a pokračují v cestě dále směrem dolů.

    Stavebnice je vyrobena z plastu a zakoupit si lze 4 druhy dle počtu přiložených dílků (52, 104, 156, 208 dílků). Výhodou této stavebnice je i kompatibilita se světově známější značkou stavebnic Duplo. Pouze upozorníme, že stavebnice obsahuje menší dílky, a proto je vhodná pro děti starší tří let.

  4. Tipy z Aliexpressu: 10 klučičích vánočních dárků od 102 Kč

    MP3 Hi-Fi přehrávač

    Opět se zastavíme u hudby. Pokud si mládež nepouští hudbu z mobilního telefonu potřebují kvalitní MP3 přehrávač. A jeden takový se za velmi dobrou cenu nabízí přímo na Aliexpressu. Tento je celokovový s podporou mnoha audio formátů a karet do velikosti až 128 GB. Čitelný barevný LCD displej je 1,8 palců veliký a zobrazí vše potřebné.

    Zařízení je udáváno jako bezztrátové, a tak by měla být reprodukce hudby na velmi vysoké úrovni. Mezi další funkce patří i budík, nahrávání okolních zvuků, FM rádio, prohlížeč fotografií a přehrát by měl i AVI video formát. Cena přístroje se odvíjí dle velikosti vnitřní paměti, která je buď 4, 8 nebo 16 GB. Udávaná doba přehrávání hudby je až 80 hodin a vybrat si můžete buď černou, stříbrnou či zlatou variantu.

  5. Tipy z Aliexpressu: 10 klučičích vánočních dárků od 102 Kč

    RC off-road 4×4 vozidlo

    Skoro každý kluk miluje autíčka na dálkové ovládání. A auto z Aliexpressu, které zde představujeme, vypadá jako opravdu ideální volba. Jedná se o zelené, modré či červené autíčko, které je terénní a tak odolá nejednomu nárazu, kterému ho jeho řidič vystaví. Auto je dlouhé 28 cm, vysoké 15 cm a široké 16 cm a kola, která jsou opravdu velká, přejedou klidně i vyšší nerovnost.

    Nevýhodou bude zhruba 8minutová výdrž nabitých baterií při zatížení auta a proto není od věci nakoupit v setu více náhradních baterií pro okamžitou výměnu např. v terénu pro pokračování v jízdě.

  6. Tipy z Aliexpressu: 10 klučičích vánočních dárků od 102 Kč

    Transformers

    Transformers byly, jsou a budou vždy hitem mezi dárky pro kluky. Kdo by nechtěl přeměnit vozidlo v úchvatného robota se zbraní nebo naopak. Šikovné děti tuto přeměnu zvládnou již od tří let a vykouzlit z robota můžete např klasické vozidlo či třeba nákladní auto. Na přiloženém videu u popisku produktu můžete vidět, jak snadné to je.

    Transformers na Aliexpressu je hned několik druhů a vybrat si oblíbenou barvu nebo typ přeměny tak nebude problém. Roboti, kteří se přemění z vozidel mají velikost na výšku 17 cm. Dvě hračky za jednu cenu a to ještě nízkou – to je Transformers z Aliexpressu.

  7. Tipy z Aliexpressu: 10 klučičích vánočních dárků od 102 Kč

    Xiaomi Redmi Note 5

    Máme zde dárek, který jistě udělá mnoho radosti pod stromečkem všem klukům, kteří mají rádi mobilní telefony. Firma Xiaomi vydala dalšího nástupce a tentokrát doporučíme model Redmi Note 5, kde je poměr cena/výkon na opravdu vysoké hodnotě. V různých recenzích napříč internetem je tomuto modelu vytýkána nepřítomnost NFC čipu. Ale ten se u nás využívá především s bezkontaktními platbami, které jsou u nás čím dál více oblíbené. Toto ale dětem vadit opravdu nebude.

    Slabiny se poté hledají opravdu obtížně a tak je nasnadě tento přístroj doporučit ke koupi. Zmiňme některé vlastnosti tohoto mobilu – 4 GB RAM, paměť 64 GB, duální fotoaparát, 4 000 mAh baterie s velice solidní výdrží, osmijádrový procesor Snapdragon 636, podpora micro SDXC karet až 256 GB atd. Všichni hráči mobilních her pak ocení velký a povedený 6palcový displej.

  8. Tipy z Aliexpressu: 10 klučičích vánočních dárků od 102 Kč

    Dresy z Aliexpressu – Juventusu Turín, Ronaldo, Dybala ..

    Mladí kluci a zvláště ti, kteří sportují a hrají např. fotbal, mají své vzory. A protože po přestupu Ronalda je v kurzu nový dres Juventusu Turín, tak nemůžeme opomenout i takový druh dárku. Zde je k dispozici dres z Aliexpressu včetně trenýrek a ponožek, takže mladý fotbalista po nasazení kopaček a takového dresu může hned podávat oslňující výkony v novém dresu.

    Na Aliexpressu naleznete nejrůznější dresy všemožných fotbalových klubů světa, takže není problém se poohlídnout a vyhledat si tak ten svůj oblíbený. A pokud by se nedal sehnat celý kompletní dres, pak se zaměřte na trička, kde je výběr pro mladé pány opravdu velmi pestrý a vybere si nejen příznivce fotbalu, ale i jiných sportů, filmových postav apod.

  9. Tipy z Aliexpressu: 10 klučičích vánočních dárků od 102 Kč

    Dětské Puzzle

    Kdo si hraje, nezlobí a u skládaček typu Puzzle to platí dvojnásob. Puzzle z Aliexpressu je hned několik druhů a velikostí. Naleznete tak např. svítící puzzle ve tmě či 3D puzzle. Náročnost se pak samozřejmě zvedá nejen s motivem, který musíte složit, ale i díky velikosti a počtu dílků skládaček.

    Nám se zalíbil tento prodejce, který má velmi dobré hodnocení a nabízí hned více velikostí 300/500/1000 dílků a skoro 20 zajímavých motivů. Na Aliexpressu si ale můžete vybrat i u jiných prodejců, kteří mají jiné motivy popř. mají i puzzle pro menší děti nebo naopak pro náročnější obdivovatele tohoto koníčka s počtem dílků 5000.

  10. Tipy z Aliexpressu: 10 klučičích vánočních dárků od 102 Kč

    Plyšový slon

    Tzv. “měkké” dárky nejsou moc v oblibě, ale tento plyšový slon se jistě bude menším dětem líbit. K dispozici je hned v několika barvách a na výběr máte také dvě velikosti – 40 cm a 60 cm. Slon může sloužit i jako polštář a děti tak můžou usínat se svým novým plyšovým kamarádem v posteli.

    O jeho oblíbenosti svědčí i více jak 10 000 objednávek a i když to není premiant mezi plyšovými hračkami, jedná se o velmi zajímavou plyšovou variantu dárku. Jen pro zajímavost zmíníme, že v plyšácích vede žebříček oblíbenosti mluvící plyšový křeček.


Z
Zivan 18.10.2018 – 09:25

Je dobre se podivat i na komentare, ta pistole je podle reakci pekny kram, ktery se lame uz pri skladani a vypada mnohem hure nez na obrazku. BT sluchatka jsou smejdy (co by taky clovek chtel za ty penize), nekdo pry dostal i pouzite. U plysaka, dresu bych se bal, co za sajrajt v tom je...

Odpovědět

w
wilt 21.10.2018 – 09:30

Vážený zpravodaji. Pokud už něco doporučujeme z Aliexpress, pokuste se nejdříve podívat napriklad na YouTube, kde lidi kupují a testují one věci. Rovněž projděte komentáře kupujich. Jsou tam dobře věci ale i dost odpadků

Odpovědět

O
Orban 23.10.2018 – 08:27

Vidite a my tu pistoli mame a za ty penize je to v pohode.neco jsou tam kramy ale dost veci je pouzitelnych a taky ty recenze si pisou sami cinani tak pokud neni osobni zkusenost je nakup nepredvidatelny. Ale za nas treba zrovna pistolka ok.

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás